Bikefit

Sinun pyöräsi, sinulle sovitettuna

Samat säädöt eivät luonnollisesti sovi kaikille. Saman kokonaispituuden omaavat pyöräilijätkin eroavat mittasuhteiltaan, liikkuvuudeltaan ja mieltymyksiltään. Kipu ei kuulu pyöräilyyn ja vaikka ratkaisu ei aina synny kuin nappia kääntämällä, sellainen on useimmiten kuitenkin löydettävissä.
Bikefit perustuu aina pyöräilijään, tämän mieltymyksiin, fyysisiin ominaisuuksiin ja tavoitteisiin
Toisin kuin usein luullaan, bikefit ei tähtää pelkästään suorituskyvyn parantamiseen, vaan oikeilla säädöillä ajamisesta saadaan mukavampaa
Bikefit ei ole kertaluontoinen operaatio – ajajan ominaisuuksien muuttuessa pyörän säätöjäkin voi olla tarpeen päivittää
KYSY LISÄÄ TAI VARAA AIKA

Askel kohti parempaa pyöräilykokemusta.

On tapauksia, jolloin uusi pyöräsi istuu heti tehtaan jäljiltä sinulle täydellisesti. Useimmiten kuitenkin vaaditaan ainakin jonkin verran muutoksia optimaalisen suorituskyvyn ja ajomukavuuden saavuttamiseksi.
Miksi bikefit?
Pyörän mitoitus on sijoitus mukavampaan ja tehokkaampaan ajamiseen. Se on satsaus tavoitteidesi saavuttamiseen. Ja vaikka bikefit-prosessit onkin alun alkaen kehitetty  ammattiurheilijoiden tarpeisiin, kokemus on osoittanut, että sen käyttömahdollisuudet ovat paljon laajemmat kuin vain  ammattikuskien tehon optimointi.
Mitä optimointi sisältää?
Bikefit on paljon muutakin kuin kiveen hakattu järjestelmä, jonka lukujen perusteella säädetään eri komponentteja. Se on yhtä paljon vuoropuhelua, arviointia ja analysointia, jonka lopputuloksena on kunkin pyöräilijän yksilöllisiin haasteisiin vastaava ratkaisu.

Optimointi aloitetaan mittaamalla nykyinen pyörä ja ajoasento, mittaamalla ajajan liikkuvuus ja suorittamalla kattava taustahaastattelu. Lopputuloksena asiakas saa raportin mitoituksesta.
Mitä pyörässä voidaan säätää?
Ajoasentoa ja ajomukavuutta voidaan säätää useilla tavoilla, kuten satulan korkeutta ja etäisyyttä muuttamalla, satulan mallia tai leveyttä vaihtamalla, ohjaustangon etäisyyttä, korkeutta, leveyttä tai muotoa vaihtamalla, jarru-/vaihdekahvojen asentoa muuttamalla tai korjaamalla jalkojen asentoa klosseja säätämällä. Joissain tapauksissa myös poljinkampien vaihto eri pituisiksi tai polkimien vaihto pidemmällä akselilla varustetuiksi voi tulla kyseeseen.
Kenelle ja mitä maksaa?
Bikefit tehdään lähtökohtaisesti asiakkaan omaan pyörään, mutta mittausta voidaan hyödyntää myös oikean kokoisen pyörän valitsemiseen jos kyseistä kokoa ei ole heti saatavilla. Mitoitus voidaan tehdä maantie-, triathlon- tai maastopyörään. Palvelu sopii kenelle tahansa, joka haluaa varmistua ajoasentonsa optimoinnista.

Palvelun hinta on 250,00 € ja aikaa yhteen kertaan pitäisi varata 2,5 - 3 tuntia.

Kysy lisää tai varaa aika mitoitukseen

Kipuiletko sopivan ajoasennon löytämisen kanssa? Ei hätää, autamme mielellämme! Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella tai soita meille numeroon 010 319 2331 niin aloitetaan prosessi kohti mukavampia lenkkejä!
Yhteydenotto yleinen

Löydä uusi unelmapyöräsi

Voit tutustua heti varastosta löytyviin pyöriimme verkkokaupassa. Jos haluamaasi kokoa, väriä tai mallia ei heti löydy, älä heitä kirvestä kaivoon! On hyvin todennäköistä, että saamme sen tilattua sinulle hyvinkin nopeasti.

Sähköavusteiset
hybridi- ja 
kaupunkipyörät

Olkoon tuuli aina myötäinen! Viiletä vinhasti kaupungin katuja.
Näytä sähköpyörät

Sähköavusteiset maastopyörät

Tee ylämäistä nautittavia ja metsälenkeistä vauhdikkaita.
Näytä tuotteet

Kaupunki- ja
hybridipyörät

Monipuoliset arjen sankarit ovat käyttövalmiita ja väsymättömiä kumppaneita päivittäiseen pyöräilyyn.
Näytä pyörät

Maantie- ja 
gravel-pyörät

Pyöriä pitkille hikilenkeille asfaltilla tai eeppisiin seikkailuihin sorateillä.
Tutustu
Takumäentie 1 B, 13130 Hämeenlinna | 010 319 2331
Copyright © 2024 Parolan Pyörähuolto
usercartmagnifiercrossmenuchevron-down