Maksutavat

Verkkokaupan

maksutavat

Paytrail

Verkkokauppamme maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa.

Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 020 718 1830
www.paytrail.com
Voit valita verkkokaupan kassalla maksutavaksi kotimaisten pankkien verkkomaksut. Käytössäsi ovat Nordea, OP, Handelsbanken, S-Pankki, Ålandsbanken, POP Pankki , Aktia ja Danske Bank.
Verkkokaupassamme on käytössä mobiilimaksamisen mahdollistava Siirto. Siirto-maksujärjestelmää voit hyödyntää jos käytössäsi on esimerkiksi Nordea Siirto, OP-mobiili tai Pivo. 
Voit maksaa verkkokauppaostoksesi Visa- ja Mastercard -luottokorteilla, debit-kortilla tai Visa Electron-kortilla.
OP Lasku
Verkkokaupassamme on käytössä OP Lasku, joka mahdollistaa 45 päivää korotonta maksuaikaa tai antaa vaihtoehdon maksaa ostoksen osissa. OP Lasku sisältää aina myös luottosopimuksen, jotta laskulla maksaminen ja halutessasi erämaksuun siirtyminen olisi sinulle helppoa. Jos maksat laskun aina kerralla kokonaan, et maksa koskaan korkoa. Mikäli haluat maksaa erissä, laskun maksamaton osa siirtyy automaattisesti erämaksuun. Silloin sinun ei tarvitse tehdä enää erikseen luottosopimusta tai sopimusta erissä maksamisesta. Lisätietoa OP Laskusta saat täältä.  

Walley
Lasku ja tililuotto antavat sinulle lisää aikaa verkkokauppaostostesi maksamiseen. Niitä käyttämällä voit odotella tilauksesi saapumista rauhassa ennen sen maksamista. Maksun voit tehdä joko kerralla laskulla tai pienemmissä osissa tililuotolla, jolloin voit suorittaa kuukausittain sinulle parhaiten sopivan summan ja jakaa maksun enintään 36 kuukauden ajalle.

Laskulla saat aina 30 päivää korotonta maksuaikaa verkkokauppaostoksillesi. Pitkä maksuaika mahdollistaa sen, että ehdit tarkistaa ostoksesi ja tarvittaessa palauttaa sen ennen laskun erääntymistä. Maksuaikaa hyödyntääksesi tarvitset myönteisen luottopäätöksen, jonka hakeminen käy helposti ostotapahtuman yhteydessä. Voit hakea sitä, jos olet vähintään 18 vuoden ikäinen ja sinulla on suomalainen henkilötunnus sekä vakituinen, virallinen kotiosoite Suomessa. Myös luottotietosi tarkistetaan Bisnode Finland Oy:n rekisteristä.

Maksutapaa voidaan käyttää jopa 5 000 € ostoksiin. Kun olet saanut myönteisen luottopäätöksen sekä vahvistanut ostotapahtuman, saat laskun ostoksestasi sähköpostiisi. Jos haluat maksaa laskun pienemmissä osissa ja sinulle paremmin sopivalla maksuajalla (1-36 kk), sinun tulee tehdä jatkuvaa luottoa koskeva luottosopimus Norion Bank AB:n kanssa kirjautumalla Omille Sivuille osoitteessa my.walley.fi. Luottosopimuksen allekirjoittamisen yhteydessä sinulle myönnetään luottoraja, joka on käytettävissä myöhempiin ostoksiin luottoehtojen mukaisesti.

Kun sinulla on voimassa oleva luottosopimus, sinun tulee maksaa eräpäivään mennessä vain saamallasi laskulla mainittu vähimmäissumma mutta voit halutessasi suorittaa myös tätä suuremman summan. Sen jälkeen sinulle lähetetään kuukausittain sähköpostitse tililasku, kunnes luotto on kokonaan maksettu. Voit aina halutessasi lyhentää luottoasi myös tililaskulla mainittua vähimmäissummaa suuremmissa osissa. 

Saat täydelliset ehdot ja tiedot Walley Laskusta ja Tililuotosta seuraavista linkeistä:

Tarkempi palvelukuvaus: https://www.walley.fi/asiakaspalvelu/
Yleiset lasku- ja tililuottoehdot: https://cdn.walleypay.com/terms/Terms_FI.pdf
Vakiomuotoiset Eurooppalaiset kuluttajaluottoehdot: https://cdn.walleypay.com/terms/SECCI_FI.pdf

Maksutavat

myymälässä

Myymälässämme Hämeenlinnassa voit käyttää maksamiseen käteisen rahan lisäksi debit-kortteja, Visa Electronia, Visa- ja Mastercard-luottokortteja sekä Resurs Bankin osamaksurahoitusta. Lue lisää Resurs Bankin ehdoista ja hae luottoa halutessasi jo tänään!

Sinä päätät

Käyttäessäsi Polkupyörätiliä saat ostoksille 30–60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Päätät itse missä tahdissa haluat maksaa ostoksesi. Laskun saatuasi voit maksaa koko summan kerralla tai valita sinulle sopivimman maksuvaihtoehdon. Maksuohjelmasta toiseen vaihtaminen on helppoa ja voit jatkossakin valita kuukausittaiseen tilanteeseesi sopivimman vaihtoehdon. Maksa omassa tahdissa, saat jopa 12 kk korotonta maksuaikaa.

Tili on jatkuva luotto, jota voit hyödyntää jatko-ostoihin. Saat myös uusissa ostoissa käyttöösi samat joustavat maksuvaihto- ehdot. Maksettuasi luottosaldosi kokonaan takaisin, tili on kuluttomasti käytössäsi tulevia ostoksia varten.

Voit täyttää hakemuksen verkossa alla olevasta linkistä tai lähettämällä tekstiviestin PYÖRÄ maksutta numeroon 18311 tai vierailemalla myymälässämme, jossa autamme sinua hakemuksen tekemisessä.
TÄYTÄ HAKEMUS VERKOSSA

Joustavasti maksuaikaa

Alla näet esimerkin maksuvaihtoehtojen kuukausieristä ja kuluista. Kuukausittaiset summat sisältävät mahdollisen käsittelymaksun ja koron. Voit vapaasti vaihtaa maksuvaihtoehdosta toiseen ja maksaa luoton takaisin haluamassasi aikataulussa. Pienin maksettava kuukausierä on kulloinkin laskulla ilmoitetun vähimmäismäärän verran.
Ostoksen summa: 1500,00 €
Maksettava kokonaismäärä: 1562,00 €
Osamaksuerät: 12 kpl
Osamaksuerä/kk: 130,60 €
Käsittelymaksu/kk: 5,60 €
Luoton kustannukset: 61,60 €
Vuosikorko: 0 %
Todellinen vuosikorko: 4,01 %
Esimerkkiostos: 1500 €, 12 kk maksuvaihtoehdolla. Vuosikorko: 0 %. Luottokulu/kk: 5,60 €. Todellinen vuosikorko: 4,01 %. Luoton kustannukset: 61,60 €. Maksettava yhteensä: 1562 €. Osamaksuerä/kk: 130,60 €, 12 erää. Luottokulu on 0,28 %/kk sovitusta luottorajasta, kuitenkin enintään 12,50 €/kk. Luottokulu veloitetaan kuukausilaskuilla. Resurs Bank tili on jatkuva luotto.. Luoton muusta käytöstä voi seurata korkeampi tai alempi todellinen vuosikorko. Luotto ei ole käytössä Ahvenanmaalla. Luotonantaja: Resurs Bank AB Suomen sivuliike
TÄYTÄ HAKEMUS VERKOSSA
Takumäentie 1 B, 13130 Hämeenlinna | 010 319 2331
Copyright © 2024 Parolan Pyörähuolto
usercartmagnifiercrossmenuchevron-downplus-circle