Takumäentie 1B, 13130 Hämeenlinna
2021

Trek Fuel EX 7

Fuel EX 7 on suunniteltu juuri siihen käyttöön, joka kiteyttää maastopyöräilyn suurelle osalle harrastajille. Siinä on tarpeeksi joustoa kunnon rymistelyyn, mutta samalla se on tarpeeksi kevyt ja tehokas polkea koko päivän kestävillä metsävaelluksilla. Nykyaikainen geometria loivine ohjauskulmineen innostaa ajamaan kovempaa. Reilu määrä runkokokoja eri rengaskokovaihtoehtoineen varmistaa, että jokaiselle kuskille löytyy ihanteellisesti sopiva Fuel EX.
Väri(t): Trek Black/Radioactive Red ja Dark Aquatic/Trek Black

3.099,00 

OminaisuudetTekniset tiedotKootRahoitusKysy saatavuus

Ominaisuudet

Säädettävä geometria

Trekin innovatiivinen MinoLink-järjestelmä mahdollistaa ohjauskulman muuttamisen 0.5 asteella ja keskiön korkeuden muuttamisen 10 mm:llä takahaarukan yläputkissa sijaitsevat epäkeskomutterit kääntämällä. Hienosäädä Fuel EX mieleiseksesi!

Tubeless Ready

Sisärenkaattomassa käytössä on monia etuja: Pienempi vierintävastus, pienemmät pyörivät massat ja mahdollisuus ajaa pienemmillä rengaspaineilla ilman rengasrikon vaaraa. Fuel EX:ssä on kaikki valmiina tubeless-käyttöä varten.

Control Freak

Sisäinen vaijerireititysjärjestelmä, joka mahdollistaa kaikkien vaijereiden ja letkujen reitityksen siististi rungon sisällä ja ilman räminöitä.

Boost

Leveämmillä navoilla (110/148 mm) saadaan rakennettua tukevammat kiekot. Lisäksi takarenkaan leveyttä voidaan kasvattaa ilman että polkimien leveys tai poljintehokkuus kärsii.

Alpha Platinum

Trekin parhaan alumiinilaadun valmistuksessa käytetään mm. kylmäpursotus- ja monipisteohennustekniikkaa. Runkoputkien hydroform-muotoilulla varmistetaan ihanteellinen keveys, jäykkyys ja kestävyys.

ABP

ABP-järjestelmä (Active Braking Pivot) mahdollistaa takajousituksen pysymisen aktiivisena kiihdytys- tai jarrutusvoimista riippumatta. Toisin sanoen, voit ajaa röykkyiseen kurviin takajarru lukossa ja takajousitus tekee silti työnsä säilyttäen pidon takarenkaalla.

Jokaiselle oma Fuel

Reilu valikoima runkokokoja varmistaa, että eri pituiset ajajat hyötyvät Fuel EX:n ominaisuuksista täysipainoisesti. Pienimpien kokojen (XS ja S) rungoissa on taivutettu vaakaputki, joka laskee pyörän seisomakorkeutta ja helpottaa pysähtymistä ja liikkeellelähtöä maastossa. Monipuolisuuden lisäämiseksi S-kokoinen Fuel EX on saatavana joko 27.5" tai 29" rengaskoolla. 

Säädä jousitus oikein

Meiltä ostamasi Fuel on lähtökohtaisesti säädetty painosi mukaan, mutta jos sinun tarvitsee joskus palata takaisin perussäätöihin, Trekin jousituslaskuri on kätevä työkalu siihen. Syötä pyörän malli, vuosimalli ja omat tietosi ja saat tuloksena hyvän lähtökohdan säätämiselle.
LASKURIIN

Knock Block

Knock Block on ohjainlaakeristoon integroitu pysäytin, joka estää ohjaintanko kääntymästä "yli" kaatumistilanteessa. Näin ohjaintanko tai vaihdevipu ei pääse vaurioittamaan runkoa haaverin sattuessa. Et huomaa Knock Blockin toimintaa tavallisessa ajossa, pyörän ohjattavuus ja kääntyvyys säilyy yhä ennallaan.

Tekniset tiedot

Runko

Alpha Platinum -alumiinia, MinoLink

Etujousitus

RockShox 35 Gold RL, DebonAir, joustomatka 140 mm

Takajousitus

Fox Performance Float EVOL, DPS, joustomatka 130 mm

Navat

Bontrager Line Comp 30

Vanteet

Bontrager Line Comp 30, alumiinia, Tubeless Ready

Renkaat

Bontrager XR4 Team Issue, Tubeless Ready, 29x2.6" (27.5x2.6")

Vaihdevipu

SRAM NX Eagle

Takavaihtaja

SRAM NX Eagle

Vaihteiden määrä

12

Kampisarja

SRAM NX Eagle, eturatas 30T

Keskiö

SRAM DUB, pressfit

Takarattaat

SRAM PG-1230 Eagle, 11-50

Ketju

KMC X10

Satula

Bontrager Arvada

Satulatolppa

TranzX JD-YSP18 -hissitolppa, sisäinen vaijerireititys

Ohjaustanko

Bontrager, alumiinia, 31.8 mm, nousu 15 mm, leveys 750 mm

Ohjainkannatin

Bontrager Rhythm Comp, Knock Block, 31.8 mm, nousu 0°

Kädensijat

Bontrager XR Trail Comp, lukittavat

Ohjainlaakeri

Knock Block, integroitu

Jarrut

Shimano MT4100, hydrauliset levyjarrut

Jarrulevyt

Shimano RT56, 180 mm

Paino

14.11 kg (M-koko)

Painorajoitus

136 kg (sis. pyörän, ajajan ja varusteet)
Saatavilla olevat koot: XS, S, M, M/L, L, XL, XXL
Kokosuositukset:
XS: 137-155 cm
S: 153-166.5 cm
M: 161-172 cm
M/L: 165.5-179 cm
L: 177-188 cm
XL: 186-196 cm
XXL: 195-203 cm

Pyörän koko

Sopivuus käyttäjälleen on yksi tärkeimmistä, jos ei jopa tärkein polkupyörän ominaisuuksista. Nykyisissä pyörissä ajoasentoa on mahdollista säätää usein eri tavoin, mutta oikean kokoinen runko on kaiken lähtökohta. Ei ole olemassa yhtä yleispätevää taulukkoa, jonka perusteella kuka tahansa voi sokkona ostaa itselleen täydellisesti istuvan fillarin. Kokonaispituus toki vaikuttaa, mutta myös kehon mittasuhteet, ajajan liikkuvuus (tai sen rajoitteet) ja mieltymykset on otettava huomioon koon valinnassa. Suosittelemmekin aina koeajoa ja perinpohjaista tutustumista pyörän ajoasentoon ja ajettavuuteen. Viimeiset hienosäädöt onnistuvat meillä myös mainiosti ja useimmiten ilman eri veloitusta. 

TAKUU

Trek on sitoutunut valmistamaan maailman parhaita tuotteita ja sitoutuu korvaamaan mahdolliset materiaali- ja valmistusvirheet ohessa olevien ehtojen mukaisesti.

Reklamaatioiden käsittely

Havaitessasi vian, ota yhteyttä Trek-jälleenmyyjäsi. Muista ottaa mukaasi ostotodistus.

Elinikäinen takuu

Trekin runkosarjoilla (runko + jäykkä etuhaarukka), valmiiden pyörien rungoilla ja täysjousitettujen pyörien takahaarukoilla (vm 2020 alkaen) on alkuperäisen omistajan eliniän pituinen takuu. Tämä takuu koskee myös Bontragerin hiilikuituvanteilla varustettuja kiekkoja.

Kahden vuoden takuu

Kahden vuoden takuun piiriin kuuluvat Trekin ja Bontragerin komponentit, jousituksen laakerit ja linkut. Trek-pyörien maalipinta ja runkotarrat kuuluvat myös tämän takuun piiriin. Kahden vuoden takuu on myös Bontragerin jälkimarkkinatuotteilla, kuten vaatteilla, kengillä, kypärillä ja lisävarusteilla.

Pyörän takuu seuraavalla omistajalla

Alkuperäistä omistajaa seuraavat omistajat ovat oikeutettuja kolmen vuoden takuuseen (runko+takahaarukka) pyörän alkuperäisestä ostopäivästä lukien. Takuun vahvistamiseksi tarvitset pyörän alkuperäisen ostotodistuksen.

Pyörän muut komponentit

Pyörän muissa komponenteissa kuten voimansiirron osissa on kunkin komponenttivalmistajan myöntämä takuu. Useimmiten näiden komponenttien takuu on 2 vuotta.

Mitä takuun piiriin kuuluu

Takuu kattaa valmistus- ja materiaalivirheet. Takuu ei kata seuraavia asioita:
-Normaali kuluminen
-Vauriot, jotka aiheutuvat virheellisestä kokoamisesta
-Korroosiosta aiheutuvat vauriot
-Virheellisestä huollosta tai huollon laiminlyönnistä johtuvat viat
-Epäsopivien komponenttien tai lisävarusteiden asennuksesta aiheutuvat vauriot
-Laiminlyönnistä, väärinkäytöstä tai onnettomuudesta johtuvat vauriot
-Jos polkupyörän runkoon tai muihin rakenteisiin on tehty muutoksia

Maksa sinulle 
sopivissa erissä

Rahoituksen hakeminen on helppoa ja nopeaa. Kun tiedät toivomasi rahoitusmäärän (jopa 10 000€), voit tehdä hakemuksen alla olevalla sähköisellä hakemuksella tai paikan päällä asiantuntevan henkilökuntamme avustuksella. 
• Et maksa ostoksen teon yhteydessä mitään. Lasku ostoksestasi toimitetaan kotiisi ostokuukautta seuraavana kuukautena, jolloin valitset sinulle parhaiten sopivan maksuvaihtoehdon
• Saat aina 30–60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa
• Maksa valitsemassasi tahdissa - Jopa 12 kk korotonta maksuaikaa

SINÄ PÄÄTÄT

Päätät itse missä tahdissa haluat maksaa ostoksesi. Laskun saatuasi voit maksaa koko summan kerralla tai valita sinulle sopivimman maksuvaihtoehdon. Maksuohjelmasta toiseen vaihtaminen on helppoa ja voit jatkossakin valita kuukausittaiseen tilanteeseesi sopivimman vaihtoehdon. 

Tutustu esimerkkilaskelmiin oheisesta esitteestä (painike alla).

RAHOITUSESITE

HAKEMINEN

Voit hakea luottoa myymälässämme tai kaikessa rauhassa etukäteen. Lähetä tekstiviesti PYÖRÄ numeroon 18311 tai täytä alla oleva sähköinen hakemus. Saat luottopäätöksen heti ja tilin käyttöösi, kun olet allekirjoittanut luottosopimuksen sähköisesti TUPAS-varmenteella. Tämän jälkeen voit asioida liikkeessä näyttämällä oston yhteydessä voimassa olevan henkilötodistuksen. Voit myös korottaa jo olemassa olevaa luottorajaasi saman hakemuksen kautta.
AVAA HAKEMUS

MUISTA

Tili on jatkuva luotto, jota voit hyödyntää jatko-ostoihin. Saat myös uusissa ostoissa käyttöösi samat joustavat maksuvaihtoehdot. Maksettuasi luottosaldosi kokonaan takaisin, tili on kuluttomasti käytössäsi tulevia ostoksia varten.

Luotonantaja: 
Resurs Bank AB Suomen sivuliike, PL 3900,
00002 Helsinki | 09 622 4308 | asiakaspalvelu@resurs.fi
Tilaa uutiskirje ja pysy ajan tasalla tekemisistämme!
TIETOSUOJA
AUKIOLOAJAT
Copyright © 2020 – 2021 Parolan Pyörähuolto

Seuraa meitä:

cloud-syncstarlaptop-phonemenucross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram