Takumäentie 1B, 13130 Hämeenlinna
2021

Trek Fuel EX 8 XT

Todella monipuolinen maastopyörä, jolla hoituvat kevyet endurotyyppiset pätkät kuin koko päivän kestävät vaelluksetkin. Foxin jousitus tarjoaa 140/130 mm silkinpehmeää joustoa ja mahdollistaa Fuel EX:lle sen laajasti kiitellyn ajettavuuden. Shimanon laadukas 12-vaihteinen SLX-/XT-voimansiirto on kellontarkka ja nelimäntäiset jarrut pysäyttävät vähällä voimalla. Reilu valikoima runkokokoja eri rengaskokovaihtoehtoineen varmistavat, että jokainen voi nauttia Fuel EX 8:n suorituskyvystä.
Väri(t): Rage Red to Dnister Black Fade ja Dark Aquatic/Trek Black

3.699,00 

OminaisuudetTekniset tiedotKootRahoitusKysy saatavuus

Ominaisuudet

Säädettävä geometria

Trekin innovatiivinen MinoLink-järjestelmä mahdollistaa ohjauskulman muuttamisen 0.5 asteella ja keskiön korkeuden muuttamisen 10 mm:llä takahaarukan yläputkissa sijaitsevat epäkeskomutterit kääntämällä. Hienosäädä Fuel EX mieleiseksesi!

Tubeless Ready

Sisärenkaattomassa käytössä on monia etuja: Pienempi vierintävastus, pienemmät pyörivät massat ja mahdollisuus ajaa pienemmillä rengaspaineilla ilman rengasrikon vaaraa. Fuel EX:ssä on kaikki valmiina tubeless-käyttöä varten.

Control Freak

Sisäinen vaijerireititysjärjestelmä, joka mahdollistaa kaikkien vaijereiden ja letkujen reitityksen siististi rungon sisällä ja ilman räminöitä.

Boost

Leveämmillä navoilla (110/148 mm) saadaan rakennettua tukevammat kiekot. Lisäksi takarenkaan leveyttä voidaan kasvattaa ilman että polkimien leveys tai poljintehokkuus kärsii.

Alpha Platinum

Trekin parhaan alumiinilaadun valmistuksessa käytetään mm. kylmäpursotus- ja monipisteohennustekniikkaa. Runkoputkien hydroform-muotoilulla varmistetaan ihanteellinen keveys, jäykkyys ja kestävyys.

ABP

ABP-järjestelmä (Active Braking Pivot) mahdollistaa takajousituksen pysymisen aktiivisena kiihdytys- tai jarrutusvoimista riippumatta. Toisin sanoen, voit ajaa röykkyiseen kurviin takajarru lukossa ja takajousitus tekee silti työnsä säilyttäen pidon takarenkaalla.

Jokaiselle oma Fuel

Reilu valikoima runkokokoja varmistaa, että eri pituiset ajajat hyötyvät Fuel EX:n ominaisuuksista täysipainoisesti. Pienimpien kokojen (XS ja S) rungoissa on taivutettu vaakaputki, joka laskee pyörän seisomakorkeutta ja helpottaa pysähtymistä ja liikkeellelähtöä maastossa. Monipuolisuuden lisäämiseksi S-kokoinen Fuel EX on saatavana joko 27.5" tai 29" rengaskoolla. 

Säädä jousitus oikein

Meiltä ostamasi Fuel on lähtökohtaisesti säädetty painosi mukaan, mutta jos sinun tarvitsee joskus palata takaisin perussäätöihin, Trekin jousituslaskuri on kätevä työkalu siihen. Syötä pyörän malli, vuosimalli ja omat tietosi ja saat tuloksena hyvän lähtökohdan säätämiselle.
LASKURIIN

Knock Block

Knock Block on ohjainlaakeristoon integroitu pysäytin, joka estää ohjaintanko kääntymästä "yli" kaatumistilanteessa. Näin ohjaintanko tai vaihdevipu ei pääse vaurioittamaan runkoa haaverin sattuessa. Et huomaa Knock Blockin toimintaa tavallisessa ajossa, pyörän ohjattavuus ja kääntyvyys säilyy yhä ennallaan.

Tekniset tiedot

Runko

Alpha Platinum -alumiinia, MinoLink

Etujousitus

FOX Rhythm 34, EVOL, GRIP-vaimennin, joustomatka 140 mm

Takajousitus

FOX Performance Float EVOL RE:aktiv, joustomatka 130 mm

Navat

Bontrager Line Comp 30

Vanteet

Bontrager Line Comp 30, alumiinia, Tubeless Ready

Renkaat

Bontrager XR4 Team Issue, Tubeless Ready, 29x2.6" (27.5x2.6")

Vaihdevipu

Shimano XT M8100

Takavaihtaja

Shimano XT M8100

Vaihteiden määrä

12

Kampisarja

Shimano SLX M7100, eturatas 30T

Keskiö

Shimano MT500, pressfit

Takarattaat

Shimano XT M8100, 10-51t

Ketju

Shimano SLX M7100

Satula

Bontrager Arvada

Satulatolppa

Bontrager Line Dropper, sisäinen vaijerireititys

Ohjaustanko

Bontrager Line, alumiinia, 35 mm, nousu 27,5 mm, leveys 780 mm (*750 mm)

Ohjainkannatin

Bontrager Line, 35 mm, Knock Block, nousu 0°

Kädensijat

Bontrager XR Trail Elite, lukittavat

Ohjainlaakeri

Knock Block, integroitu

Jarrut

Shimano MT4100, hydrauliset levyjarrut

Jarrulevyt

Shimano RT66, 180 mm

Paino

13.81 kg (M-koko)

Painorajoitus

136 kg (sis. pyörän, ajajan ja varusteet)
Saatavilla olevat koot: XS, S, M, M/L, L, XL, XXL
Kokosuositukset:
XS: 137-155 cm
S: 153-166.5 cm
M: 161-172 cm
M/L: 165.5-179 cm
L: 177-188 cm
XL: 186-196 cm
XXL: 195-203 cm

Pyörän koko

Sopivuus käyttäjälleen on yksi tärkeimmistä, jos ei jopa tärkein polkupyörän ominaisuuksista. Nykyisissä pyörissä ajoasentoa on mahdollista säätää usein eri tavoin, mutta oikean kokoinen runko on kaiken lähtökohta. Ei ole olemassa yhtä yleispätevää taulukkoa, jonka perusteella kuka tahansa voi sokkona ostaa itselleen täydellisesti istuvan fillarin. Kokonaispituus toki vaikuttaa, mutta myös kehon mittasuhteet, ajajan liikkuvuus (tai sen rajoitteet) ja mieltymykset on otettava huomioon koon valinnassa. Suosittelemmekin aina koeajoa ja perinpohjaista tutustumista pyörän ajoasentoon ja ajettavuuteen. Viimeiset hienosäädöt onnistuvat meillä myös mainiosti ja useimmiten ilman eri veloitusta. 

TAKUU

Trek on sitoutunut valmistamaan maailman parhaita tuotteita ja sitoutuu korvaamaan mahdolliset materiaali- ja valmistusvirheet ohessa olevien ehtojen mukaisesti.

Reklamaatioiden käsittely

Havaitessasi vian, ota yhteyttä Trek-jälleenmyyjäsi. Muista ottaa mukaasi ostotodistus.

Elinikäinen takuu

Trekin runkosarjoilla (runko + jäykkä etuhaarukka), valmiiden pyörien rungoilla ja täysjousitettujen pyörien takahaarukoilla (vm 2020 alkaen) on alkuperäisen omistajan eliniän pituinen takuu. Tämä takuu koskee myös Bontragerin hiilikuituvanteilla varustettuja kiekkoja.

Kahden vuoden takuu

Kahden vuoden takuun piiriin kuuluvat Trekin ja Bontragerin komponentit, jousituksen laakerit ja linkut. Trek-pyörien maalipinta ja runkotarrat kuuluvat myös tämän takuun piiriin. Kahden vuoden takuu on myös Bontragerin jälkimarkkinatuotteilla, kuten vaatteilla, kengillä, kypärillä ja lisävarusteilla.

Pyörän takuu seuraavalla omistajalla

Alkuperäistä omistajaa seuraavat omistajat ovat oikeutettuja kolmen vuoden takuuseen (runko+takahaarukka) pyörän alkuperäisestä ostopäivästä lukien. Takuun vahvistamiseksi tarvitset pyörän alkuperäisen ostotodistuksen.

Pyörän muut komponentit

Pyörän muissa komponenteissa kuten voimansiirron osissa on kunkin komponenttivalmistajan myöntämä takuu. Useimmiten näiden komponenttien takuu on 2 vuotta.

Mitä takuun piiriin kuuluu

Takuu kattaa valmistus- ja materiaalivirheet. Takuu ei kata seuraavia asioita:
-Normaali kuluminen
-Vauriot, jotka aiheutuvat virheellisestä kokoamisesta
-Korroosiosta aiheutuvat vauriot
-Virheellisestä huollosta tai huollon laiminlyönnistä johtuvat viat
-Epäsopivien komponenttien tai lisävarusteiden asennuksesta aiheutuvat vauriot
-Laiminlyönnistä, väärinkäytöstä tai onnettomuudesta johtuvat vauriot
-Jos polkupyörän runkoon tai muihin rakenteisiin on tehty muutoksia

Maksa sinulle 
sopivissa erissä

Rahoituksen hakeminen on helppoa ja nopeaa. Kun tiedät toivomasi rahoitusmäärän (jopa 10 000€), voit tehdä hakemuksen alla olevalla sähköisellä hakemuksella tai paikan päällä asiantuntevan henkilökuntamme avustuksella. 
• Et maksa ostoksen teon yhteydessä mitään. Lasku ostoksestasi toimitetaan kotiisi ostokuukautta seuraavana kuukautena, jolloin valitset sinulle parhaiten sopivan maksuvaihtoehdon
• Saat aina 30–60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa
• Maksa valitsemassasi tahdissa - Jopa 12 kk korotonta maksuaikaa

SINÄ PÄÄTÄT

Päätät itse missä tahdissa haluat maksaa ostoksesi. Laskun saatuasi voit maksaa koko summan kerralla tai valita sinulle sopivimman maksuvaihtoehdon. Maksuohjelmasta toiseen vaihtaminen on helppoa ja voit jatkossakin valita kuukausittaiseen tilanteeseesi sopivimman vaihtoehdon. 

Tutustu esimerkkilaskelmiin oheisesta esitteestä (painike alla).

RAHOITUSESITE

HAKEMINEN

Voit hakea luottoa myymälässämme tai kaikessa rauhassa etukäteen. Lähetä tekstiviesti PYÖRÄ numeroon 18311 tai täytä alla oleva sähköinen hakemus. Saat luottopäätöksen heti ja tilin käyttöösi, kun olet allekirjoittanut luottosopimuksen sähköisesti TUPAS-varmenteella. Tämän jälkeen voit asioida liikkeessä näyttämällä oston yhteydessä voimassa olevan henkilötodistuksen. Voit myös korottaa jo olemassa olevaa luottorajaasi saman hakemuksen kautta.
AVAA HAKEMUS

MUISTA

Tili on jatkuva luotto, jota voit hyödyntää jatko-ostoihin. Saat myös uusissa ostoissa käyttöösi samat joustavat maksuvaihtoehdot. Maksettuasi luottosaldosi kokonaan takaisin, tili on kuluttomasti käytössäsi tulevia ostoksia varten.

Luotonantaja: 
Resurs Bank AB Suomen sivuliike, PL 3900,
00002 Helsinki | 09 622 4308 | asiakaspalvelu@resurs.fi
Tilaa uutiskirje ja pysy ajan tasalla tekemisistämme!
TIETOSUOJA
AUKIOLOAJAT
Copyright © 2020 – 2021 Parolan Pyörähuolto

Seuraa meitä:

cloud-syncstarlaptop-phonemenucross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram