Takumäentie 1B, 13130 Hämeenlinna

Bontrager Flatline Women's

Värit: 
Harmaa/turkoosi

139,00 

Ominaisuudet

Avopolkimille tarkoitettu naisten maastopyöräilykenkä. Mukava, vaimentava EVA-välipohja, tennareiden ulkonäkö ja mahtavan poljintuntuman antava Vibram-kumista valmistettu ulkopohja.

Tekniset tiedot

Yhteensopivuus: Avopolkimet
Kiristys: Nauhat
Pohja: Vibram-kumipohja
Päällinen: Keinonahkaa
Muuta: Vaimentava EVA-välipohja

Koot

36 (224 mm)
37 (231 mm)
38 (237 mm)
39 (243 mm)
40 (250 mm)
41 (255 mm)
42 (262 mm)
43 (269 mm)

Miksi pyöräilykengät?

Jalan ja polkimen liitoskohta on yksi olennaisista kontaktipisteistä pyöräilijän ja pyörän välillä. Liian joustavalla pohjalla varustettu kenkä paitsi hukkaa poljintehoa, saattaa myös aiheuttaa jalkaterien puutumista ja kipeytymistä. Lukkopolkimien ja pyöräilykenkien yhdistelmä parantaa polkemisen tehokkuutta aktivoimalla tarpeelliset lihakset eteenpäin vieväksi voimaksi ja helpottaa polkemisliikkeen jatkuvuutta. 

Pyöräilykenkiäkin on monenlaisia, eikä yksi ja sama malli sovi kaikille. Esimerkiksi satunnaisesti työmatkaa ajava kuski ei hyödy huippujäykällä hiilikuitupohjalla varustetusta kilpakengästä. Ja kyllä, mallista riippuen, pyöräilykengälläkin voi kävellä. Valitsemalla kengän oikein, voit huoletta poiketa kahvilaan tai kauppaan kenkiä vaihtamatta.


Suosittelemme poikkeamaan myymälässä tutustumaan kenkävalikoimaamme ja sovittamaan eri malleja. Myyjämme auttavat sinua parhaiten käyttöösi sopivan mallin valinnassa.
Tilaa uutiskirje ja pysy ajan tasalla tekemisistämme!
TIETOSUOJA
AUKIOLOAJAT
Copyright © 2020 – 2022 Parolan Pyörähuolto

Seuraa meitä:

menucross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram