Takumäentie 1B, 13130 Hämeenlinna
2021

Trek Emonda ALR 4

Huippuluokan alumiinirungolla varustettu maantiepyörä, joka tuntuu ja näyttää paljon hintalappuaan kalliimmalta. Kaikki runkoputket on optimoitu joka runkokokoon erikseen ja Trekin edistyksellinen Invisible Weld -hitsaustekniikka mahdollistaa saumattoman ulkonäön ilman kompromisseja kestävyyteen. Shimanon 2x10 -vaihteinen Tiagra-osasarja ja hydrauliset levyjarrut takaavat jouhean käytettävyyden ja pitkän käyttöiän. Reilusta runkokokovalikoimasta lähes jokainen löytää oman Emondan.
Väri(t): Lithium Grey ja Radioactive Red to Marigold Fade

1.849,00 

OminaisuudetTekniset tiedotKootRahoitusKysy saatavuus

Ominaisuudet

Blendr-integrointi

Blendr-järjestelmä mahdollistaa yhteensopivan valon ja/tai ajotietokoneen kiinnittämisen siististi ohjainkannattimen keskelle. Tukeva ja poissa tieltä.

300-sarjan Alpha-alumiini

Hydroform-muotoiltu yksilöllisesti jokaiseen eri runkokokoon sopivaksi. 300-sarjan Alpha-alumiini on ensiluokkaisen kevyttä ja kestävää.

H2-runkogeometria

Suurelle osalle maantiepyöräilijöistä sopiva istuvuus, joka mahdollistaa taloudellisen, tehokkaan ja mukavan ajoasennon.

FlatMount-jarrut

Maantiepyöriin suunnitellut hydrauliset levyjarrut pysäyttävät tehokkaasti. FlatMount-kiinnitys vähentää kiinnitykseen tarvittavia komponentteja ja mahdollistaa kevyen kokonaisuuden.

Invisible Weld

Edistyksellinen hitsausmenetelmä mahdollistaa saumattoman ulkonäön ilman kompromisseja liitoksen kestävyyteen.

Sisäinen vaijerireititys

Vaijereiden reititys rungon sisällä antaa pyörälle selkeän tyylikkään ulkonäön ja suojaa vaijereita lialta ja vaurioilta.

Tekniset tiedot

Runko

300-sarjan Alpha-alumiinia

Haarukka

Täyshiilikuituinen, kartioitu kaulaputki

Navat

Bontrager, alumiinia, suljetut laakerit

Vanteet

Bontrager Affinity Disc, Tubeless Ready

Renkaat

Bontrager R1 HardCase Lite, 700x25c

Vaihdevipu

Shimano Tiagra

Takavaihtaja

Shimano Tiagra

Etuvaihtaja

Shimano Tiagra

Vaihteiden määrä

20

Kampisarja

Shimano Tiagra, eturattaat 50/34t

Keskiö

Shimano BB71, pressfit

Takarattaat

Shimano Tiagra HG500, 12-28t

Ketju

Shimano HG54

Satula

Bontrager Montrose Comp

Satulatolppa

Bontrager Comp, alumiinia, 27.2 mm, offset 8 mm

Ohjaustanko

Bontrager Comp VR-C, alumiinia

Ohjainkannatin

Bontrager Elite, alumiinia, 31.8 mm, nousu 7°

Kädensijat

Bontrager Supertack Perf

Ohjainlaakeri

Integroitu, 1 1/8″ -> 1.5″

Jarrut

Shimano Tiagra, hydrauliset levyjarrut

Jarrulevyt

Shimano RT70 160 mm

Paino

9.33 kg (56 cm)

Painorajoitus

125 kg (sis. pyörän, ajajan ja varusteet)
Saatavilla olevat koot: 47, 50, 52, 54, 56, 58, 60, 62, 64 cm
Kokosuositukset:
47 cm: 152-158 cm
50 cm: 158-163 cm
52 cm: 163-168 cm
54 cm: 168-174 cm
56 cm: 174-180 cm
58 cm: 180-185 cm
60 cm: 185-190 cm
62 cm: 190-195 cm
64 cm: 194->

Pyörän koko

Sopivuus käyttäjälleen on yksi tärkeimmistä, jos ei jopa tärkein polkupyörän ominaisuuksista. Nykyisissä pyörissä ajoasentoa on mahdollista säätää usein eri tavoin, mutta oikean kokoinen runko on kaiken lähtökohta. Ei ole olemassa yhtä yleispätevää taulukkoa, jonka perusteella kuka tahansa voi sokkona ostaa itselleen täydellisesti istuvan fillarin. Kokonaispituus toki vaikuttaa, mutta myös kehon mittasuhteet, ajajan liikkuvuus (tai sen rajoitteet) ja mieltymykset on otettava huomioon koon valinnassa. Suosittelemmekin aina koeajoa ja perinpohjaista tutustumista pyörän ajoasentoon ja ajettavuuteen. Viimeiset hienosäädöt onnistuvat meillä myös mainiosti ja useimmiten ilman eri veloitusta. 

TAKUU

Trek on sitoutunut valmistamaan maailman parhaita tuotteita ja sitoutuu korvaamaan mahdolliset materiaali- ja valmistusvirheet ohessa olevien ehtojen mukaisesti.

Reklamaatioiden käsittely

Havaitessasi vian, ota yhteyttä Trek-jälleenmyyjäsi. Muista ottaa mukaasi ostotodistus.

Elinikäinen takuu

Trekin runkosarjoilla (runko + jäykkä etuhaarukka), valmiiden pyörien rungoilla ja täysjousitettujen pyörien takahaarukoilla (vm 2020 alkaen) on alkuperäisen omistajan eliniän pituinen takuu. Tämä takuu koskee myös Bontragerin hiilikuituvanteilla varustettuja kiekkoja.

Kahden vuoden takuu

Kahden vuoden takuun piiriin kuuluvat Trekin ja Bontragerin komponentit, jousituksen laakerit ja linkut. Trek-pyörien maalipinta ja runkotarrat kuuluvat myös tämän takuun piiriin. Kahden vuoden takuu on myös Bontragerin jälkimarkkinatuotteilla, kuten vaatteilla, kengillä, kypärillä ja lisävarusteilla.

Pyörän takuu seuraavalla omistajalla

Alkuperäistä omistajaa seuraavat omistajat ovat oikeutettuja kolmen vuoden takuuseen (runko+takahaarukka) pyörän alkuperäisestä ostopäivästä lukien. Takuun vahvistamiseksi tarvitset pyörän alkuperäisen ostotodistuksen.

Pyörän muut komponentit

Pyörän muissa komponenteissa kuten voimansiirron osissa on kunkin komponenttivalmistajan myöntämä takuu. Useimmiten näiden komponenttien takuu on 2 vuotta.

Mitä takuun piiriin kuuluu

Takuu kattaa valmistus- ja materiaalivirheet. Takuu ei kata seuraavia asioita:
-Normaali kuluminen
-Vauriot, jotka aiheutuvat virheellisestä kokoamisesta
-Korroosiosta aiheutuvat vauriot
-Virheellisestä huollosta tai huollon laiminlyönnistä johtuvat viat
-Epäsopivien komponenttien tai lisävarusteiden asennuksesta aiheutuvat vauriot
-Laiminlyönnistä, väärinkäytöstä tai onnettomuudesta johtuvat vauriot
-Jos polkupyörän runkoon tai muihin rakenteisiin on tehty muutoksia

Maksa sinulle 
sopivissa erissä

Rahoituksen hakeminen on helppoa ja nopeaa. Kun tiedät toivomasi rahoitusmäärän (jopa 10 000€), voit tehdä hakemuksen alla olevalla sähköisellä hakemuksella tai paikan päällä asiantuntevan henkilökuntamme avustuksella. 
• Et maksa ostoksen teon yhteydessä mitään. Lasku ostoksestasi toimitetaan kotiisi ostokuukautta seuraavana kuukautena, jolloin valitset sinulle parhaiten sopivan maksuvaihtoehdon
• Saat aina 30–60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa
• Maksa valitsemassasi tahdissa - Jopa 12 kk korotonta maksuaikaa

SINÄ PÄÄTÄT

Päätät itse missä tahdissa haluat maksaa ostoksesi. Laskun saatuasi voit maksaa koko summan kerralla tai valita sinulle sopivimman maksuvaihtoehdon. Maksuohjelmasta toiseen vaihtaminen on helppoa ja voit jatkossakin valita kuukausittaiseen tilanteeseesi sopivimman vaihtoehdon. 

Tutustu esimerkkilaskelmiin oheisesta esitteestä (painike alla).

RAHOITUSESITE

HAKEMINEN

Voit hakea luottoa myymälässämme tai kaikessa rauhassa etukäteen. Lähetä tekstiviesti PYÖRÄ numeroon 18311 tai täytä alla oleva sähköinen hakemus. Saat luottopäätöksen heti ja tilin käyttöösi, kun olet allekirjoittanut luottosopimuksen sähköisesti TUPAS-varmenteella. Tämän jälkeen voit asioida liikkeessä näyttämällä oston yhteydessä voimassa olevan henkilötodistuksen. Voit myös korottaa jo olemassa olevaa luottorajaasi saman hakemuksen kautta.
AVAA HAKEMUS

MUISTA

Tili on jatkuva luotto, jota voit hyödyntää jatko-ostoihin. Saat myös uusissa ostoissa käyttöösi samat joustavat maksuvaihtoehdot. Maksettuasi luottosaldosi kokonaan takaisin, tili on kuluttomasti käytössäsi tulevia ostoksia varten.

Luotonantaja: 
Resurs Bank AB Suomen sivuliike, PL 3900,
00002 Helsinki | 09 622 4308 | asiakaspalvelu@resurs.fi
Tilaa uutiskirje ja pysy ajan tasalla tekemisistämme!
TIETOSUOJA
AUKIOLOAJAT
Copyright © 2020 – 2022 Parolan Pyörähuolto

Seuraa meitä:

cloud-syncstarlaptop-phonemenucross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram