Takumäentie 1B, 13130 Hämeenlinna
2020

Trek Farley 7

Kun haluat ajaa kovaa maastosta riippumatta. Tukeva, 34 mm liukuputkilla varustettu Manitou Mastodon -joustohaarukka toimii suurten renkaiden jatkeena ja tarjoaa sekä lisäjoustoa että hallittua vaimennusta vauhdin kasvaessa. Kevyt Alpha Platinum -alumiinirunko on geometrialtaan ja ajettavuudeltaan kuin mikä tahansa nopea maastopyörä. Suuret 27.5x4.5" renkaat mahdollistavat ajaen etenemisen pehmeässäkin maastossa. Yksinkertainen SRAM Eagle -voimansiirto varmistaa, että välitykset riittävät myös niihin jyrkimpiin nousuihin.
Väri(t): Roarange

2.499,00 

OminaisuudetTekniset tiedotKootRahoitusKysy saatavuus

Ominaisuudet

Hissitolppa

Laske satula alas käden kääntessä ohjaintankovivusta. Kun satula on alhaalla, liikkuminen pyörän päällä helpottuu. Ominaisuus on eduksi teknisillä osuuksilla, esimerkiksi jyrkissä alamäissä.

Tubeless Ready

Sisärenkaattomassa käytössä on monia etuja: Pienempi vierintävastus, pienemmät pyörivät massat ja mahdollisuus ajaa pienemmillä rengaspaineilla ilman rengasrikon vaaraa. Farleyn vanteet ja renkaat ovat tubeless-yhteensopivat, tarvitset vain venttiilit, vannenauhat ja tiivistysaineen.

Rapid Drive -takanapa

Vapaarattaan 108 otekohtaa varmistavat, että poljinvoima tulee käyttöön silloin kun sitä tarvitaan, minimaalisella viiveellä. Nopeammat kiihdytykset, parempaa hallintaa.

Siirrettävät haarukanpäät

Takahaarukan siirrettävien haarukanpäiden ansiosta voit muokata pyöräsi akseliväliä ja sen ajettavuutta ketterämmästä vakaammaksi.

27.5" renkaat

Suurella ilmatilalla ja valtavirrasta poikkeavalla 27.5" koolla varustetut fatbike-renkaat ovat pitävät, nopeat ja ylittävät esteitä helpommin kuin 26" verrokkinsa.

1X-voimansiirto

Yhdellä eturattaalla varustettu voimansiirto on yksinkertainen ja varmatoiminen, mutta tarjoaa silti reilun skaalan välityksiä eri ajotilanteisiin.

Tekniset tiedot

Runko

Alpha Platinum -alumiinia

Etuhaarukka

Manitou Mastodon Comp, ilmajousi, joustomatka 80 mm

Navat

Bontrager, alumiinia, suljetut laakerit

Vanteet

SUNringlé Mulefüt 80 SL

Renkaat

Bontrager Gnarwhal Team Issue, Tubeless Ready, 27.5x4.5"

Vaihdevipu

SRAM GX Eagle

Takavaihtaja

SRAM SX Eagle

Vaihteiden määrä

12

Kampisarja

SRAM X1 1000 Eagle FAT5, eturatas 30t

Keskiö

SRAM DUB, 121 mm, pressfit

Takarattaat

SRAM Eagle PG-1210, 11-50t

Ketju

SRAM GX Eagle

Satula

Bontrager Arvada

Satulatolppa

TranzX JD-YSP18 -hissitolppa, sisäinen vaijerireititys

Ohjaustanko

Bontrager Comp, alumiinia, 31.8 mm, nousu 15 mm, leveys 750 mm

Ohjainkannatin

Bontrager Elite, alumiinia, 31.8 mm, nousu 7°

Kädensijat

Bontrager XR Trail Comp, lukittavat

Ohjainlaakeri

FSA IS-2

Jarrut

SRAM Level T, hydrauliset levyjarrut

Jarrulevyt

Avid G2 Cleansweep, 180/160 mm

Paino

16.25 kg (M-koko)

Painorajoitus

136 kg (sis. pyörän, ajajan ja varusteet)
Saatavilla olevat koot: S, M, L, XL
Kokosuositukset:
S: 153-166.5 cm
M: 161-175 cm
L: 174-188 cm
XL: 186-196 cm

Pyörän koko

Sopivuus käyttäjälleen on yksi tärkeimmistä, jos ei jopa tärkein polkupyörän ominaisuuksista. Nykyisissä pyörissä ajoasentoa on mahdollista säätää usein eri tavoin, mutta oikean kokoinen runko on kaiken lähtökohta. Ei ole olemassa yhtä yleispätevää taulukkoa, jonka perusteella kuka tahansa voi sokkona ostaa itselleen täydellisesti istuvan fillarin. Kokonaispituus toki vaikuttaa, mutta myös kehon mittasuhteet, ajajan liikkuvuus (tai sen rajoitteet) ja mieltymykset on otettava huomioon koon valinnassa. Suosittelemmekin aina koeajoa ja perinpohjaista tutustumista pyörän ajoasentoon ja ajettavuuteen. Viimeiset hienosäädöt onnistuvat meillä myös mainiosti ja useimmiten ilman eri veloitusta. 

TAKUU

Trek on sitoutunut valmistamaan maailman parhaita tuotteita ja sitoutuu korvaamaan mahdolliset materiaali- ja valmistusvirheet ohessa olevien ehtojen mukaisesti.

Reklamaatioiden käsittely

Havaitessasi vian, ota yhteyttä Trek-jälleenmyyjäsi. Muista ottaa mukaasi ostotodistus.

Elinikäinen takuu

Trekin runkosarjoilla (runko + jäykkä etuhaarukka), valmiiden pyörien rungoilla ja täysjousitettujen pyörien takahaarukoilla (vm 2020 alkaen) on alkuperäisen omistajan eliniän pituinen takuu. Tämä takuu koskee myös Bontragerin hiilikuituvanteilla varustettuja kiekkoja.

Kahden vuoden takuu

Kahden vuoden takuun piiriin kuuluvat Trekin ja Bontragerin komponentit, jousituksen laakerit ja linkut. Trek-pyörien maalipinta ja runkotarrat kuuluvat myös tämän takuun piiriin. Kahden vuoden takuu on myös Bontragerin jälkimarkkinatuotteilla, kuten vaatteilla, kengillä, kypärillä ja lisävarusteilla.

Pyörän takuu seuraavalla omistajalla

Alkuperäistä omistajaa seuraavat omistajat ovat oikeutettuja kolmen vuoden takuuseen (runko+takahaarukka) pyörän alkuperäisestä ostopäivästä lukien. Takuun vahvistamiseksi tarvitset pyörän alkuperäisen ostotodistuksen.

Pyörän muut komponentit

Pyörän muissa komponenteissa kuten voimansiirron osissa on kunkin komponenttivalmistajan myöntämä takuu. Useimmiten näiden komponenttien takuu on 2 vuotta.

Mitä takuun piiriin kuuluu

Takuu kattaa valmistus- ja materiaalivirheet. Takuu ei kata seuraavia asioita:
-Normaali kuluminen
-Vauriot, jotka aiheutuvat virheellisestä kokoamisesta
-Korroosiosta aiheutuvat vauriot
-Virheellisestä huollosta tai huollon laiminlyönnistä johtuvat viat
-Epäsopivien komponenttien tai lisävarusteiden asennuksesta aiheutuvat vauriot
-Laiminlyönnistä, väärinkäytöstä tai onnettomuudesta johtuvat vauriot
-Jos polkupyörän runkoon tai muihin rakenteisiin on tehty muutoksia

Maksa sinulle 
sopivissa erissä

Rahoituksen hakeminen on helppoa ja nopeaa. Kun tiedät toivomasi rahoitusmäärän (jopa 10 000€), voit tehdä hakemuksen alla olevalla sähköisellä hakemuksella tai paikan päällä asiantuntevan henkilökuntamme avustuksella. 
• Et maksa ostoksen teon yhteydessä mitään. Lasku ostoksestasi toimitetaan kotiisi ostokuukautta seuraavana kuukautena, jolloin valitset sinulle parhaiten sopivan maksuvaihtoehdon
• Saat aina 30–60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa
• Maksa valitsemassasi tahdissa - Jopa 12 kk korotonta maksuaikaa

SINÄ PÄÄTÄT

Päätät itse missä tahdissa haluat maksaa ostoksesi. Laskun saatuasi voit maksaa koko summan kerralla tai valita sinulle sopivimman maksuvaihtoehdon. Maksuohjelmasta toiseen vaihtaminen on helppoa ja voit jatkossakin valita kuukausittaiseen tilanteeseesi sopivimman vaihtoehdon. 

Tutustu esimerkkilaskelmiin oheisesta esitteestä (painike alla).

RAHOITUSESITE

HAKEMINEN

Voit hakea luottoa myymälässämme tai kaikessa rauhassa etukäteen. Lähetä tekstiviesti PYÖRÄ numeroon 18311 tai täytä alla oleva sähköinen hakemus. Saat luottopäätöksen heti ja tilin käyttöösi, kun olet allekirjoittanut luottosopimuksen sähköisesti TUPAS-varmenteella. Tämän jälkeen voit asioida liikkeessä näyttämällä oston yhteydessä voimassa olevan henkilötodistuksen. Voit myös korottaa jo olemassa olevaa luottorajaasi saman hakemuksen kautta.
AVAA HAKEMUS

MUISTA

Tili on jatkuva luotto, jota voit hyödyntää jatko-ostoihin. Saat myös uusissa ostoissa käyttöösi samat joustavat maksuvaihtoehdot. Maksettuasi luottosaldosi kokonaan takaisin, tili on kuluttomasti käytössäsi tulevia ostoksia varten.

Luotonantaja: 
Resurs Bank AB Suomen sivuliike, PL 3900,
00002 Helsinki | 09 622 4308 | asiakaspalvelu@resurs.fi
Tilaa uutiskirje ja pysy ajan tasalla tekemisistämme!
TIETOSUOJA
AUKIOLOAJAT
Copyright © 2020 – 2021 Parolan Pyörähuolto

Seuraa meitä:

cloud-syncstarlaptop-phonemenucross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram