Takumäentie 1B, 13130 Hämeenlinna
2021

Trek Checkpoint ALR 4

Checkpoint ALR 4 on hienolla alumiinirungolla varustettu gravel-pyörä. Se muuntuu urheilullisesta lenkkipyörästä aina retkimuuliksi asti. Shimano GRX400-voimansiirto hydraulisilla levyjarruilla toimii luotettavasti kaikissa tilanteissa. Suuren ilmatilan gravel-renkaat ovat mukavat, rullaavat ja pitävät. Säädettävillä takahaarukanpäillä hienosäädät Checkpointin ajettavuuden mieleiseksesi.
Väri(t): Dark Aquatic ja Rage Red

2.099,00 

OminaisuudetTekniset tiedotKootRahoitusKysy saatavuus

Ominaisuudet

Blendr-integrointi

Blendr-järjestelmä mahdollistaa yhteensopivan valon tai ajotietokoneen kiinnittämisen siististi ohjainkannattimen keskelle. Tukeva ja poissa tieltä.

Säädettävät haarukanpäät

Vaakasuorassa suunnassa liikuteltavat haarukanpäät mahdollistavat Checkpointin muuttamisen singlespeediksi ilman erillistä ketjunkiristintä. Vaihtoehtoisesti voit muokata pyörän ajettavuutta tilanteen mukaan, esimerkiksi pidentää akseliväliä pyörän ollessa kuormattuna.

Hiilikuituhaarukka

Etuhaarukan hiilikuidusta valmistetut alajalat ovat kevyet, kestävät ja suodattavat alustan tärinää.

Varusteltavuus

Checkpoint soveltuu niin urheilulliseksi lenkkipyöräksi kuin väsymättömäksi kuormajuhdaksi pyöräretkellä. Rungossa on reilusti kiinnityspisteitä lisävarusteille, kuten tavaratelineelle ja pullotelineille.

Gravel-renkaat

Leveät, matalalla nappulalla varustetut renkaat toimivat useissa olosuhteissa. Ne rullaavat hyvin asfaltilla ja tarjoavat pitoa hiekkatiellä. Suuren ilmatilan ansiosta ne ovat myös äärimmäisen mukavat ajaa.

Tubeless Ready -kiekot

Maksimoi renkaiden rullaavuus ja mukavuus muuntamalla Checkpoint sisärenkaattomaksi. Sen vanteet ovat valmiiksi tubeless-käyttöön sopivat, tarvitset vain haluamasi renkaat, vannenauhat ja tiivistysaineen.

Tekniset tiedot

Runko

300-sarjan Alpha-alumiinia

Etuhaarukka

Hiilikuitu/alumiini

Navat

Bontrager, alumiinia, suljetut laakerit

Vanteet

Bontrager, alumiinia, Tubeless Ready

Renkaat

Bontrager GR1 Comp, 700x40c

Vaihdevivut

Shimano GRX RX400

Etuvaihtaja

Shimano GRX RX400

Takavaihtaja

Shimano GRX RX400

Vaihteiden määrä

20

Kampisarja

Shimano GRX RX600, eturattaat 46/30t

Keskiö

Shimano RS500, pressfit

Takarattaat

Shimano HG500, 11-34t

Ketju

KMC X10

Satula

Bontrager Montrose Comp

Satulatolppa

Bontrager Comp, 6061-alumiinia, 27.2 mm, offset 8 mm

Ohjaustanko

Bontrager Elite IsoZone VR-CF, alumiinia

Ohjainkannatin

Bontrager Elite, alumiinia, 31.8 mm, nousu 7°

Kädensijat

Bontrager Supertack Perf

Ohjainlaakeri

FSA, integroitu, suljetut kasettilaakerit, 1 1/8″ -> 1.5″

Jarrut

Shimano RX400, hydrauliset levyjarrut

Jarrulevyt

Shimano RT70 160 mm

Paino

10.26 kg (56 cm)

Painorajoitus

125 kg (sis. pyörän, ajajan ja varusteet)
Saatavilla olevat koot: 49, 52, 54, 56, 58, 61 cm
Kokosuositukset:
49 cm: 156-162 cm
52 cm: 163-168 cm
54 cm: 168-174 cm
56 cm: 174-180 cm
58 cm: 180-185 cm
61 cm: 185-191 cm

Pyörän koko

Sopivuus käyttäjälleen on yksi tärkeimmistä, jos ei jopa tärkein polkupyörän ominaisuuksista. Nykyisissä pyörissä ajoasentoa on mahdollista säätää usein eri tavoin, mutta oikean kokoinen runko on kaiken lähtökohta. Ei ole olemassa yhtä yleispätevää taulukkoa, jonka perusteella kuka tahansa voi sokkona ostaa itselleen täydellisesti istuvan fillarin. Kokonaispituus toki vaikuttaa, mutta myös kehon mittasuhteet, ajajan liikkuvuus (tai sen rajoitteet) ja mieltymykset on otettava huomioon koon valinnassa. Suosittelemmekin aina koeajoa ja perinpohjaista tutustumista pyörän ajoasentoon ja ajettavuuteen. Viimeiset hienosäädöt onnistuvat meillä myös mainiosti ja useimmiten ilman eri veloitusta. 

TAKUU

Trek on sitoutunut valmistamaan maailman parhaita tuotteita ja sitoutuu korvaamaan mahdolliset materiaali- ja valmistusvirheet ohessa olevien ehtojen mukaisesti.

Reklamaatioiden käsittely

Havaitessasi vian, ota yhteyttä Trek-jälleenmyyjäsi. Muista ottaa mukaasi ostotodistus.

Elinikäinen takuu

Trekin runkosarjoilla (runko + jäykkä etuhaarukka), valmiiden pyörien rungoilla ja täysjousitettujen pyörien takahaarukoilla (vm 2020 alkaen) on alkuperäisen omistajan eliniän pituinen takuu. Tämä takuu koskee myös Bontragerin hiilikuituvanteilla varustettuja kiekkoja.

Kahden vuoden takuu

Kahden vuoden takuun piiriin kuuluvat Trekin ja Bontragerin komponentit, jousituksen laakerit ja linkut. Trek-pyörien maalipinta ja runkotarrat kuuluvat myös tämän takuun piiriin. Kahden vuoden takuu on myös Bontragerin jälkimarkkinatuotteilla, kuten vaatteilla, kengillä, kypärillä ja lisävarusteilla.

Pyörän takuu seuraavalla omistajalla

Alkuperäistä omistajaa seuraavat omistajat ovat oikeutettuja kolmen vuoden takuuseen (runko+takahaarukka) pyörän alkuperäisestä ostopäivästä lukien. Takuun vahvistamiseksi tarvitset pyörän alkuperäisen ostotodistuksen.

Pyörän muut komponentit

Pyörän muissa komponenteissa kuten voimansiirron osissa on kunkin komponenttivalmistajan myöntämä takuu. Useimmiten näiden komponenttien takuu on 2 vuotta.

Mitä takuun piiriin kuuluu

Takuu kattaa valmistus- ja materiaalivirheet. Takuu ei kata seuraavia asioita:
-Normaali kuluminen
-Vauriot, jotka aiheutuvat virheellisestä kokoamisesta
-Korroosiosta aiheutuvat vauriot
-Virheellisestä huollosta tai huollon laiminlyönnistä johtuvat viat
-Epäsopivien komponenttien tai lisävarusteiden asennuksesta aiheutuvat vauriot
-Laiminlyönnistä, väärinkäytöstä tai onnettomuudesta johtuvat vauriot
-Jos polkupyörän runkoon tai muihin rakenteisiin on tehty muutoksia

Maksa sinulle 
sopivissa erissä

Rahoituksen hakeminen on helppoa ja nopeaa. Kun tiedät toivomasi rahoitusmäärän (jopa 10 000€), voit tehdä hakemuksen alla olevalla sähköisellä hakemuksella tai paikan päällä asiantuntevan henkilökuntamme avustuksella. 
• Et maksa ostoksen teon yhteydessä mitään. Lasku ostoksestasi toimitetaan kotiisi ostokuukautta seuraavana kuukautena, jolloin valitset sinulle parhaiten sopivan maksuvaihtoehdon
• Saat aina 30–60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa
• Maksa valitsemassasi tahdissa - Jopa 12 kk korotonta maksuaikaa

SINÄ PÄÄTÄT

Päätät itse missä tahdissa haluat maksaa ostoksesi. Laskun saatuasi voit maksaa koko summan kerralla tai valita sinulle sopivimman maksuvaihtoehdon. Maksuohjelmasta toiseen vaihtaminen on helppoa ja voit jatkossakin valita kuukausittaiseen tilanteeseesi sopivimman vaihtoehdon. 

Tutustu esimerkkilaskelmiin oheisesta esitteestä (painike alla).

RAHOITUSESITE

HAKEMINEN

Voit hakea luottoa myymälässämme tai kaikessa rauhassa etukäteen. Lähetä tekstiviesti PYÖRÄ numeroon 18311 tai täytä alla oleva sähköinen hakemus. Saat luottopäätöksen heti ja tilin käyttöösi, kun olet allekirjoittanut luottosopimuksen sähköisesti TUPAS-varmenteella. Tämän jälkeen voit asioida liikkeessä näyttämällä oston yhteydessä voimassa olevan henkilötodistuksen. Voit myös korottaa jo olemassa olevaa luottorajaasi saman hakemuksen kautta.
AVAA HAKEMUS

MUISTA

Tili on jatkuva luotto, jota voit hyödyntää jatko-ostoihin. Saat myös uusissa ostoissa käyttöösi samat joustavat maksuvaihtoehdot. Maksettuasi luottosaldosi kokonaan takaisin, tili on kuluttomasti käytössäsi tulevia ostoksia varten.

Luotonantaja: 
Resurs Bank AB Suomen sivuliike, PL 3900,
00002 Helsinki | 09 622 4308 | asiakaspalvelu@resurs.fi
Tilaa uutiskirje ja pysy ajan tasalla tekemisistämme!
TIETOSUOJA
AUKIOLOAJAT
Copyright © 2020 – 2021 Parolan Pyörähuolto

Seuraa meitä:

cloud-syncstarlaptop-phonemenucross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram