Takumäentie 1B, 13130 Hämeenlinna
2022

Trek Emonda SL 6 Disc Pro

Hiilikuiturunkoinen ja hiilikuitukiekoilla varustettu Emonda SL 6 Pro sopii yhtä lailla tosissaan kisaavalle kuin huippupyörää arvostavalle nautiskelijalle. Uudistuneen Emondan runko on entistä aerodynaamisempi ja sen istuvuus on kehitetty yhdessä Trekin ammattilaistallien kanssa. Shimano Ultegra -osasarja hydraulisilla levyjarruilla on varman ja tarkan toiminnan mittapuu. Bontragerin hiilikuitukiekot ovat luksusta, jota et olettaisi tästä hintaluokasta vielä löytyvän. Kun nopeus on tavoitteesi, Emonda SL 6 on tutustumisen arvoinen pyörä.
Väri(t): Trek Black/Radioactive Red ja Lithium Grey/Brushed Chrome

4.399,00 

Poista
OminaisuudetTekniset tiedotKootRahoitusKysy saatavuus

Ominaisuudet

Blendr-integrointi

Blendr-järjestelmä mahdollistaa yhteensopivan valon ja/tai ajotietokoneen kiinnittämisen siististi ohjainkannattimen keskelle. Tukeva ja poissa tieltä.

Duotrap S -valmius

Unohda nippusideviritykset ja asenna pyörääsi langattomasti nopeutta ja poljinnopeutta mittaava Duotrap S -anturi. Se istuu takahaarukkaan huomaamattomasti ja on yhteensopiva Bluetooth Smart- ja ANT+ -laitteiden kanssa.

Satulamasto

Trekin Ride Tuned -satulamasto on kevyt ja suodattaa tärinää tehokkaasti. Lisäksi se on säädettävissä toisin kuin täysin integroidut rakenteet.

H1.5 -runkogeometria

Trekin ammattilaistalliensa kanssa kehittämä urheilullinen istuvuus on aerodynaaminen ja tehokas, mutta samalla mukava myös harrastelijan pitkille lenkeille.

FlatMount-jarrut

Erityisesti maantiepyöriin kehitetyt, hydrauliset levyjarrut ovat kompaktimman kokoiset, ulkonäöltään sirommat ja kevyemmät, mutta tarjoavat silti moitteettoman pysäytystehon.

Läpiakselit

Läpiakseleiden ja umpinaisten haarukanpäiden ansiosta kiekon ja rungon (tai etuhaarukan) välinen liitos on tukevampi. Kiekon irrotus onnistuu silti yhtä helposti kuin perinteisten pikalukitusvipujenkin kanssa ja mikä parasta: kiekko ei jää ikinä vinoon asennettaessa.

Tekniset tiedot

Runko

500-sarjan OCLV-hiilikuitua, RideTuned-putkirakenne

Haarukka

Täyshiilikuituinen, kartioitu kaulaputki

Navat

Bontrager Aeolus Elite

Vanteet

Bontrager Aeolus Elite 35, hiilikuitua, Tubeless Ready

Renkaat

Bontrager R2 HardCase Lite, 700x25c

Vaihdevipu

Shimano Ultegra

Takavaihtaja

Shimano Ultegra

Etuvaihtaja

Shimano Ultegra

Vaihteiden määrä

22

Kampisarja

Shimano Ultegra, eturattaat 52/36t

Keskiö

Praxis T47

Takarattaat

Shimano Ultegra, 11-30t

Ketju

Shimano HG701

Satula

Bontrager Aeolus Comp

Satulatolppa

Bontrager-satulamasto, hiilikuitua, offset 20 mm

Ohjaustanko

Bontrager Elite VR-C, alumiinia

Ohjainkannatin

Bontrager Pro, alumiinia, 31.8 mm, nousu 7°

Kädensijat

Bontrager Supertack Perf

Ohjainlaakeri

Integroitu, 1 1/8″ -> 1.5″

Jarrut

Shimano Ultegra, hydrauliset levyjarrut

Jarrulevyt

Shimano RT800, 160 mm

Paino

8.03 kg (56 cm)

Painorajoitus

125 kg (sis. pyörän, ajajan ja varusteet)
Saatavilla olevat koot: 47, 50, 52, 54, 56, 58, 60, 62 cm
Kokosuositukset:
47 cm: 152-158 cm
50 cm: 158-163 cm
52 cm: 163-168 cm
54 cm: 168-174 cm
56 cm: 174-180 cm
58 cm: 180-185 cm
60 cm: 185-190 cm
62 cm: 190-195 cm

Pyörän koko

Sopivuus käyttäjälleen on yksi tärkeimmistä, jos ei jopa tärkein polkupyörän ominaisuuksista. Nykyisissä pyörissä ajoasentoa on mahdollista säätää usein eri tavoin, mutta oikean kokoinen runko on kaiken lähtökohta. Ei ole olemassa yhtä yleispätevää taulukkoa, jonka perusteella kuka tahansa voi sokkona ostaa itselleen täydellisesti istuvan fillarin. Kokonaispituus toki vaikuttaa, mutta myös kehon mittasuhteet, ajajan liikkuvuus (tai sen rajoitteet) ja mieltymykset on otettava huomioon koon valinnassa. Suosittelemmekin aina koeajoa ja perinpohjaista tutustumista pyörän ajoasentoon ja ajettavuuteen. Viimeiset hienosäädöt onnistuvat meillä myös mainiosti ja useimmiten ilman eri veloitusta. 

TAKUU

Trek on sitoutunut valmistamaan maailman parhaita tuotteita ja sitoutuu korvaamaan mahdolliset materiaali- ja valmistusvirheet ohessa olevien ehtojen mukaisesti.

Reklamaatioiden käsittely

Havaitessasi vian, ota yhteyttä Trek-jälleenmyyjäsi. Muista ottaa mukaasi ostotodistus.

Elinikäinen takuu

Trekin runkosarjoilla (runko + jäykkä etuhaarukka), valmiiden pyörien rungoilla ja täysjousitettujen pyörien takahaarukoilla (vm 2020 alkaen) on alkuperäisen omistajan eliniän pituinen takuu. Tämä takuu koskee myös Bontragerin hiilikuituvanteilla varustettuja kiekkoja.

Kahden vuoden takuu

Kahden vuoden takuun piiriin kuuluvat Trekin ja Bontragerin komponentit, jousituksen laakerit ja linkut. Trek-pyörien maalipinta ja runkotarrat kuuluvat myös tämän takuun piiriin. Kahden vuoden takuu on myös Bontragerin jälkimarkkinatuotteilla, kuten vaatteilla, kengillä, kypärillä ja lisävarusteilla.

Pyörän takuu seuraavalla omistajalla

Alkuperäistä omistajaa seuraavat omistajat ovat oikeutettuja kolmen vuoden takuuseen (runko+takahaarukka) pyörän alkuperäisestä ostopäivästä lukien. Takuun vahvistamiseksi tarvitset pyörän alkuperäisen ostotodistuksen.

Pyörän muut komponentit

Pyörän muissa komponenteissa kuten voimansiirron osissa on kunkin komponenttivalmistajan myöntämä takuu. Useimmiten näiden komponenttien takuu on 2 vuotta.

Mitä takuun piiriin kuuluu

Takuu kattaa valmistus- ja materiaalivirheet. Takuu ei kata seuraavia asioita:
-Normaali kuluminen
-Vauriot, jotka aiheutuvat virheellisestä kokoamisesta
-Korroosiosta aiheutuvat vauriot
-Virheellisestä huollosta tai huollon laiminlyönnistä johtuvat viat
-Epäsopivien komponenttien tai lisävarusteiden asennuksesta aiheutuvat vauriot
-Laiminlyönnistä, väärinkäytöstä tai onnettomuudesta johtuvat vauriot
-Jos polkupyörän runkoon tai muihin rakenteisiin on tehty muutoksia

Maksa sinulle 
sopivissa erissä

Rahoituksen hakeminen on helppoa ja nopeaa. Kun tiedät toivomasi rahoitusmäärän (jopa 10 000€), voit tehdä hakemuksen alla olevalla sähköisellä hakemuksella tai paikan päällä asiantuntevan henkilökuntamme avustuksella. 
• Et maksa ostoksen teon yhteydessä mitään. Lasku ostoksestasi toimitetaan kotiisi ostokuukautta seuraavana kuukautena, jolloin valitset sinulle parhaiten sopivan maksuvaihtoehdon
• Saat aina 30–60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa
• Maksa valitsemassasi tahdissa - Jopa 12 kk korotonta maksuaikaa

SINÄ PÄÄTÄT

Päätät itse missä tahdissa haluat maksaa ostoksesi. Laskun saatuasi voit maksaa koko summan kerralla tai valita sinulle sopivimman maksuvaihtoehdon. Maksuohjelmasta toiseen vaihtaminen on helppoa ja voit jatkossakin valita kuukausittaiseen tilanteeseesi sopivimman vaihtoehdon. 

Tutustu esimerkkilaskelmiin oheisesta esitteestä (painike alla).

RAHOITUSESITE

HAKEMINEN

Voit hakea luottoa myymälässämme tai kaikessa rauhassa etukäteen. Lähetä tekstiviesti PYÖRÄ numeroon 18311 tai täytä alla oleva sähköinen hakemus. Saat luottopäätöksen heti ja tilin käyttöösi, kun olet allekirjoittanut luottosopimuksen sähköisesti TUPAS-varmenteella. Tämän jälkeen voit asioida liikkeessä näyttämällä oston yhteydessä voimassa olevan henkilötodistuksen. Voit myös korottaa jo olemassa olevaa luottorajaasi saman hakemuksen kautta.
AVAA HAKEMUS

MUISTA

Tili on jatkuva luotto, jota voit hyödyntää jatko-ostoihin. Saat myös uusissa ostoissa käyttöösi samat joustavat maksuvaihtoehdot. Maksettuasi luottosaldosi kokonaan takaisin, tili on kuluttomasti käytössäsi tulevia ostoksia varten.

Luotonantaja: 
Resurs Bank AB Suomen sivuliike, PL 3900,
00002 Helsinki | 09 622 4308 | asiakaspalvelu@resurs.fi
Tilaa uutiskirje ja pysy ajan tasalla tekemisistämme!
TIETOSUOJA
AUKIOLOAJAT
Copyright © 2020 – 2022 Parolan Pyörähuolto

Seuraa meitä:

cloud-syncstarlaptop-phonemenucross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram