Takumäentie 1B, 13130 Hämeenlinna
2022

Trek Procaliber 9.5

Procaliber 9.5 on suorituskykyinen hiilikuiturunkoinen XC-pyörä, jonka runko on useimpia jäykkäperäisiä mukavampi. Rungon IsoSpeed-erotin mahdollistaa loistavan tärinänsuodatuksen säilyttäen samalla ensiluokkaisen poljintehokkuuden. Shimanon 12-vaihteinen voimansiirto on yksinkertainen, toimintavarma ja tarjoaa reilun skaalan välityksiä eri maastonvaihteluihin.

2.199,00 

Poista
OminaisuudetTekniset tiedotKootRahoitusKysy saatavuus

Ominaisuudet

IsoSpeed-erotin

Rungon vaakaputki ja pystyputki on yhdistetty erityisellä nivelellä, joka mahdollistaa pystyputken joustamisen. Ratkaisu parantaa mukavuutta eikä heikennä pyörän poljintehokkuutta.

Tubeless Ready

Sisärenkaattomassa käytössä on monia etuja: Pienempi vierintävastus, pienemmät pyörivät massat ja mahdollisuus ajaa pienemmillä rengaspaineilla ilman rengasrikon vaaraa. Procaliberissa on kaikki valmiina tubeless-käyttöä varten.

Helppo vaijerireititys

Runkoputkien sisään rakennetut ohjainkanavat tekevät vaijerinkuorien ja jarruletkun pujottamisesta aiempaa helpompaa.

Knock Block

Ohjainlaakeriin sisäänrakennettu stoppari estää ohjaintangon kääntymistä "yli" kaatumistilanteissa. Näin ohjaintanko ei pääse vaurioittamaan runkoa ja maalipintaa.

Blendr

Blendr-järjestelmä mahdollistaa yhteensopivan ajotietokoneen tai valaisimen siistin asennuksen ohjainkannattimen keskelle.

Straight Shot

Suora alaputki mahdollistaa huippuluokan sivuttaisjäykkyyden painoa lisäämättä. Straight Shot -alaputken ansiosta Procaliberin ohjaustarkkuus kovassa vauhdissa on vertaansa vailla.

Tekniset tiedot

Runko

OCLV Mountain Carbon, hiilikuitua

Haarukka

RockShox Judy SL, SoloAir, lukittava, jousto 100 mm

Navat

Bontrager, alumiinia, suljetut laakerit

Vanteet

Bontrager Kovee, alumiinia, Tubeless Ready

Renkaat

Bontrager XR2 Team Issue, Tubeless Ready, 29x2.2"

Vaihdevipu

Shimano Deore M6100

Takavaihtaja

Shimano Deore M6100

Vaihteiden määrä

12

Kampisarja

Shimano MT511, eturatas 30t

Keskiö

Shimano MT500, pressfit

Takarattaat

Shimano Deore M6100, 10-51t

Ketju

Shimano Deore M6100

Satula

Bontrager Arvada

Satulatolppa

Bontrager, alumiinia, 31.6 mm, offset 12 mm

Ohjaustanko

Bontrager Comp, alumiinia, 31.8 mm, nousu 15 mm, leveys 750 mm (*720 mm)

Ohjainkannatin

Bontrager Rhythm Comp, 31.8 mm, Knock Block, nousu 0°

Kädensijat

Bontrager XR Trail Comp, lukittavat

Ohjainlaakeri

Knock Block, integroitu

Jarrut

Shimano MT200, hydrauliset levyjarrut

Jarrulevyt

Shimano RT26, 180/160 mm

Paino

11.81 kg (M-koko)

Painorajoitus

136 kg (sis. pyörän, ajajan ja varusteet)
Saatavilla olevat koot: S, M, M/L, L, XL, XXL
Kokosuositukset:
S: 153-166.5 cm
M: 161-172 cm
M/L: 165.5-179 cm
L: 177-188 cm
XL: 186-196 cm
XXL: 195-203 cm

Pyörän koko

Sopivuus käyttäjälleen on yksi tärkeimmistä, jos ei jopa tärkein polkupyörän ominaisuuksista. Nykyisissä pyörissä ajoasentoa on mahdollista säätää usein eri tavoin, mutta oikean kokoinen runko on kaiken lähtökohta. Ei ole olemassa yhtä yleispätevää taulukkoa, jonka perusteella kuka tahansa voi sokkona ostaa itselleen täydellisesti istuvan fillarin. Kokonaispituus toki vaikuttaa, mutta myös kehon mittasuhteet, ajajan liikkuvuus (tai sen rajoitteet) ja mieltymykset on otettava huomioon koon valinnassa. Suosittelemmekin aina koeajoa ja perinpohjaista tutustumista pyörän ajoasentoon ja ajettavuuteen. Viimeiset hienosäädöt onnistuvat meillä myös mainiosti ja useimmiten ilman eri veloitusta. 

TAKUU

Myymme tuotteita, joiden takana voimme seistä 100-prosenttisesti. Huipputuotteissakin on joskus virheitä. Ohessa voit tutustua yleisiin takuukäytäntöihin.

Reklamaatioiden käsittely

Havaitessasi vian, ota yhteyttä liikkeeseen, josta ostit pyöräsi. Muista varautua esittämään ostoksestasi kuitti tai ostotodistus.

Elinikäinen takuu (Trek + Electra)

Trekin ja Electran runkosarjoilla (runko + jäykkä etuhaarukka), valmiiden pyörien rungoilla ja täysjousitettujen pyörien takahaarukoilla (vm 2020 alkaen) on alkuperäisen omistajan eliniän pituinen takuu. Tämä takuu koskee myös Bontragerin hiilikuituvanteilla varustettuja kiekkoja.

Takuu seuraavalla omistajalla (Trek + Electra)

Alkuperäistä omistajaa seuraavat omistajat ovat oikeutettuja kolmen vuoden takuuseen (runko + takahaarukka) pyörän alkuperäisestä ostopäivästä lukien. Alkuperäinen ostokuitti tarvitaan takuukäsittelyä varten.

Elinikäinen takuu (Orbea)

Rekisteröimällä Orbea-pyöräsi 30 päivän kuluessa ostosta olet oikeutettu Orbean vapaaehtoiseen elinikäiseen takuuseen. Takuu koskee Orbean valmistamia runkoja ja jäykkiä etuhaarukoita. Takuu on voimassa vain pyörän alkuperäisellä omistajalla. 

2 vuoden takuu

Polkupyörän muissa komponenteissa sovelletaan kunkin komponenttivalmistajan myöntämää takuuta. Useimmiten takuuaika on EU-alueella vakioksi muodostunut 2 vuotta ostopäivästä.

Mitä takuun piiriin kuuluu?

Takuu kattaa valmistus- ja materiaalivirheet. Takuu ei kata vaurioita, jotka ovat aiheutuneet seuraavista seikoista:
- Normaali kuluminen
- Virheellinen kokoaminen
- Korroosio
- Virheellinen huolto tai huollon laiminlyönti
- Epäsopivat komponentit tai lisävarusteet
- Laiminlyönti, väärinkäyttö, onnettomuus
- Runkoon tai muihin rakenteisiin tehdyt muutokset

Maksa sinulle 
sopivissa erissä

Rahoituksen hakeminen on helppoa ja nopeaa. Kun tiedät toivomasi rahoitusmäärän (jopa 10 000€), voit tehdä hakemuksen alla olevalla sähköisellä hakemuksella tai paikan päällä asiantuntevan henkilökuntamme avustuksella. 
• Et maksa ostoksen teon yhteydessä mitään. Lasku ostoksestasi toimitetaan kotiisi ostokuukautta seuraavana kuukautena, jolloin valitset sinulle parhaiten sopivan maksuvaihtoehdon
• Saat aina 30–60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa
• Maksa valitsemassasi tahdissa - Jopa 12 kk korotonta maksuaikaa

SINÄ PÄÄTÄT

Päätät itse missä tahdissa haluat maksaa ostoksesi. Laskun saatuasi voit maksaa koko summan kerralla tai valita sinulle sopivimman maksuvaihtoehdon. Maksuohjelmasta toiseen vaihtaminen on helppoa ja voit jatkossakin valita kuukausittaiseen tilanteeseesi sopivimman vaihtoehdon. 

Tutustu esimerkkilaskelmiin oheisesta esitteestä (painike alla).

RAHOITUSESITE

HAKEMINEN

Voit hakea luottoa myymälässämme tai kaikessa rauhassa etukäteen. Lähetä tekstiviesti PYÖRÄ numeroon 18311 tai täytä alla oleva sähköinen hakemus. Saat luottopäätöksen heti ja tilin käyttöösi, kun olet allekirjoittanut luottosopimuksen sähköisesti TUPAS-varmenteella. Tämän jälkeen voit asioida liikkeessä näyttämällä oston yhteydessä voimassa olevan henkilötodistuksen. Voit myös korottaa jo olemassa olevaa luottorajaasi saman hakemuksen kautta.
AVAA HAKEMUS

MUISTA

Tili on jatkuva luotto, jota voit hyödyntää jatko-ostoihin. Saat myös uusissa ostoissa käyttöösi samat joustavat maksuvaihtoehdot. Maksettuasi luottosaldosi kokonaan takaisin, tili on kuluttomasti käytössäsi tulevia ostoksia varten.

Luotonantaja: 
Resurs Bank AB Suomen sivuliike, PL 3900,
00002 Helsinki | 09 622 4308 | asiakaspalvelu@resurs.fi
Tilaa uutiskirje ja pysy ajan tasalla tekemisistämme!
TIETOSUOJA
AUKIOLOAJAT
Copyright © 2020 – 2022 Parolan Pyörähuolto

Seuraa meitä:

cloud-syncstarlaptop-phonemenucross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram