Takumäentie 1B, 13130 Hämeenlinna
2022

Trek Powerfly 5

Powerfly 5 on aito maastopyörä, mutta se muuntuu tarvittaessa myös ympärivuotiseksi arkijuhdaksi. Boschin uusimman sukupolven Performance Line CX -moottori on tehokas, hiljainen ja ajotuntumaltaan selvästi edeltäjäänsä luonnollisempi. Trekin älykäs RIB-akkujärjestelmä mahdollistaa integroidun akun tyylikkään saumattoman ulkonäön, mutta tarjoaa samalla ulkoisen akun helpon käytettävyyden. Powerfly 5 on varustettu tarjoamaan luotettava ja sähköinen ajokokemus alustasta riippumatta.
Väri(t): Black / Lithium, Anthracite/Volt/Miami, Crystal White/Lithium ha Lithium/Rose Gold

4.399,00 

Poista
OminaisuudetTekniset tiedotKootRahoitusKysy saatavuus

Käyttäjälleen sovitettu

Powerfly-mallien pienemmissä rungoissa käytetään taivutettua vaakaputkea. Tällä saavutetaan matalampi seisomakorkeus, (standover) joka helpottaa liikkeelle lähtöä ja pysähtymistä. Runkokoon mukainen kiekkokoko (27.5" tai 29") puolestaan mahdollistaa optimaalisen runkogeometrian ja hallittavuuden kaiken kokoisille ajajille.

Bosch Performance Line CX

Uuden sukupolven Performance Line CX on kaikin puolin edeltäjäänsä parempi. Se on pienempi, kevyempi, hiljaisempi, voimakkaampi ja energiataloudellisempi. Boschin älykkään eMTB-ajotilan ansiosta voit unohtaa säätämisen ja vain ajaa - järjestelmä säätää moottorin tehoa tilanteen mukaan.

RIB-akkujärjestelmä

RIB (Removable Integrated Battery) yhdistää integroidun akun kliinin ulkoasun ja ulkoisen akun helpon käytettävyyden. Avaimella lukittavan akun saa tarvittaessa mukaan latausta varten tai varkauden estämiseksi. PowerTube-akun yläpäästä taittuu esiin näppärä kantokahva, jolla akun kuljettaminen helpottuu.

Bosch Purion

Purion on Boschin erityisesti maastopyöriin suunnittelema ohjainyksikkö. Simppelistä näytöstä näet aina tiedon ajonopeudesta ja akun jäljellä olevasta varauksesta. Alarivillä näytettävää tietoa voi vaihtaa. Myös sähköjärjestelmän käynnistys, ajotilan valinta, valojen ohjaus ja talutusavustimen käyttö hoituvat Purionista käsin. Purion on kompaktin kokoinen ja hyvin suojassa myös maastoajoa ajatellen.

Motor Armor

Trekin räätälöimä pohjapanssari suojaa arvokasta moottoriasi iskuilta.

Valmius valoille

Powerfly 5 -malliin on asennettu valmiiksi johdotukset integroiduille valoille. Valot on helppo asentaa ja ne saa käyttöön Boschin diagnostiikkaohjelmalla.

Smart Wheel Size

Runkokoon mukainen rengaskoko mahdollistaa saman hallittavuuden ja ajo-ominaisuudet eri pituisille ajajille. XS- ja S-koon pyörissä on 27.5" renkaat, muissa käytetään 29" rengaskokoa.

Alpha Platinum

Trekin parhaan alumiinilaadun valmistuksessa käytetään mm. monipisteohennusta ja kylmäpursotusta. Runkoputkien hydroform-muotoilulla aikaansaadaan kevyt, kestävä ja sivuttaisjäykkä rakenne.

Seisontatuen kiinnityspisteet

Rungon takahaarukassa sijaitsevat kiinnityspisteet mahdollistavat yhteensopivan suorakiinnitteisen seisontatuen vaivattoman asennuksen.

Kiinnityspisteet tavaratelineelle

Hyvien kiinnityspisteiden ansiosta Powerfly on mahdollista varustella kunnollisella, tukevalla tavaratelineellä.

Tekniset tiedot

Runko

Alpha Platinum -alumiinia

Haarukka

RockShox Recon Silver RL, SoloAir, lukittava, jousto 120 mm (XS: 80 mm)

Navat

Bontrager, alumiinia, suljetut laakerit

Vanteet

Bontrager Kovee Comp, Tubeless Ready

Renkaat

Bontrager XR3 Comp, 29x2.35" (XS ja S: 27.5 x 2.35")

Vaihdevipu

Shimano Deore M6100

Takavaihtaja

Shimano XT M8100

Vaihteiden määrä

12

Kampisarja

E*thirteen E*spec Plus, eturatas 34t

Keskiö

Integroitu moottoriin

Polkimet

VP-536, muoviset avopolkimet

Takarattaat

Shimano Deore M6100, 10-51t

Ketju

Shimano Deore M6100

Satula

Bontrager Commuter Comp

Satulatolppa

Bontrager, alumiinia, 31,.6 mm, offset 12 mm

Ohjaustanko

Bontrager, alumiinia, 31.8 mm, nousu 15 mm, leveys 750 mm (XS ja S: 720 mm)

Ohjainkannatin

Bontrager, alumiinia, 31.8 mm, Blendr-yhteensopiva, kulma 7°

Kädensijat

Bontrager XR Endurance Comp

Ohjainlaakeri

FSA IS-2

Jarrut

Shimano MT420, hydrauliset levyjarrut

Jarrulevyt

Shimano RT66, 203 mm (XS,S: 180 mm)

Paino

22.94 kg (M-koko)

Painorajoitus

136 kg (sis. pyörän, ajajan ja varusteet)

Moottori

Bosch Performance Line CX, 250 W, 85 Nm, 25 km/h

Akku

Bosch PowerTube 625 Wh

Laturi

Bosch Compact Charger, 2A (100–240 V)

Näyttö

Bosch Purion

Pyörän koko

Sopivuus käyttäjälleen on yksi tärkeimmistä, jos ei jopa tärkein polkupyörän ominaisuuksista. Nykyisissä pyörissä ajoasentoa on mahdollista säätää usein eri tavoin, mutta oikean kokoinen runko on kaiken lähtökohta. Ei ole olemassa yhtä yleispätevää taulukkoa, jonka perusteella kuka tahansa voi sokkona ostaa itselleen täydellisesti istuvan fillarin. Kokonaispituus toki vaikuttaa, mutta myös kehon mittasuhteet, ajajan liikkuvuus (tai sen rajoitteet) ja mieltymykset on otettava huomioon koon valinnassa. Suosittelemmekin aina koeajoa ja perinpohjaista tutustumista pyörän ajoasentoon ja ajettavuuteen. Viimeiset hienosäädöt onnistuvat meillä myös mainiosti ja useimmiten ilman eri veloitusta. Oheisista taulukoista voit tutustua pyörän kokosuosituksiin.

Saatavilla olevat koot

XS, S, M, L, XL

Kokosuositukset

XS: 137-155 cm
S: 153-166.5 cm
M: 161-175 cm
L: 174-188 cm
XL: 186-196 cm

Geometriataulukko

TAKUU

Trek on sitoutunut valmistamaan maailman parhaita tuotteita ja sitoutuu korvaamaan mahdolliset materiaali- ja valmistusvirheet ohessa olevien ehtojen mukaisesti.

Reklamaatioiden käsittely

Havaitessasi vian, ota yhteyttä Trek-jälleenmyyjäsi. Muista ottaa mukaasi ostotodistus.

Elinikäinen takuu

Trekin runkosarjoilla (runko + jäykkä etuhaarukka), valmiiden pyörien rungoilla ja täysjousitettujen pyörien takahaarukoilla (vm 2020 alkaen) on alkuperäisen omistajan eliniän pituinen takuu. Tämä takuu koskee myös Bontragerin hiilikuituvanteilla varustettuja kiekkoja.

Kahden vuoden takuu

Kahden vuoden takuun piiriin kuuluvat Trekin ja Bontragerin komponentit, jousituksen laakerit ja linkut. Trek-pyörien maalipinta ja runkotarrat kuuluvat myös tämän takuun piiriin. Kahden vuoden takuu on myös Bontragerin jälkimarkkinatuotteilla, kuten vaatteilla, kengillä, kypärillä ja lisävarusteilla.

Pyörän takuu seuraavalla omistajalla

Alkuperäistä omistajaa seuraavat omistajat ovat oikeutettuja kolmen vuoden takuuseen (runko+takahaarukka) pyörän alkuperäisestä ostopäivästä lukien. Takuun vahvistamiseksi tarvitset pyörän alkuperäisen ostotodistuksen.

Pyörän muut komponentit

Pyörän muissa komponenteissa kuten voimansiirron osissa on kunkin komponenttivalmistajan myöntämä takuu. Useimmiten näiden komponenttien takuu on 2 vuotta.

Mitä takuun piiriin kuuluu

Takuu kattaa valmistus- ja materiaalivirheet. Takuu ei kata seuraavia asioita:
-Normaali kuluminen
-Vauriot, jotka aiheutuvat virheellisestä kokoamisesta
-Korroosiosta aiheutuvat vauriot
-Virheellisestä huollosta tai huollon laiminlyönnistä johtuvat viat
-Epäsopivien komponenttien tai lisävarusteiden asennuksesta aiheutuvat vauriot
-Laiminlyönnistä, väärinkäytöstä tai onnettomuudesta johtuvat vauriot
-Jos polkupyörän runkoon tai muihin rakenteisiin on tehty muutoksia

Maksa sinulle 
sopivissa erissä

Rahoituksen hakeminen on helppoa ja nopeaa. Kun tiedät toivomasi rahoitusmäärän (jopa 10 000€), voit tehdä hakemuksen alla olevalla sähköisellä hakemuksella tai paikan päällä asiantuntevan henkilökuntamme avustuksella. 
• Et maksa ostoksen teon yhteydessä mitään. Lasku ostoksestasi toimitetaan kotiisi ostokuukautta seuraavana kuukautena, jolloin valitset sinulle parhaiten sopivan maksuvaihtoehdon
• Saat aina 30–60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa
• Maksa valitsemassasi tahdissa - Jopa 12 kk korotonta maksuaikaa

SINÄ PÄÄTÄT

Päätät itse missä tahdissa haluat maksaa ostoksesi. Laskun saatuasi voit maksaa koko summan kerralla tai valita sinulle sopivimman maksuvaihtoehdon. Maksuohjelmasta toiseen vaihtaminen on helppoa ja voit jatkossakin valita kuukausittaiseen tilanteeseesi sopivimman vaihtoehdon. 

Tutustu esimerkkilaskelmiin oheisesta esitteestä (painike alla).

RAHOITUSESITE

HAKEMINEN

Voit hakea luottoa myymälässämme tai kaikessa rauhassa etukäteen. Lähetä tekstiviesti PYÖRÄ numeroon 18311 tai täytä alla oleva sähköinen hakemus. Saat luottopäätöksen heti ja tilin käyttöösi, kun olet allekirjoittanut luottosopimuksen sähköisesti TUPAS-varmenteella. Tämän jälkeen voit asioida liikkeessä näyttämällä oston yhteydessä voimassa olevan henkilötodistuksen. Voit myös korottaa jo olemassa olevaa luottorajaasi saman hakemuksen kautta.
AVAA HAKEMUS

MUISTA

Tili on jatkuva luotto, jota voit hyödyntää jatko-ostoihin. Saat myös uusissa ostoissa käyttöösi samat joustavat maksuvaihtoehdot. Maksettuasi luottosaldosi kokonaan takaisin, tili on kuluttomasti käytössäsi tulevia ostoksia varten.

Luotonantaja: 
Resurs Bank AB Suomen sivuliike, PL 3900,
00002 Helsinki | 09 622 4308 | asiakaspalvelu@resurs.fi
Tilaa uutiskirje ja pysy ajan tasalla tekemisistämme!
TIETOSUOJA
AUKIOLOAJAT
Copyright © 2020 – 2022 Parolan Pyörähuolto

Seuraa meitä:

cloud-syncstarlaptop-phonemenucross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram