Takumäentie 1B, 13130 Hämeenlinna
2021

Trek FX Sport 4

Hiilikuiturunkoinen FX 4 Sport on lähes yhtä nopea kuin maantiepyörä ja yhtä mukava kuin kaupunkipyörä. Se toimii niin vauhdikkaana työmatkapyöränä kuin puhtaana lenkkikaverinakin. Luotettava Shimanon 1x11 -vaihteinen voimansiirto ja Shimanon hydrauliset levyjarrut tekevät sen mitä käsketään. Ajomukavuutta parantavat rungon takaosan IsoSpeed-erotin ja ergonomisesti muotoillut, vaimennetut kädensijat.
Väri(t): Dark Aquatic/Carbon Smoke

1.999,00 

OminaisuudetTekniset tiedotKootRahoitusKysy saatavuus
No ACF gallery field data found

Ominaisuudet

Blendr-integrointi

Blendr-järjestelmä mahdollistaa yhteensopivan valon tai ajotietokoneen kiinnittämisen siististi ohjainkannattimen keskelle. Tukeva ja poissa tieltä.

Hiilikuiturunko

Kevyt, tärinää vaimentava ja sivuttaisjäykkä hiilikuiturunko antaa FX 4:lle huippuluokan nopeuden, mukavuuden ja ohjattavuuden.

Yhden eturattaan voimansiirto

Reilu skaala eri välityksiä ilman ylimääräistä painoa ja liikkuvia (huollettavia) osia. Nappivalinta vauhdikkaaseen pyörään.

IsoSpeed

IsoSpeed-erotin mahdollistaa satulaputken joustamisen. Parempi mukavuus epätasaisilla alustoilla, ei vaikutusta polkemisen tehokkuuteen.

Ergonomiaa ja mukavuutta

Muotoillut kädensijat pitävät ranteen halutussa asennossa. Kädensijojen sisään rakennettu vaimennus vähentää käsiin tulevia värinöitä ja ennaltaehkäisee sormien puutumista.

Kiinnityspisteet lokasuojille

Hienosti runkoon piilotetut kierteet mahdollistavat täyspitkien lokasuojien asennuksen pyörän mukana tulevien kiinnityskorvakkeiden avulla.

Tekniset tiedot

Runko

400-sarjan OCLV-hiilikuitu

Etuhaarukka

Hiilikuitu/alumiini

Navat

Formula / Shimano RXC400

Vanteet

Bontrager, alumiinia, Tubeless Ready

Renkaat

Bontrager R1 Hard-Case Lite, 700x32c

Vaihdevivut

Shimano RS700

Etuvaihtaja

-

Takavaihtaja

Shimano GRX RX812

Vaihteiden määrä

11

Kampisarja

Shimano GRX RX600, eturatas 40t

Keskiö

Shimano BB71, pressfit

Takarattaat

Shimano SLX M7000, 11-42t

Ketju

Shimano HG601

Satula

Bontrager H1

Satulatolppa

Bontrager, alumiinia, 27.2 mm, offset 12 mm

Ohjaustanko

Bontrager Satellite Plus IsoZone, alumiinia, 31,8 mm, nousu 15 mm, leveys 660 mm XS ja S: 600 mm)

Ohjainkannatin

Bontrager Elite, alumiinia, 31.8 mm, nousu 7°

Kädensijat

Bontrager Satellite IsoZone Plus, lukittavat

Ohjainlaakeri

1 1/8″, kierteetön, suljetut kasettilaakerit

Jarrut

Shimano MT201, hydrauliset levyjarrut

Jarrulevyt

Shimano RT10, 160 mm

Paino

9.55 kg (M-koko)

Painorajoitus

136 kg (sis. pyörän, ajajan ja varusteet)
Saatavilla olevat koot: XS, S, M, L, XL
Kokosuositukset:
XS: 147-155 cm
S: 155-165 cm
M: 165-175 cm
L: 175-186 cm
XL: 186-197 cm

Pyörän koko

Sopivuus käyttäjälleen on yksi tärkeimmistä, jos ei jopa tärkein polkupyörän ominaisuuksista. Nykyisissä pyörissä ajoasentoa on mahdollista säätää usein eri tavoin, mutta oikean kokoinen runko on kaiken lähtökohta. Ei ole olemassa yhtä yleispätevää taulukkoa, jonka perusteella kuka tahansa voi sokkona ostaa itselleen täydellisesti istuvan fillarin. Kokonaispituus toki vaikuttaa, mutta myös kehon mittasuhteet, ajajan liikkuvuus (tai sen rajoitteet) ja mieltymykset on otettava huomioon koon valinnassa. Suosittelemmekin aina koeajoa ja perinpohjaista tutustumista pyörän ajoasentoon ja ajettavuuteen. Viimeiset hienosäädöt onnistuvat meillä myös mainiosti ja useimmiten ilman eri veloitusta. 

TAKUU

Trek on sitoutunut valmistamaan maailman parhaita tuotteita ja sitoutuu korvaamaan mahdolliset materiaali- ja valmistusvirheet ohessa olevien ehtojen mukaisesti.

Reklamaatioiden käsittely

Havaitessasi vian, ota yhteyttä Trek-jälleenmyyjäsi. Muista ottaa mukaasi ostotodistus.

Elinikäinen takuu

Trekin runkosarjoilla (runko + jäykkä etuhaarukka), valmiiden pyörien rungoilla ja täysjousitettujen pyörien takahaarukoilla (vm 2020 alkaen) on alkuperäisen omistajan eliniän pituinen takuu. Tämä takuu koskee myös Bontragerin hiilikuituvanteilla varustettuja kiekkoja.

Kahden vuoden takuu

Kahden vuoden takuun piiriin kuuluvat Trekin ja Bontragerin komponentit, jousituksen laakerit ja linkut. Trek-pyörien maalipinta ja runkotarrat kuuluvat myös tämän takuun piiriin. Kahden vuoden takuu on myös Bontragerin jälkimarkkinatuotteilla, kuten vaatteilla, kengillä, kypärillä ja lisävarusteilla.

Pyörän takuu seuraavalla omistajalla

Alkuperäistä omistajaa seuraavat omistajat ovat oikeutettuja kolmen vuoden takuuseen (runko+takahaarukka) pyörän alkuperäisestä ostopäivästä lukien. Takuun vahvistamiseksi tarvitset pyörän alkuperäisen ostotodistuksen.

Pyörän muut komponentit

Pyörän muissa komponenteissa kuten voimansiirron osissa on kunkin komponenttivalmistajan myöntämä takuu. Useimmiten näiden komponenttien takuu on 2 vuotta.

Mitä takuun piiriin kuuluu

Takuu kattaa valmistus- ja materiaalivirheet. Takuu ei kata seuraavia asioita:
-Normaali kuluminen
-Vauriot, jotka aiheutuvat virheellisestä kokoamisesta
-Korroosiosta aiheutuvat vauriot
-Virheellisestä huollosta tai huollon laiminlyönnistä johtuvat viat
-Epäsopivien komponenttien tai lisävarusteiden asennuksesta aiheutuvat vauriot
-Laiminlyönnistä, väärinkäytöstä tai onnettomuudesta johtuvat vauriot
-Jos polkupyörän runkoon tai muihin rakenteisiin on tehty muutoksia

Maksa sinulle 
sopivissa erissä

Rahoituksen hakeminen on helppoa ja nopeaa. Kun tiedät toivomasi rahoitusmäärän (jopa 10 000€), voit tehdä hakemuksen alla olevalla sähköisellä hakemuksella tai paikan päällä asiantuntevan henkilökuntamme avustuksella. 
• Et maksa ostoksen teon yhteydessä mitään. Lasku ostoksestasi toimitetaan kotiisi ostokuukautta seuraavana kuukautena, jolloin valitset sinulle parhaiten sopivan maksuvaihtoehdon
• Saat aina 30–60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa
• Maksa valitsemassasi tahdissa - Jopa 12 kk korotonta maksuaikaa

SINÄ PÄÄTÄT

Päätät itse missä tahdissa haluat maksaa ostoksesi. Laskun saatuasi voit maksaa koko summan kerralla tai valita sinulle sopivimman maksuvaihtoehdon. Maksuohjelmasta toiseen vaihtaminen on helppoa ja voit jatkossakin valita kuukausittaiseen tilanteeseesi sopivimman vaihtoehdon. 

Tutustu esimerkkilaskelmiin oheisesta esitteestä (painike alla).

RAHOITUSESITE

HAKEMINEN

Voit hakea luottoa myymälässämme tai kaikessa rauhassa etukäteen. Lähetä tekstiviesti PYÖRÄ numeroon 18311 tai täytä alla oleva sähköinen hakemus. Saat luottopäätöksen heti ja tilin käyttöösi, kun olet allekirjoittanut luottosopimuksen sähköisesti TUPAS-varmenteella. Tämän jälkeen voit asioida liikkeessä näyttämällä oston yhteydessä voimassa olevan henkilötodistuksen. Voit myös korottaa jo olemassa olevaa luottorajaasi saman hakemuksen kautta.
AVAA HAKEMUS

MUISTA

Tili on jatkuva luotto, jota voit hyödyntää jatko-ostoihin. Saat myös uusissa ostoissa käyttöösi samat joustavat maksuvaihtoehdot. Maksettuasi luottosaldosi kokonaan takaisin, tili on kuluttomasti käytössäsi tulevia ostoksia varten.

Luotonantaja: 
Resurs Bank AB Suomen sivuliike, PL 3900,
00002 Helsinki | 09 622 4308 | asiakaspalvelu@resurs.fi
Tilaa uutiskirje ja pysy ajan tasalla tekemisistämme!
TIETOSUOJA
AUKIOLOAJAT
Copyright © 2020 – 2021 Parolan Pyörähuolto

Seuraa meitä:

cloud-syncstarlaptop-phonemenucross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram