Takumäentie 1B, 13130 Hämeenlinna
2021

Trek Rail 5 625 Wh

Trekin sähköavusteinen Rail-sarja on tehty kovavauhtiseen, endurohenkiseen polkutykittelyyn. Sen leveät 29" renkaat ovat kuin kotonaan hankalilla alustoilla ja 160 / 150 mm joustomatkat suodattavat hieman isommatkin röykyt. Pyörän geometria on muokattavissa kätevästi MinoLink-asetusta muuttamalla. Pyörä on varusteltu järkevillä komponenteilla ja kun yhtälöön lisätään Boschin tehokas Performance Line CX -moottori, hauskuus voi todella alkaa.
Väri(t): Matte Olive Grey/Trek Black ja Purple Flip/Trek Black

5.299,00 

OminaisuudetTekniset tiedotKootRahoitusKysy saatavuus

Ominaisuudet - Rail-sarja

BOSCH PERFORMANCE CX

Vääntävä, hiljainen ja luonnollisen tuntuinen - Bosch Performance Line CX on se sähkömoottori joihin muita verrataan. Älykäs eMTB-ajotila mukautuu ajotyyliisi ja maastonvaihteluihin tarjoten uskomattoman luontevan ajokokemuksen.

JOUSITUKSEN SÄÄTÖ

Asetukset hakusessa? Paljonko keulaan tai takaiskariin pitikään laittaa painetta? Hyvän lähtökohdan perusasetuksiin saat Trekin jousituksen asennuslaskurista.
Laskuriin

KNOCK BLOCK

Ohjainlaakeristoon integroitu stoppari suojaa runkoa, vaijereita ja jarruletkuja kaatumistilanteissa. Knock Block rajoittaa ohjaintangon "yli" kääntymistä ja estää ohjaintangon osumista runkoon.

TOIMINTAMATKA

Yksi yleisimpiä sähköpyörään liittyviä kysymyksiä on "kuinka pitkän matkan yhdellä latauksella pääsee?". Toimintamatkaan vaikuttaa niin moni tekijä, että absoluuttista vastausta on mahdoton antaa. Boschin laskurista saat kuitenkin osviittaa. Muokkaa laskurin tietoja oman arvioidun käyttösi mukaiseksi ja tarkastele tuloksia.
Bosch-laskuriin

RIB-AKKUJÄRJESTELMÄ

Trekin suunnittelema RIB-järjestelmä (Removable Integrated Battery) yhdistää integroidun akun sulavalinjaisen muotoilun ja ulkoisen akun käytettävyyden. Avaimella lukitun akun saa helposti mukaan latausta varten tai varkauden ehkäisemiseksi. Akun yläpäästä ponnahtaa esiin kantokahva, joka helpottaa akun kuljettamista.

ABP

Takahaarukan nivelpiste on sijoitettu taka-akselin ympärille. Trekin ABP-ratkaisu (Active Braking Pivot) mahdollistaa takajousituksen optimaalisen toiminnan jarrutuksista tai kiihdytyksistä koituvista voimista riippumatta. Takajousitus pysyy siis aktiivisena epätasaisilla alustoilla myös lukkojarrutuksissa. 

Mino Link

Voit muuttaa helposti pyörän geometriaa epäkeskomutteria kääntämällä. Säätö vaikuttaa ohjauskulmaan (0,5 astetta) ja keskiön korkeuteen (10 mm).

Integroitu nopeusanturi

Takahaarukan alaputken sisäreunaan integroitu nopeusanturi on suojassa ja pysyy tukevasti paikallaan kovemmassakin röykytyksessä.

Bosch Purion

Kätevä, helposti luettava näyttöyksikkö kertoo kaiken tarpeellisen. Purionin avulla hallitset Bosch-sähköpyörääsi.

Alpha Platinum -alumiini

Trekin parhaan alumiinilaadun valmistuksessa käytetään mm. monipisteohennusta ja kylmäpursotusta. Runkoputkien hydroform-muotoilulla aikaansaadaan kevyt, kestävä ja sivuttaisjäykkä rakenne.

Hissitolppa

Laske satula pois tieltä ohjaintankovipua painamalla. Satulan ollessa alhaalla teknisten osuuksien, kuten jyrkkien alamäkien ajaminen helpottuu. Satula nousee taas ylös nappia painamalla.

Motor Armor

Mallikohtaisesti räätälöity, tukeva pohjapanssari suojaa arvokasta moottoriasi maastoajossa tapahtuvilta iskuilta.

Tekniset tiedot

Moottori

Bosch Performance Line CX, 250 W, 85 Nm, 25 km/h

Akku

Bosch PowerTube 625 Wh

Laturi

Bosch Compact Charger, 2A (100–240 V)

Näyttö

Bosch Purion

Runko

Alpha Platinum -alumiinia

Etujousitus

RockShox 35 Gold RL, DebonAir, joustomatka 160 mm

Takajousitus

RockShox Deluxe Select+, joustomatka 150 mm

Navat

Bontrager, alumiinia, suljetut laakerit

Vanteet

Alex MD35, Tubeless Ready

Renkaat

Bontrager XR4 Comp, 29x2.6"

Vaihdevipu

SRAM SX Eagle

Takavaihtaja

SRAM SX Eagle

Vaihteiden määrä

12

Kampisarja

SRAM X1 1000, eturatas 36t

Keskiö

Moottoriin integroitu

Takarattaat

SRAM PG-1210 Eagle, 11-50t

Ketju

SRAM SX Eagle

Polkimet

VP-536, muoviset avopolkimet

Satula

Bontrager Arvada

Satulatolppa

TranzX JD-YSP18 -hissitolppa, sisäinen vaijerireititys

Ohjaustanko

Bontrager, alumiinia, 31.8 mm, nousu 15 mm, leveys 750 mm

Ohjainkannatin

Bontrager Rhythm Comp, Knock Block, 31.8 mm, nousu 0°

Kädensijat

Bontrager XR Trail Comp, lukittavat

Ohjainlaakeri

Semi-integroitu

Jarrut

Tektro HD-M745, hydrauliset levyjarrut

Jarrulevyt

Tektro, 203 mm

Paino

23.53 kg (M-koko)

Painorajoitus

136 kg (sis. pyörän, ajajan ja varusteet)

Pyörän koko

Sopivuus käyttäjälleen on yksi tärkeimmistä, jos ei jopa tärkein polkupyörän ominaisuuksista. Nykyisissä pyörissä ajoasentoa on mahdollista säätää usein eri tavoin, mutta oikean kokoinen runko on kaiken lähtökohta. Ei ole olemassa yhtä yleispätevää taulukkoa, jonka perusteella kuka tahansa voi sokkona ostaa itselleen täydellisesti istuvan fillarin. Kokonaispituus toki vaikuttaa, mutta myös kehon mittasuhteet, ajajan liikkuvuus (tai sen rajoitteet) ja mieltymykset on otettava huomioon koon valinnassa. Suosittelemmekin aina koeajoa ja perinpohjaista tutustumista pyörän ajoasentoon ja ajettavuuteen. Viimeiset hienosäädöt onnistuvat meillä myös mainiosti ja useimmiten ilman eri veloitusta. Oheisista taulukoista voit tutustua pyörän kokosuosituksiin.

Saatavilla olevat koot

S, M, L, XL

Kokosuositukset

S: 153-166.5 cm
M: 161-175 cm
L: 174-188 cm
XL: 186-196 cm

Geometriataulukko

TAKUU

Trek on sitoutunut valmistamaan maailman parhaita tuotteita ja sitoutuu korvaamaan mahdolliset materiaali- ja valmistusvirheet ohessa olevien ehtojen mukaisesti.

Reklamaatioiden käsittely

Havaitessasi vian, ota yhteyttä Trek-jälleenmyyjäsi. Muista ottaa mukaasi ostotodistus.

Elinikäinen takuu

Trekin runkosarjoilla (runko + jäykkä etuhaarukka), valmiiden pyörien rungoilla ja täysjousitettujen pyörien takahaarukoilla (vm 2020 alkaen) on alkuperäisen omistajan eliniän pituinen takuu. Tämä takuu koskee myös Bontragerin hiilikuituvanteilla varustettuja kiekkoja.

Kahden vuoden takuu

Kahden vuoden takuun piiriin kuuluvat Trekin ja Bontragerin komponentit, jousituksen laakerit ja linkut. Trek-pyörien maalipinta ja runkotarrat kuuluvat myös tämän takuun piiriin. Kahden vuoden takuu on myös Bontragerin jälkimarkkinatuotteilla, kuten vaatteilla, kengillä, kypärillä ja lisävarusteilla.

Pyörän takuu seuraavalla omistajalla

Alkuperäistä omistajaa seuraavat omistajat ovat oikeutettuja kolmen vuoden takuuseen (runko+takahaarukka) pyörän alkuperäisestä ostopäivästä lukien. Takuun vahvistamiseksi tarvitset pyörän alkuperäisen ostotodistuksen.

Pyörän muut komponentit

Pyörän muissa komponenteissa kuten voimansiirron osissa on kunkin komponenttivalmistajan myöntämä takuu. Useimmiten näiden komponenttien takuu on 2 vuotta.

Mitä takuun piiriin kuuluu

Takuu kattaa valmistus- ja materiaalivirheet. Takuu ei kata seuraavia asioita:
-Normaali kuluminen
-Vauriot, jotka aiheutuvat virheellisestä kokoamisesta
-Korroosiosta aiheutuvat vauriot
-Virheellisestä huollosta tai huollon laiminlyönnistä johtuvat viat
-Epäsopivien komponenttien tai lisävarusteiden asennuksesta aiheutuvat vauriot
-Laiminlyönnistä, väärinkäytöstä tai onnettomuudesta johtuvat vauriot
-Jos polkupyörän runkoon tai muihin rakenteisiin on tehty muutoksia

Maksa sinulle 
sopivissa erissä

Rahoituksen hakeminen on helppoa ja nopeaa. Kun tiedät toivomasi rahoitusmäärän (jopa 10 000€), voit tehdä hakemuksen alla olevalla sähköisellä hakemuksella tai paikan päällä asiantuntevan henkilökuntamme avustuksella. 
• Et maksa ostoksen teon yhteydessä mitään. Lasku ostoksestasi toimitetaan kotiisi ostokuukautta seuraavana kuukautena, jolloin valitset sinulle parhaiten sopivan maksuvaihtoehdon
• Saat aina 30–60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa
• Maksa valitsemassasi tahdissa - Jopa 12 kk korotonta maksuaikaa

SINÄ PÄÄTÄT

Päätät itse missä tahdissa haluat maksaa ostoksesi. Laskun saatuasi voit maksaa koko summan kerralla tai valita sinulle sopivimman maksuvaihtoehdon. Maksuohjelmasta toiseen vaihtaminen on helppoa ja voit jatkossakin valita kuukausittaiseen tilanteeseesi sopivimman vaihtoehdon. 

Tutustu esimerkkilaskelmiin oheisesta esitteestä (painike alla).

RAHOITUSESITE

HAKEMINEN

Voit hakea luottoa myymälässämme tai kaikessa rauhassa etukäteen. Lähetä tekstiviesti PYÖRÄ numeroon 18311 tai täytä alla oleva sähköinen hakemus. Saat luottopäätöksen heti ja tilin käyttöösi, kun olet allekirjoittanut luottosopimuksen sähköisesti TUPAS-varmenteella. Tämän jälkeen voit asioida liikkeessä näyttämällä oston yhteydessä voimassa olevan henkilötodistuksen. Voit myös korottaa jo olemassa olevaa luottorajaasi saman hakemuksen kautta.
AVAA HAKEMUS

MUISTA

Tili on jatkuva luotto, jota voit hyödyntää jatko-ostoihin. Saat myös uusissa ostoissa käyttöösi samat joustavat maksuvaihtoehdot. Maksettuasi luottosaldosi kokonaan takaisin, tili on kuluttomasti käytössäsi tulevia ostoksia varten.

Luotonantaja: 
Resurs Bank AB Suomen sivuliike, PL 3900,
00002 Helsinki | 09 622 4308 | asiakaspalvelu@resurs.fi
Tilaa uutiskirje ja pysy ajan tasalla tekemisistämme!
TIETOSUOJA
AUKIOLOAJAT
Copyright © 2020 – 2021 Parolan Pyörähuolto

Seuraa meitä:

cloud-syncstarlaptop-phonemenucross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram