Takumäentie 1B, 13130 Hämeenlinna
2022

Trek Marlin 8

Marlin 8 on hintaansa nähden erittäin suorituskykyinen yleismaasturi. Siinä on SRAMin 12-vaihteinen yhden eturattaan voimansiirto, joka vaihtaa tarkasti ja tarjoaa reilun määrän välityksiä ilman etuvaihtajaa. Marlin-sarjan rengaskoko on mitoitettu vastaamaan runkokokoa, joten niin pienimmät kuin pisimmätkin kuskit saavat kaiken irti Marlinin tehokkaasta ja vakaasta ajettavuudesta. RockShoxin ilmajousella varustettu haarukka on tarvittaessa lukittavissa tasamaataipaleita ja ylämäkiä varten.

1.099,00 

Poista
OminaisuudetTekniset tiedotKootRahoitusKysy saatavuus

Ominaisuudet

Blendr-integrointi

Blendr-järjestelmä mahdollistaa yhteensopivan valon tai ajotietokoneen kiinnittämisen siististi ohjainkannattimen keskelle. Tukeva ja poissa tieltä.

1x12 -vaihteisto

Marlin 8 on varustettu nykysuuntauksen mukaisella 12-vaihteisella voimansiirrolla. Laajaskaalainen rataspakka tarjoaa reilun vaihtoehdon välityksiä kaikenlaiseen ajoon. Ratkaisu vähentää liikkuvia osia ja siten myös huollon tarvetta.

Smart Wheel Size

Runkokoon mukainen rengaskoko mahdollistaa saman hallittavuuden ja ajo-ominaisuudet eri pituisille ajajille. XXS-koossa on 26" pyörät, XS- ja S-koon pyörissä 27.5" ja suuremmissa 29" pyörät.

Ilmajousellinen haarukka

Ilmajousella varustettu RockShox-haarukka suodattaa tärskyt tehokkaasti. Ilmajousi on kevyt ja se on säädettävissä iskaripumpun avulla toimimaan eripainoisten ajajien alla.

Sisäinen vaijerireititys

Usein vasta kalliimmista pyöristä löytyvä ominaisuus. Rungon sisällä kulkevat vaijerit mahdollistavat viimeistellyn ulkoasun ja pitävät vaijerit suojassa lialta ja vaurioilta.

Kiinnityspisteet tavaratelineelle

Voit varustella Marlinisi arkikäyttöä helpottavilla varusteilla. Kiinnityspisteet mahdollistavat tukevan tavaratelineen asentamisen.

Tekniset tiedot

Runko

Alpha Silver -alumiinia

Haarukka

Rock Shox Judy Silver, SoloAir, jousto 100 mm (XXS/XS: 80 mm)

Navat

Formula DC20LW/DC22LW

Vanteet

Bontrager Kovee

Renkaat

Maxxis Ardent Race, TLR, 29x2.35" (XXS: 26x2.4", XS ja S: 27.5 x 2.35")

Vaihdevipu

SRAM SX Eagle

Takavaihtaja

SRAM SX Eagle

Vaihteiden määrä

12

Kampisarja

SRAM SX Eagle, eturatas 30t

Keskiö

Truvativ Powerspline

Polkimet

VP-536, muoviset avopolkimet

Takarattaat

SRAM PG-1210 Eagle, 11-50t

Ketju

SRAM SX Eagle

Satula

Bontrager Arvada

Satulatolppa

Bontrager, alumiinia, 31,.6 mm, offset 12 mm

Ohjaustanko

Bontrager, alumiinia, 31.8 mm, nousu 15 mm, leveys 720 mm (XXS ja XS: 690 mm)

Ohjainkannatin

Bontrager, alumiinia, 31.8 mm, Blendr-yhteensopiva, kulma 7°

Kädensijat

Bontrager XR Trail Comp

Ohjainlaakeri

Semi-integroitu

Jarrut

Shimano MT200, hydrauliset levyjarrut

Jarrulevyt

Shimano RT26, 180/160 mm

Paino

13.20 kg (M-koko)

Painorajoitus

136 kg (sis. pyörän, ajajan ja varusteet)
Saatavilla olevat koot: XXS, XS, S, M, M/L, L, XL, XXL
Kokosuositukset:
XXS: 135-145 cm
XS: 145-155 cm
S: 155-165 cm
M: 165-172.5 cm
M/L: 173-180 cm
L: 180-188 cm
XL: 188-196 cm
XXL: 196-203 cm

Pyörän koko

Sopivuus käyttäjälleen on yksi tärkeimmistä, jos ei jopa tärkein polkupyörän ominaisuuksista. Nykyisissä pyörissä ajoasentoa on mahdollista säätää usein eri tavoin, mutta oikean kokoinen runko on kaiken lähtökohta. Ei ole olemassa yhtä yleispätevää taulukkoa, jonka perusteella kuka tahansa voi sokkona ostaa itselleen täydellisesti istuvan fillarin. Kokonaispituus toki vaikuttaa, mutta myös kehon mittasuhteet, ajajan liikkuvuus (tai sen rajoitteet) ja mieltymykset on otettava huomioon koon valinnassa. Suosittelemmekin aina koeajoa ja perinpohjaista tutustumista pyörän ajoasentoon ja ajettavuuteen. Viimeiset hienosäädöt onnistuvat meillä myös mainiosti ja useimmiten ilman eri veloitusta. 

TAKUU

Myymme tuotteita, joiden takana voimme seistä 100-prosenttisesti. Huipputuotteissakin on joskus virheitä. Ohessa voit tutustua yleisiin takuukäytäntöihin.

Reklamaatioiden käsittely

Havaitessasi vian, ota yhteyttä liikkeeseen, josta ostit pyöräsi. Muista varautua esittämään ostoksestasi kuitti tai ostotodistus.

Elinikäinen takuu (Trek + Electra)

Trekin ja Electran runkosarjoilla (runko + jäykkä etuhaarukka), valmiiden pyörien rungoilla ja täysjousitettujen pyörien takahaarukoilla (vm 2020 alkaen) on alkuperäisen omistajan eliniän pituinen takuu. Tämä takuu koskee myös Bontragerin hiilikuituvanteilla varustettuja kiekkoja.

Takuu seuraavalla omistajalla (Trek + Electra)

Alkuperäistä omistajaa seuraavat omistajat ovat oikeutettuja kolmen vuoden takuuseen (runko + takahaarukka) pyörän alkuperäisestä ostopäivästä lukien. Alkuperäinen ostokuitti tarvitaan takuukäsittelyä varten.

Elinikäinen takuu (Orbea)

Rekisteröimällä Orbea-pyöräsi 30 päivän kuluessa ostosta olet oikeutettu Orbean vapaaehtoiseen elinikäiseen takuuseen. Takuu koskee Orbean valmistamia runkoja ja jäykkiä etuhaarukoita. Takuu on voimassa vain pyörän alkuperäisellä omistajalla. 

2 vuoden takuu

Polkupyörän muissa komponenteissa sovelletaan kunkin komponenttivalmistajan myöntämää takuuta. Useimmiten takuuaika on EU-alueella vakioksi muodostunut 2 vuotta ostopäivästä.

Mitä takuun piiriin kuuluu?

Takuu kattaa valmistus- ja materiaalivirheet. Takuu ei kata vaurioita, jotka ovat aiheutuneet seuraavista seikoista:
- Normaali kuluminen
- Virheellinen kokoaminen
- Korroosio
- Virheellinen huolto tai huollon laiminlyönti
- Epäsopivat komponentit tai lisävarusteet
- Laiminlyönti, väärinkäyttö, onnettomuus
- Runkoon tai muihin rakenteisiin tehdyt muutokset

Maksa sinulle 
sopivissa erissä

Rahoituksen hakeminen on helppoa ja nopeaa. Kun tiedät toivomasi rahoitusmäärän (jopa 10 000€), voit tehdä hakemuksen alla olevalla sähköisellä hakemuksella tai paikan päällä asiantuntevan henkilökuntamme avustuksella. 
• Et maksa ostoksen teon yhteydessä mitään. Lasku ostoksestasi toimitetaan kotiisi ostokuukautta seuraavana kuukautena, jolloin valitset sinulle parhaiten sopivan maksuvaihtoehdon
• Saat aina 30–60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa
• Maksa valitsemassasi tahdissa - Jopa 12 kk korotonta maksuaikaa

SINÄ PÄÄTÄT

Päätät itse missä tahdissa haluat maksaa ostoksesi. Laskun saatuasi voit maksaa koko summan kerralla tai valita sinulle sopivimman maksuvaihtoehdon. Maksuohjelmasta toiseen vaihtaminen on helppoa ja voit jatkossakin valita kuukausittaiseen tilanteeseesi sopivimman vaihtoehdon. 

Tutustu esimerkkilaskelmiin oheisesta esitteestä (painike alla).

RAHOITUSESITE

HAKEMINEN

Voit hakea luottoa myymälässämme tai kaikessa rauhassa etukäteen. Lähetä tekstiviesti PYÖRÄ numeroon 18311 tai täytä alla oleva sähköinen hakemus. Saat luottopäätöksen heti ja tilin käyttöösi, kun olet allekirjoittanut luottosopimuksen sähköisesti TUPAS-varmenteella. Tämän jälkeen voit asioida liikkeessä näyttämällä oston yhteydessä voimassa olevan henkilötodistuksen. Voit myös korottaa jo olemassa olevaa luottorajaasi saman hakemuksen kautta.
AVAA HAKEMUS

MUISTA

Tili on jatkuva luotto, jota voit hyödyntää jatko-ostoihin. Saat myös uusissa ostoissa käyttöösi samat joustavat maksuvaihtoehdot. Maksettuasi luottosaldosi kokonaan takaisin, tili on kuluttomasti käytössäsi tulevia ostoksia varten.

Luotonantaja: 
Resurs Bank AB Suomen sivuliike, PL 3900,
00002 Helsinki | 09 622 4308 | asiakaspalvelu@resurs.fi
Tilaa uutiskirje ja pysy ajan tasalla tekemisistämme!
TIETOSUOJA
AUKIOLOAJAT
Copyright © 2020 – 2022 Parolan Pyörähuolto

Seuraa meitä:

cloud-syncstarlaptop-phonemenucross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram