Bikefit

Sinun pyöräsi, sinulle sovitettuna. Samat säädöt eivät luonnollisesti sovi kaikille. Saman kokonaispituuden omaavat pyöräilijätkin eroavat mittasuhteiltaan, liikkuvuudeltaan ja mieltymyksiltään. Kipu ei kuulu pyöräilyyn ja vaikka ratkaisu ei aina synny kuin nappia kääntämällä, ratkaisu on useimmiten kuitenkin olemassa.

Ajoasennon optimoinnissa, olipa se sitten optimointia mukavammaksi tai tehokkaammaksi, on tiettyjä lainalaisuuksia joihin mitoituspalvelulla päästään käsiksi. Pyörän oikeat säädöt ehkäisevät esimerkiksi niska-hartiaseudun kipeytymistä ja käsien puutumista ajon aikana. Ajamisestasi tulee tehokkaampaa ja mukavampaa. Ja mikä parasta, oikea ajoasento ehkäisee vammoja, joten voit ajaa enemmän ja useammin!
Tutustu

Askel kohti parempaa pyöräilykokemusta

Miksi PrecisionFit?

Pyörän mitoitus on sijoitus mukavampaan ja tehokkaampaan ajamiseen. Se on satsaus tavoitteidesi saavuttamiseen. Ja vaikka PrecisionFit-mitoitus on alun alkaen kehitetty Trekin ammattiurheilijoiden tarpeisiin, kokemus on osoittanut, että sen käyttömahdollisuudet ovat paljon laajemmat kuin vain ammattikuskien tehon optimointi.

Mitä optimointiin kuuluu?

PrecisionFit on paljon muutakin kuin kiveen hakattu järjestelmä, jonka lukujen perusteella säädetään eri komponentteja. Se on yhtä paljon vuoropuhelua, arviointia ja analysointia, jonka lopputuloksena on kunkin pyöräilijän yksilöllisiin haasteisiin vastaava ratkaisu.

Optimointi aloitetaan mittaamalla nykyinen pyörä ja ajoasento, mittaamalla ajajan liikkuvuus ja suorittamalla kattava taustahaastattelu. Lopputuloksena asiakas saa raportin mitoituksesta.

Mitä pyörässä voidaan säätää

Ajoasentoa ja ajomukavuutta voidaan säätää useilla tavoilla, kuten satulan korkeutta ja etäisyyttä muuttamalla, satulan mallia tai leveyttä vaihtamalla, ohjaustangon etäisyyttä, korkeutta, leveyttä tai muotoa vaihtamalla, jarru-/vaihdekahvojen asentoa muuttamalla tai korjaamalla jalkojen asentoa klosseja säätämällä. Joissain tapauksissa myös poljinkampien vaihto eri pituisiksi tai polkimien vaihto pidemmällä akselilla varustetuiksi voi tulla kyseeseen.

Kenelle ja mitä maksaa?

Bikefit tehdään lähtökohtaisesti asiakkaan omaan pyörään, mutta mittausta voidaan hyödyntää myös oikean kokoisen pyörän valitsemiseen jos kyseistä kokoa ei ole heti saatavilla. Mitoitus voidaan tehdä maantie-, triathlon- tai maastopyörään. Palvelu sopii kenelle tahansa, joka haluaa varmistua ajoasentonsa optimoinnista.

Palvelun hinta on 250,00 € ja aikaa yhteen kertaan pitäisi varata 2,5 - 3 tuntia.
Varaa aika optimointiin

Varaa aika tai kysy lisää

Oheisella lomakkeella voit varata ajan tai kysyä meiltä lisää pyörän mitoituksesta ja ajoasennon optimoinnista. Jos valitset "haluan varata ajan optimointiin" saat näkyviin kaksi vaihtoehtoista päivämääräkenttää, joista voit valita toivotun päivän optimoinnille. Vahvistamme kaikki varaukset kellonaikoineen sähköpostitse tai soittamalla sinulle.

Saapuessasi optimointiin, tarvitset mukaasi pyöräilyyn soveltuvat vaatteet ja pyöräilykengät klosseineen, sekä tietysti myös oman polkupyöräsi.
Yhteydenottolomake Bikefit
Tilaa uutiskirje ja pysy ajan tasalla tekemisistämme!
Uutiskirjeen tilaus
TIETOSUOJA
AUKIOLOAJAT
Copyright © 2020 – 2024 Parolan Pyörähuolto
menucross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram