Takumäentie 1B, 13130 Hämeenlinna
2021

Trek District+ 2 Stagger

Käytännössä täysin varusteltu District+ 2 on tyylikäs ja vankka arkipyörä. Bosch Active Line -moottori auttaa silloin kun tarvitset kevennystä ja 500 Wh:n Powerpack-akku takaa, että apua riittää vaikka reissu vähän venyisikin. Reilulla ilmatilalla varustetut 28" renkaat rullaavat hienosti ja vaimentavat tärinää kuoppaisilla teillä. Tukevat etu- ja takatavaratelineet helpottavat tärkeiden tavaroiden kuljettamista. Stagger-runkomallin matala vaakaputki tekee kyytiin nousemisesta ja pysähtymisestä vaivatonta.
Väri(t): Trek Black/Nimbus Blue ja Nautical Navy/Slate

2.999,00 

OminaisuudetTekniset tiedotKootRahoitusKysy saatavuus

Ominaisuudet

Bosch Active Line

Kaupunkipyöriin suunniteltu Bosch Active Line antaa luonnollisen tuntuisen, jouhean ajettavuuden. Sen 40 Nm:n vääntö riittää normaalikäytössä avittamaan sinut vastatuuliosuuksien ja ylämäkien ohi vaivattomasti.

Seisontatuki tuplajaloilla

Tukevan jalan ansiosta District pysyy pystyssä vaikka kummatkin sen tavaratelineistä olisi kuormattuna.

Ohjauksen lukitus

Yhdellä kevyellä saat lukittua ohjauksen siksi aikaa kun pyörä on pysäköitynä.

Hydrauliset levyjarrut

Turvallista hallintaa joka säällä. Hydrauliset levyjarrut ovat kulutuskestävä ja toimintavarma ratkaisu myös arkipyörässä.

Bosch Purion

Monipuolisesta, kompaktin kokoisesta näytöstä näet kaikki oleelliset tiedot. Purionin kautta hallitset Bosch-sähköjärjestelmäsi kaikkia toimintoja.

Kattava varustelu

District on tehtaan jäljiltä valmiiksi varusteltu vastaamaan arkipyöräiilyn asettamiin haasteisiin. Tarvitset lisäksi vain kypärän ja ehkäpä lisälukon, jolla lukita pyörä kiinteään kohteeseen säilytyksen ajaksi.

Tekniset tiedot

Runko

Alpha Smooth -alumiinia

Etuhaarukka

Alumiinia

Navat

Shimano TX505 / Shimano Nexus 7

Vanteet

Alex DP23

Renkaat

Schwalbe Big Apple, 700x50c

Vaihdevivut

Shimano Nexus 7, Revoshift

Takavaihtaja

Shimano Nexus 7 -napavaihde

Vaihteiden määrä

7

Kampisarja

ProWheel, alumiinia, eturatas 38t

Keskiö

Moottoriin integroitu

Takarattaat

Shimano Nexus, 18t

Ketju

KMC eBike

Satula

Selle Royal Nuvola

Satulatolppa

Bontrager, alumiinia

Ohjaustanko

Alumiinia, ergonominen muotoilu

Ohjainkannatin

Bontrager, alumiinia, 31.8 mm, säädettävä kulma

Kädensijat

Bontrager Satellite Plus, ergonomiset

Ohjainlaakeri

Semi-integroitu

Jarrut

Shimano MT200, hydrauliset levyjarrut

Jarrulevyt

Shimano RT10, 160 mm

Paino

23.85 kg (M-koko, ilman akkua)

Painorajoitus

136 kg (sis. pyörän, ajajan ja varusteet)
Saatavilla olevat koot: S, M, L
Kokosuositukset:
S: 155-165 cm
M: 165-175 cm
L: 175-186 cm

Pyörän koko

Sopivuus käyttäjälleen on yksi tärkeimmistä, jos ei jopa tärkein polkupyörän ominaisuuksista. Nykyisissä pyörissä ajoasentoa on mahdollista säätää usein eri tavoin, mutta oikean kokoinen runko on kaiken lähtökohta. Ei ole olemassa yhtä yleispätevää taulukkoa, jonka perusteella kuka tahansa voi sokkona ostaa itselleen täydellisesti istuvan fillarin. Kokonaispituus toki vaikuttaa, mutta myös kehon mittasuhteet, ajajan liikkuvuus (tai sen rajoitteet) ja mieltymykset on otettava huomioon koon valinnassa. Suosittelemmekin aina koeajoa ja perinpohjaista tutustumista pyörän ajoasentoon ja ajettavuuteen. Viimeiset hienosäädöt onnistuvat meillä myös mainiosti ja useimmiten ilman eri veloitusta. 

TAKUU

Trek on sitoutunut valmistamaan maailman parhaita tuotteita ja sitoutuu korvaamaan mahdolliset materiaali- ja valmistusvirheet ohessa olevien ehtojen mukaisesti.

Reklamaatioiden käsittely

Havaitessasi vian, ota yhteyttä Trek-jälleenmyyjäsi. Muista ottaa mukaasi ostotodistus.

Elinikäinen takuu

Trekin runkosarjoilla (runko + jäykkä etuhaarukka), valmiiden pyörien rungoilla ja täysjousitettujen pyörien takahaarukoilla (vm 2020 alkaen) on alkuperäisen omistajan eliniän pituinen takuu. Tämä takuu koskee myös Bontragerin hiilikuituvanteilla varustettuja kiekkoja.

Kahden vuoden takuu

Kahden vuoden takuun piiriin kuuluvat Trekin ja Bontragerin komponentit, jousituksen laakerit ja linkut. Trek-pyörien maalipinta ja runkotarrat kuuluvat myös tämän takuun piiriin. Kahden vuoden takuu on myös Bontragerin jälkimarkkinatuotteilla, kuten vaatteilla, kengillä, kypärillä ja lisävarusteilla.

Pyörän takuu seuraavalla omistajalla

Alkuperäistä omistajaa seuraavat omistajat ovat oikeutettuja kolmen vuoden takuuseen (runko+takahaarukka) pyörän alkuperäisestä ostopäivästä lukien. Takuun vahvistamiseksi tarvitset pyörän alkuperäisen ostotodistuksen.

Pyörän muut komponentit

Pyörän muissa komponenteissa kuten voimansiirron osissa on kunkin komponenttivalmistajan myöntämä takuu. Useimmiten näiden komponenttien takuu on 2 vuotta.

Mitä takuun piiriin kuuluu

Takuu kattaa valmistus- ja materiaalivirheet. Takuu ei kata seuraavia asioita:
-Normaali kuluminen
-Vauriot, jotka aiheutuvat virheellisestä kokoamisesta
-Korroosiosta aiheutuvat vauriot
-Virheellisestä huollosta tai huollon laiminlyönnistä johtuvat viat
-Epäsopivien komponenttien tai lisävarusteiden asennuksesta aiheutuvat vauriot
-Laiminlyönnistä, väärinkäytöstä tai onnettomuudesta johtuvat vauriot
-Jos polkupyörän runkoon tai muihin rakenteisiin on tehty muutoksia

Maksa sinulle 
sopivissa erissä

Rahoituksen hakeminen on helppoa ja nopeaa. Kun tiedät toivomasi rahoitusmäärän (jopa 10 000€), voit tehdä hakemuksen alla olevalla sähköisellä hakemuksella tai paikan päällä asiantuntevan henkilökuntamme avustuksella. 
• Et maksa ostoksen teon yhteydessä mitään. Lasku ostoksestasi toimitetaan kotiisi ostokuukautta seuraavana kuukautena, jolloin valitset sinulle parhaiten sopivan maksuvaihtoehdon
• Saat aina 30–60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa
• Maksa valitsemassasi tahdissa - Jopa 12 kk korotonta maksuaikaa

SINÄ PÄÄTÄT

Päätät itse missä tahdissa haluat maksaa ostoksesi. Laskun saatuasi voit maksaa koko summan kerralla tai valita sinulle sopivimman maksuvaihtoehdon. Maksuohjelmasta toiseen vaihtaminen on helppoa ja voit jatkossakin valita kuukausittaiseen tilanteeseesi sopivimman vaihtoehdon. 

Tutustu esimerkkilaskelmiin oheisesta esitteestä (painike alla).

RAHOITUSESITE

HAKEMINEN

Voit hakea luottoa myymälässämme tai kaikessa rauhassa etukäteen. Lähetä tekstiviesti PYÖRÄ numeroon 18311 tai täytä alla oleva sähköinen hakemus. Saat luottopäätöksen heti ja tilin käyttöösi, kun olet allekirjoittanut luottosopimuksen sähköisesti TUPAS-varmenteella. Tämän jälkeen voit asioida liikkeessä näyttämällä oston yhteydessä voimassa olevan henkilötodistuksen. Voit myös korottaa jo olemassa olevaa luottorajaasi saman hakemuksen kautta.
AVAA HAKEMUS

MUISTA

Tili on jatkuva luotto, jota voit hyödyntää jatko-ostoihin. Saat myös uusissa ostoissa käyttöösi samat joustavat maksuvaihtoehdot. Maksettuasi luottosaldosi kokonaan takaisin, tili on kuluttomasti käytössäsi tulevia ostoksia varten.

Luotonantaja: 
Resurs Bank AB Suomen sivuliike, PL 3900,
00002 Helsinki | 09 622 4308 | asiakaspalvelu@resurs.fi
Tilaa uutiskirje ja pysy ajan tasalla tekemisistämme!
TIETOSUOJA
AUKIOLOAJAT
Copyright © 2020 – 2021 Parolan Pyörähuolto

Seuraa meitä:

cloud-syncstarlaptop-phonemenucross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram