Pyörähuolto Hämeenlinna

Turvallisuutta ja mukavuutta

Huollettu pyörä on paitsi turvallinen, myös mukavampi käyttää. Säännöllisesti huollettu pyörä ei rätise, kitise, kolise eikä naksu, mikä tekee ajamisesta miellyttävää ja sujuvaa. Kun pyörä toimii moitteettomasti, sitä tulee käytettyä useammin, mikä auttaa parantamaan kuntoa ja hyvinvointia. Säännöllinen huolto ei vain paranna pyöräilyn nautittavuutta, vaan myös auttaa välttämään suurempia korjauskustannuksia. Havaitsemme ja korjaamme orastavat viat jo alkuvaiheessa, ennen kuin niistä kehittyy kalliimpia ongelmia. Näin pyöräsi pysyy hyvässä kunnossa pidempään ja voit luottaa sen toimivuuteen päivästä toiseen.

Tutustu huoltohinnastoomme tällä sivulla ja ota meihin yhteyttä pyörähuollon tiimoilta. Tarjoamme laajan valikoiman huoltopaketteja, jotka kattavat kaikki tarpeesi perushuolloista vaativiin korjauksiin. Lisäksi teemme kaikkia yksittäisiä korjaustöitä, joten saat meiltä apua aina, kun pyöräsi tarvitsee huolenpitoa. Parolan Pyörähuollossa asiantunteva tiimimme koostuu pyöräilyn ja huoltamisen ammattilaisista, jotka suhtautuvat jokaiseen pyörään suurella huolella ja tarkkuudella. Meille pyöräily on sydämen asia, ja haluamme tarjota asiakkaillemme parasta mahdollista palvelua. Tervetuloa tutustumaan palveluihimme ja kokemaan, miksi Parolan Pyörähuolto on Hämeenlinnan ykkönen pyörähuollossa!
Jos pyöräsi tarvitsee vain pienemmän säätö- tai korjaustoimenpiteen, voit tuoda sen huoltoon ilman ajanvarausta (esim. renkaanvaihto, vaihteiden säätö, yksittäisen komponentin vaihtaminen jne.)
Pikahuollot valmistuvat noin 1-3 arkipäivässä jättöpäivästä
Huollamme kaikenmerkkisiä ja -mallisia pyöriä
VARAA HUOLTO

Varaa pyörällesi huoltopaketti ja nauti ajokauden kilometreistä.

Tutustu pyörähuoltojen hintoihin alta.

Huolto 1

Ensihuolto uudelle pyörälle tai vähän ajetun pyörän vuosihuolto.
79,00€*
*sähköpyörän 1-Huolto 139,00 €
Huoltopaketti sisältää ohjainlaakerin säädön, pyörännapojen tarkastukset ja säädöt, keskiön tarkistuksen, jarrujen säädöt, vaihteiden säädöt, vanteiden rihtaukset, kaikkien pulttien ja muttereiden kiristyksen sekä koeajon.
Mahdolliset varaosat ja osien vaihtotyöt veloitetaan erikseen.
VARAA HUOLTO

Huolto 2

Normaalikäytössä olevan pyörän vuosihuolto tai aktiivikuskin pyörän 100-150 tunnin välein suoritettava huolto.
119,00 €*
*sähköpyörän 2-huolto 179,00 €
Huoltopaketti sisältää pyörän pesun, ohjainlaakerin säädön, pyörännapojen tarkastukset ja säädöt, keskiön tarkistuksen, jarrujen säädöt, jarrulevyjen pienten heittojen oikaisun, ketjun mittauksen, vaihteiden säädöt, vanteiden rihtaukset, kaikkien pulttien ja muttereiden kiristyksen sekä koeajon.
Huoltopaketin hinta sisältää ketjun ja takarattaiden vaihtotyön tarvittaessa. Varaosat ja mahdolliset muut lisätyöt veloitetaan erikseen.
VARAA HUOLTO

Wash & Lube

Polkupyörän kevythuolto
39,00 €*
Tarvitseeko pyöräsi säännöllisesti pesua ja voitelua, mutta omat tilat puutuvat? Tuo pyöräsi meille pesuun ja tarkastukseen. Pyöräsi tulee puhtaana ja voimansiirto voideltuna. Tarkastamme samalla silmämääräisesti, ettei pyörässä ole isompaa huoltoa vaativia ongelmia.
Mahdolliset varaosat veloitetaan erikseen.
VARAA HUOLTO

Huoltojen lisätyöt ja erillistyöt

Voit täydentää valitsemaasi pyörähuoltopakettia tarpeellisilla lisätöillä. Tai jos pyöräsi on muuten kunnossa, voit huollattaa täsmätyönä vain tietyt kohteet pyörästäsi.

Rungon vahaus

Suojaa vastapestyn ja huolletun pyöräsi runko likaa vastaan.

+25,00 €

Huoltopaketin 2 tai 3 yhteydessä

Pyörän pesu ja rungon vahaus

Puhtaalla, hyvin suojatulla pyörällä on ilo ajaa.

50,00 €

Rungon suojateippaus

Suojateippauksemme sisältää suojattavien kohtien puhdistuksen ja teippauksen kirkkaalla kiveniskuteipillä.

+89,00€

Vanteen rihtaus

Työ sisältää pinnojen kiristyksen ja vanteen heittojen oikaisun.

30,00 €

Alkaen / vanne

Takaiskarin huolto

Huollattamalla iskarisi  ajoissa vältyt kalliilta korjauksilta.Huolto sisältää ilmakannun aukaisun, kaikkien osien puhdistuksen ja uudet tiivisteet.

100,00 €

Alkaen

Joustohaarukan huolto

Muistathan, että jousituksesikin kaipaa huoltoa tasaisin väliajoin, yleensä noin 100 tunnin välein. Tarkista oman haarukkasi huolto-ohjelma valmistajalta.

85,00 €

Alkaen

Varaa huolto

Voit tehdä huoltovarauksen alla olevalla lomakkeella tai soittamalla meille numeroon 010 319 2331. Syötä sinulle mieluisimmat huoltoontuontipäivät lomakkeen lisätietokenttään. Olemme sinuun yhteydessä ja vahvistamme huoltoaikasi.
Yhteydenottolomake Huolto

Kotimekaanikolle

Puuhasteletko pyöräsi perushuoltotoimien kanssa mieluummin itse? Varmista, että välineesi ovat kunnossa! Tutustu alta varaosiin ja pyöränhoitotuotteisiin ja osta verkosta tai pistäydy myymäläämme!

Varaosat

Ketjut, rattaat, jarrun osat ja muut komponentit, joita huolotoimissasi tarvitset
Näytä varaosat

Renkaat ja tubeless-
tarvikkeet

Varmista rullaavuus, pito ja kesto tuoreilla kumeilla. Tai purista lisää suorituskykyä tubeless-muunnoksella.
Näytä renkaat

Työkalut

Uskollinen työkalupakkisi on hyvä alku, mutta joskus saatat tarvita myös erikoistyökaluja.
Tutustu työkaluihin

Puhdistus- ja voiteluaineet

Tee pyöräsi ylläpidosta helpompaa tarkoituksenmukaisilla hoitotuotteilla.
Näytä tuotteet

Parolan Pyörähuolto – Hämeenlinnan ykkönen pyörähuollossa

Parolan Pyörähuolto on vakiinnuttanut asemansa Hämeenlinnan johtavana pyörähuoltopalveluna. Meille pyöräily on sydämen asia, ja tarjoamme asiakkaillemme parasta mahdollista palvelua. Asiantunteva tiimimme koostuu pyöräilyn ja huoltamisen ammattilaisista, jotka suhtautuvat jokaiseen pyörään yhtä suurella huolella ja tarkkuudella. Olipa kyseessä sitten arkikäyttöön tarkoitettu kaupunkipyörä, vaativaan maantieajoon suunniteltu pyörä tai haastavissa maasto-olosuhteissa käytettävä maastopyörä, meiltä löytyy tarvittava osaaminen ja kokemus.

Meiltä löydät kaikki pyörähuollon palvelut aina perushuolloista vaativimpiin korjauksiin ja varaosiin. Käytämme huolloissa vain laadukkaita osia ja työkaluja, jotta pyöräsi pysyy kunnossa ja ajokunnossa pitkään. Ymmärrämme, että jokainen pyörä on yksilöllinen, ja siksi tarjoamme räätälöityjä ratkaisuja, jotka vastaavat juuri sinun tarpeitasi. Olipa kyseessä renkaanvaihto, jarrujen säätäminen tai laajempi kunnostustyö, voit luottaa siihen, että hoidamme sen ammattitaidolla.

Valitse Parolan Pyörähuolto ja anna pyöräsi asiantuntijoiden käsiin. Me pidämme huolen siitä, että pyöräsi on aina parhaassa mahdollisessa kunnossa, jotta voit nauttia turvallisesta ja mukavasta ajamisesta. Panostamme asiakastyytyväisyyteen ja pyrimme aina ylittämään asiakkaidemme odotukset laadukkaan työn ja erinomaisen palvelun kautta. Tervetuloa tutustumaan palveluihimme ja kokemaan, miksi Parolan Pyörähuolto on Hämeenlinnan ykkönen pyörähuollossa!
VARAA HUOLTO
Takumäentie 1 B, 13130 Hämeenlinna | 010 319 2331
Copyright © 2024 Parolan Pyörähuolto
usercartmagnifiercrossmenuchevron-down