2021

Electra Cafe Moto Go! 9D

Electra Cafe Moto ei pelkästään ole täynnä tyyliä ja herkullisia yksityiskohtia. Se huokuu huipputeknologiaa, joka tekee ajamisesta tehokasta ja hauskaa. Siinä on esimerkiksi portaaton napavaihteisto 380 % välitysskaalalla ja Boschin tehokkain ja vääntävin sähkömoottori. Ja uskollisena polttomoottoroiduille esikuvilleen, Cafe Motossa on hiljainen ja huoltovapaa hihnaveto. Se myös hyödyntää Electran patentoitua Flat Foot Technology -konseptia, joka takaa mukavan ja tehokkaan ajoasennon siten, että jalat ylettävät silti maahan pysähtyessä. Jos et vielä ole kokeillut Electraa, nyt on korkea aika!

4.499,00 

OminaisuudetTekniset tiedotKootRahoitusKysy saatavuus

Ominaisuudet

Flat Foot

Electran Flat Foot -teknologialla on kaksi patenttia. Sinun pitää ajaa Electralla ymmärtääksesi sen, mutta perimmäisenä ajatuksena on mukava ja tehokas ajoasento, joka mahdollistaa jalan laskemisen maahan satulasta nousematta.

Bosch Performance Line CX

Tehoa ja vääntöä. Maastopyörissä käytettävä Performance Line CX tarjoaa parhaimmillaan jopa 85 nm:n väännön. Moottori varmistaa, että Cafe Motossa on yhtä paljon potkua kuin tyyliäkin.

Integroitu, irrotettava akku

Älykäs akkuratkaisu yhdistää integroidun akun saumattoman ulkonäön ja ulkoisen akun käytettävyyden.

Bosch Purion

Kompaktin kokoinen näyttö / ohjainyksikkö pitää ohjaamon yleisilmeen siistinä ja mahdollistaa sähköjärjestelmän helpon hallinnan.

Tekniset tiedot

Runko

6061 T6-alumiini

Haarukka

Alumiinia

Navat

Alumiinia / Enviolo Trekking

Vanteet

Alumiinia, kaksoisseinämärakenne

Renkaat

VeeRubber Speedster 26x2.8"

Vaihdevipu

Enviolo City

Takavaihtaja

Enviolo Trekking, portaaton napavaihteisto

Kampisarja

FSA, alumiinia, 24t hihnapyörä

Keskiö

Moottoriin integroitu

Polkimet

Crank Brothers Stamp 2

Takarattaat

Gates-hihnapyörä, 26t

Ketju

Gates CDX-hihna

Satula

Brooks B17

Satulatolppa

Alumiinia, 27.2 mm

Ohjaustanko

Alumiinia, matala nousu

Ohjainkannatin

Gusset Magnum

Kädensijat

Brooks Cambium

Ohjainlaakeri

FSA E2

Jarrut

Hayes Prime Sport, hydrauliset levyjarrut

Jarrulevyt

Hayes, 203 / 180 mm

Paino

27.72 kg

Painorajoitus

136 kg (sis. pyörän, ajajan ja varusteet)

Moottori

Bosch Performance Line CX, 250 W, 85 Nm, 25 km/h

Akku

Bosch PowerTube 500 Wh

Laturi

Bosch Standard Charger, 4A (220–240 V)

Näyttö

Bosch Purion

Varusteet

Integroidut valot
Seisontatuki
Lokasuojat
Satulalaukku
Saatavilla olevat koot: M
Kokosuositukset:
M: 152.4-190.5 cm

Pyörän koko

Sopivuus käyttäjälleen on yksi tärkeimmistä, jos ei jopa tärkein polkupyörän ominaisuuksista. Nykyisissä pyörissä ajoasentoa on mahdollista säätää usein eri tavoin, mutta oikean kokoinen runko on kaiken lähtökohta. Ei ole olemassa yhtä yleispätevää taulukkoa, jonka perusteella kuka tahansa voi sokkona ostaa itselleen täydellisesti istuvan fillarin. Kokonaispituus toki vaikuttaa, mutta myös kehon mittasuhteet, ajajan liikkuvuus (tai sen rajoitteet) ja mieltymykset on otettava huomioon koon valinnassa. Suosittelemmekin aina koeajoa ja perinpohjaista tutustumista pyörän ajoasentoon ja ajettavuuteen. Viimeiset hienosäädöt onnistuvat meillä myös mainiosti ja useimmiten ilman eri veloitusta. 

TAKUU

Myymme tuotteita, joiden takana voimme seistä 100-prosenttisesti. Huipputuotteissakin on joskus virheitä. Ohessa voit tutustua yleisiin takuukäytäntöihin.

Reklamaatioiden käsittely

Havaitessasi vian, ota yhteyttä liikkeeseen, josta ostit pyöräsi. Muista varautua esittämään ostoksestasi kuitti tai ostotodistus.

Elinikäinen takuu (Trek + Electra)

Trekin ja Electran runkosarjoilla (runko + jäykkä etuhaarukka), valmiiden pyörien rungoilla ja täysjousitettujen pyörien takahaarukoilla (vm 2020 alkaen) on alkuperäisen omistajan eliniän pituinen takuu. Tämä takuu koskee myös Bontragerin hiilikuituvanteilla varustettuja kiekkoja.

Takuu seuraavalla omistajalla (Trek + Electra)

Alkuperäistä omistajaa seuraavat omistajat ovat oikeutettuja kolmen vuoden takuuseen (runko + takahaarukka) pyörän alkuperäisestä ostopäivästä lukien. Alkuperäinen ostokuitti tarvitaan takuukäsittelyä varten.

Elinikäinen takuu (Orbea)

Rekisteröimällä Orbea-pyöräsi 30 päivän kuluessa ostosta olet oikeutettu Orbean vapaaehtoiseen elinikäiseen takuuseen. Takuu koskee Orbean valmistamia runkoja ja jäykkiä etuhaarukoita. Takuu on voimassa vain pyörän alkuperäisellä omistajalla. 

2 vuoden takuu

Polkupyörän muissa komponenteissa sovelletaan kunkin komponenttivalmistajan myöntämää takuuta. Useimmiten takuuaika on EU-alueella vakioksi muodostunut 2 vuotta ostopäivästä.

Mitä takuun piiriin kuuluu?

Takuu kattaa valmistus- ja materiaalivirheet. Takuu ei kata vaurioita, jotka ovat aiheutuneet seuraavista seikoista:
- Normaali kuluminen
- Virheellinen kokoaminen
- Korroosio
- Virheellinen huolto tai huollon laiminlyönti
- Epäsopivat komponentit tai lisävarusteet
- Laiminlyönti, väärinkäyttö, onnettomuus
- Runkoon tai muihin rakenteisiin tehdyt muutokset

Maksa sinulle 
sopivissa erissä

Rahoituksen hakeminen on helppoa ja nopeaa. Kun tiedät toivomasi rahoitusmäärän (jopa 10 000€), voit tehdä hakemuksen alla olevalla sähköisellä hakemuksella tai paikan päällä asiantuntevan henkilökuntamme avustuksella. 
• Et maksa ostoksen teon yhteydessä mitään. Lasku ostoksestasi toimitetaan kotiisi ostokuukautta seuraavana kuukautena, jolloin valitset sinulle parhaiten sopivan maksuvaihtoehdon
• Saat aina 30–60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa
• Maksa valitsemassasi tahdissa - Jopa 12 kk korotonta maksuaikaa

SINÄ PÄÄTÄT

Päätät itse missä tahdissa haluat maksaa ostoksesi. Laskun saatuasi voit maksaa koko summan kerralla tai valita sinulle sopivimman maksuvaihtoehdon. Maksuohjelmasta toiseen vaihtaminen on helppoa ja voit jatkossakin valita kuukausittaiseen tilanteeseesi sopivimman vaihtoehdon. 

Tutustu esimerkkilaskelmiin oheisesta esitteestä (painike alla).

RAHOITUSESITE

HAKEMINEN

Voit hakea luottoa myymälässämme tai kaikessa rauhassa etukäteen. Lähetä tekstiviesti PYÖRÄ numeroon 18311 tai täytä alla oleva sähköinen hakemus. Saat luottopäätöksen heti ja tilin käyttöösi, kun olet allekirjoittanut luottosopimuksen sähköisesti TUPAS-varmenteella. Tämän jälkeen voit asioida liikkeessä näyttämällä oston yhteydessä voimassa olevan henkilötodistuksen. Voit myös korottaa jo olemassa olevaa luottorajaasi saman hakemuksen kautta.
AVAA HAKEMUS

MUISTA

Tili on jatkuva luotto, jota voit hyödyntää jatko-ostoihin. Saat myös uusissa ostoissa käyttöösi samat joustavat maksuvaihtoehdot. Maksettuasi luottosaldosi kokonaan takaisin, tili on kuluttomasti käytössäsi tulevia ostoksia varten.

Luotonantaja: 
Resurs Bank AB Suomen sivuliike, PL 3900,
00002 Helsinki | 09 622 4308 | asiakaspalvelu@resurs.fi
Yhteydenottolomake - Tuotesivu
Tilaa uutiskirje ja pysy ajan tasalla tekemisistämme!
Uutiskirjeen tilaus
TIETOSUOJA
AUKIOLOAJAT
Copyright © 2020 – 2023 Parolan Pyörähuolto
cloud-syncstarlaptop-phonemenucross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram