Takumäentie 1B, 13130 Hämeenlinna
2021

Trek Allant+ 7 Lowstep

Tyylikäs, luotettava ja tehokas. Allant+ 7 on kaikkea, mitä laadukkaalta kaupunkipyörältä voi toivoa. Luontevalla ajotuntumalla varustettu, tehokas Bosch Performance Line CX -sähkömoottori antaa riittävästi lisäpotkua nautinnolliseen etenemiseen. Hienosti runkoon integroitu, mutta samalla helppokäyttöinen Bosch PowerTube-akku varmistaa, että virtaa riittää. Lowstep-runkomalli helpottaa kaupunkikäyttöä mahdollistaen matalamman jalannostokorkeuden.
Väri(t): Nautical Navy ja Matte Quicksilver

3.899,00 

OminaisuudetTekniset tiedotKootRahoitusKysy saatavuus

Ominaisuudet

27.5" rengaskoko

Pienempi vannekoko parantaa kiekkojen tukevuutta. Reilulla ilmatilalla varustetut renkaat suodattavat tärinää, parantavat pitoa ja rullaavat herkästi.

Lukittava jousitus

Kun alusta on tasainen, lukitse etujousitus ja valjasta kaikki poljinvoima etenemisen avuksi.

RIB-akkujärjestelmä

Älykäs akkuratkaisu yhdistää integroidun akun saumattoman ulkonäön ja ulkoisen akun käytettävyyden.

Hydrauliset levyjarrut

Turvallista hallintaa joka säällä. Hydrauliset levyjarrut ovat kulutuskestävä ja toimintavarma ratkaisu myös arkipyörässä.

Bosch Purion

Monipuolisesta, kompaktin kokoisesta näytöstä näet kaikki oleelliset tiedot. Purionin kautta hallitset Bosch-sähköjärjestelmäsi kaikkia toimintoja.

Bosch Performance Line CX

Superpyörä kaupunkiin. Maastopyörissäkin käytettävä Bosch Performance Line CX tarjoaa jopa 85 Nm:n huippuväännön ja ensiluokkaisen, luontevan ajotuntuman. Aiempaa pienempi ja hiljaisempi moottori toimii saumattomasti jalkojesi jatkeena.

Tekniset tiedot

Runko

Hydroform-muotoiltua alumiinia

Etuhaarukka

Suntour Mobie 25, lukittava, joustomatka 50 mm

Navat

Bontrager / Formula DC-22

Vanteet

Alex MD35, Tubeless Ready

Renkaat

Schwalbe G-One, 27.5x2.25"

Vaihdevivut

Shimano Alivio M3100

Takavaihtaja

Shimano Alivio M3100

Vaihteiden määrä

9

Kampisarja

ProWheel, alumiinia, eturatas 40t

Keskiö

Moottoriin integroitu

Takarattaat

Shimano HG200, 11-36t

Ketju

Shimano

Satula

Bontrager Commuter Comp

Satulatolppa

Bontrager, alumiinia, 31,.6 mm, offset 12 mm

Ohjaustanko

Alumiinia, ergonominen muotoilu

Ohjainkannatin

Bontrager, alumiinia, 31.8 mm, säädettävä kulma

Kädensijat

Bontrager Satellite Plus, ergonomiset

Ohjainlaakeri

FSA, integroitu, 1 1/8″ -> 1.5"

Jarrut

Shimano MT200, hydrauliset levyjarrut

Jarrulevyt

Shimano RT26, 180 mm

Paino

24.86 kg (M-koko)

Painorajoitus

136 kg (sis. pyörän, ajajan ja varusteet)
Saatavilla olevat koot: S, M, L
Kokosuositukset:
S: 155-165 cm
M: 165-175 cm
L: 175-186 cm

Pyörän koko

Sopivuus käyttäjälleen on yksi tärkeimmistä, jos ei jopa tärkein polkupyörän ominaisuuksista. Nykyisissä pyörissä ajoasentoa on mahdollista säätää usein eri tavoin, mutta oikean kokoinen runko on kaiken lähtökohta. Ei ole olemassa yhtä yleispätevää taulukkoa, jonka perusteella kuka tahansa voi sokkona ostaa itselleen täydellisesti istuvan fillarin. Kokonaispituus toki vaikuttaa, mutta myös kehon mittasuhteet, ajajan liikkuvuus (tai sen rajoitteet) ja mieltymykset on otettava huomioon koon valinnassa. Suosittelemmekin aina koeajoa ja perinpohjaista tutustumista pyörän ajoasentoon ja ajettavuuteen. Viimeiset hienosäädöt onnistuvat meillä myös mainiosti ja useimmiten ilman eri veloitusta. 

TAKUU

Trek on sitoutunut valmistamaan maailman parhaita tuotteita ja sitoutuu korvaamaan mahdolliset materiaali- ja valmistusvirheet ohessa olevien ehtojen mukaisesti.

Reklamaatioiden käsittely

Havaitessasi vian, ota yhteyttä Trek-jälleenmyyjäsi. Muista ottaa mukaasi ostotodistus.

Elinikäinen takuu

Trekin runkosarjoilla (runko + jäykkä etuhaarukka), valmiiden pyörien rungoilla ja täysjousitettujen pyörien takahaarukoilla (vm 2020 alkaen) on alkuperäisen omistajan eliniän pituinen takuu. Tämä takuu koskee myös Bontragerin hiilikuituvanteilla varustettuja kiekkoja.

Kahden vuoden takuu

Kahden vuoden takuun piiriin kuuluvat Trekin ja Bontragerin komponentit, jousituksen laakerit ja linkut. Trek-pyörien maalipinta ja runkotarrat kuuluvat myös tämän takuun piiriin. Kahden vuoden takuu on myös Bontragerin jälkimarkkinatuotteilla, kuten vaatteilla, kengillä, kypärillä ja lisävarusteilla.

Pyörän takuu seuraavalla omistajalla

Alkuperäistä omistajaa seuraavat omistajat ovat oikeutettuja kolmen vuoden takuuseen (runko+takahaarukka) pyörän alkuperäisestä ostopäivästä lukien. Takuun vahvistamiseksi tarvitset pyörän alkuperäisen ostotodistuksen.

Pyörän muut komponentit

Pyörän muissa komponenteissa kuten voimansiirron osissa on kunkin komponenttivalmistajan myöntämä takuu. Useimmiten näiden komponenttien takuu on 2 vuotta.

Mitä takuun piiriin kuuluu

Takuu kattaa valmistus- ja materiaalivirheet. Takuu ei kata seuraavia asioita:
-Normaali kuluminen
-Vauriot, jotka aiheutuvat virheellisestä kokoamisesta
-Korroosiosta aiheutuvat vauriot
-Virheellisestä huollosta tai huollon laiminlyönnistä johtuvat viat
-Epäsopivien komponenttien tai lisävarusteiden asennuksesta aiheutuvat vauriot
-Laiminlyönnistä, väärinkäytöstä tai onnettomuudesta johtuvat vauriot
-Jos polkupyörän runkoon tai muihin rakenteisiin on tehty muutoksia

Maksa sinulle 
sopivissa erissä

Rahoituksen hakeminen on helppoa ja nopeaa. Kun tiedät toivomasi rahoitusmäärän (jopa 10 000€), voit tehdä hakemuksen alla olevalla sähköisellä hakemuksella tai paikan päällä asiantuntevan henkilökuntamme avustuksella. 
• Et maksa ostoksen teon yhteydessä mitään. Lasku ostoksestasi toimitetaan kotiisi ostokuukautta seuraavana kuukautena, jolloin valitset sinulle parhaiten sopivan maksuvaihtoehdon
• Saat aina 30–60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa
• Maksa valitsemassasi tahdissa - Jopa 12 kk korotonta maksuaikaa

SINÄ PÄÄTÄT

Päätät itse missä tahdissa haluat maksaa ostoksesi. Laskun saatuasi voit maksaa koko summan kerralla tai valita sinulle sopivimman maksuvaihtoehdon. Maksuohjelmasta toiseen vaihtaminen on helppoa ja voit jatkossakin valita kuukausittaiseen tilanteeseesi sopivimman vaihtoehdon. 

Tutustu esimerkkilaskelmiin oheisesta esitteestä (painike alla).

RAHOITUSESITE

HAKEMINEN

Voit hakea luottoa myymälässämme tai kaikessa rauhassa etukäteen. Lähetä tekstiviesti PYÖRÄ numeroon 18311 tai täytä alla oleva sähköinen hakemus. Saat luottopäätöksen heti ja tilin käyttöösi, kun olet allekirjoittanut luottosopimuksen sähköisesti TUPAS-varmenteella. Tämän jälkeen voit asioida liikkeessä näyttämällä oston yhteydessä voimassa olevan henkilötodistuksen. Voit myös korottaa jo olemassa olevaa luottorajaasi saman hakemuksen kautta.
AVAA HAKEMUS

MUISTA

Tili on jatkuva luotto, jota voit hyödyntää jatko-ostoihin. Saat myös uusissa ostoissa käyttöösi samat joustavat maksuvaihtoehdot. Maksettuasi luottosaldosi kokonaan takaisin, tili on kuluttomasti käytössäsi tulevia ostoksia varten.

Luotonantaja: 
Resurs Bank AB Suomen sivuliike, PL 3900,
00002 Helsinki | 09 622 4308 | asiakaspalvelu@resurs.fi
Tilaa uutiskirje ja pysy ajan tasalla tekemisistämme!
TIETOSUOJA
AUKIOLOAJAT
Copyright © 2020 – 2021 Parolan Pyörähuolto

Seuraa meitä:

cloud-syncstarlaptop-phonemenucross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram