Takumäentie 1B, 13130 Hämeenlinna

Bontrager Foray

Värit: 
Musta

159,00 

Ominaisuudet

Tilavalla InForm Race-lestillä varustettu kenkä kaikenlaiseen maastopyöräilyyn. Nailonkomposiittipohja on riittävän jäykkä, mutta mahdollistaa myös sujuvan kävelyn. Kiristys hoituu napakasti BOA-kiristimen ja tarrasoljen yhdistelmällä.

Tekniset tiedot

Yhteensopivuus: 2-pulttiset maastoklossit
Kiristys: BOA-rulla + tarrasolki
Lesti: InForm Race
Pohja: Bronze Series, nailonkomposiittia
Jäykkyysindeksi: 6/14
Ulkopohja: Pitävää Tachyon-kumia
Suojaus: GnarGuard-suojat kantapäässä ja varvasosassa

Koot

39 (243 mm)
40 (250 mm)
41 (255 mm)
42 (262 mm)
43 (269 mm)
44 (274 mm)
45 (281 mm)
46 (287 mm)
47 (293 mm)
48 (299 mm)

Miksi pyöräilykengät?

Jalan ja polkimen liitoskohta on yksi olennaisista kontaktipisteistä pyöräilijän ja pyörän välillä. Liian joustavalla pohjalla varustettu kenkä paitsi hukkaa poljintehoa, saattaa myös aiheuttaa jalkaterien puutumista ja kipeytymistä. Lukkopolkimien ja pyöräilykenkien yhdistelmä parantaa polkemisen tehokkuutta aktivoimalla tarpeelliset lihakset eteenpäin vieväksi voimaksi ja helpottaa polkemisliikkeen jatkuvuutta. 

Pyöräilykenkiäkin on monenlaisia, eikä yksi ja sama malli sovi kaikille. Esimerkiksi satunnaisesti työmatkaa ajava kuski ei hyödy huippujäykällä hiilikuitupohjalla varustetusta kilpakengästä. Ja kyllä, mallista riippuen, pyöräilykengälläkin voi kävellä. Valitsemalla kengän oikein, voit huoletta poiketa kahvilaan tai kauppaan kenkiä vaihtamatta.


Suosittelemme poikkeamaan myymälässä tutustumaan kenkävalikoimaamme ja sovittamaan eri malleja. Myyjämme auttavat sinua parhaiten käyttöösi sopivan mallin valinnassa.
Tilaa uutiskirje ja pysy ajan tasalla tekemisistämme!
TIETOSUOJA
AUKIOLOAJAT
Copyright © 2020 – 2022 Parolan Pyörähuolto

Seuraa meitä:

menucross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram