Blogi

Tervetuloa Parolan Pyörähuollon blogiin. Täällä voit lukea ajatuksistamme pyörien, pyöräilyn ja valmennuksen suhteen. Mukavia lukuhetkiä!

Polkupyörä koululaiselle: Oikeanlaisen pyörän valinta ja turvallisuusnäkökulmat

Koulun alkuun liittyy monia jännittäviä asioita, ja yksi niistä voi olla uuden polkupyörän hankkiminen koulumatkoja varten.
Lue lisää

Pyöräiletkö? Muista tarkistaa nämä 5 asiaa pyörästäsi

Pyöräilyinspiraatio iskee usein yllättäen, joten pyörällä saattaa tulla lähdettyä liikkeelle ilman sen kummempia tarkistustoimenpiteitä.
Lue lisää

Bikefit - mitä ja miksi?

Bikefit, eli polkupyörän säätäminen ajajansa mittojen mukaan saattaa vaikuttaa monimutkaisen tieteelliseltä. Tästä artikkelista voit lukea bikefitin perusperiaatteista.
Lue lisää

Valmennettua harjoittelua

Milloin pyöräilijän kannattaa aloittaa yhteistyö valmentajan kanssa? Mitä hyötyjä valmennuksesta on?
Lue lisää

Fatbike - mistä se on tullut ja mitä sillä tekee?

Fatbike on mönkinyt suomalaisten sydämiin pulleilla renkaillaan ja leppoisalla olemuksellaan. Mistä paksupyörä on tullut ja kenelle se sopii?
Lue lisää

Testaamisen ihanuus

Testaaminen on valmentamisen kulmakiviä. Jos ei tiedetä lähtötasoa ei myöskään tiedetä tapahtuuko kehitystä. Näkemyksestäni testaamisesta voit lukea täältä.
Lue lisää

Onks tää hyvä? Millainen maastopyörä aloittelijalle?

Minkälainen pyörä ensimmäseksi maastopyöräksi? Listasimme lyhykäisyydessään asiat, jotka kannattaa huomioida pyörän valinnassa.
Lue lisää
Tilaa uutiskirje ja pysy ajan tasalla tekemisistämme!
Uutiskirjeen tilaus
TIETOSUOJA
AUKIOLOAJAT
Copyright © 2020 – 2023 Parolan Pyörähuolto
menucross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram