Takumäentie 1B, 13130 Hämeenlinna
2020

Trek Roscoe 24

Trek Roscoe 24 on pyörä, joka innostaa juniorin maastopyöräilemään. Sen muhkeat renkaat auttavat epätasaisessa maastossa tuomalla varmuutta ja mukavuutta. Reilun kokoisten renkaiden ansiosta joustohaarukkaa ei tarvita, joten sinulla on yksi huoltokohde vähemmän. Helposti opittava 8-vaihteinen voimansiirto tarkoittaa vähemmän vaihteiden räpläämistä ja enemmän itse ajamiseen keskittymistä. Kevyt alumiinirunko on myös kestävä ja levyjarrut pysäyttävät hallitusti joka tilanteessa.
Väri(t): Quicksilver ja Flamingo Pink

569,00 

OminaisuudetTekniset tiedotKootRahoitusKysy saatavuus

Ominaisuudet

Alpha-alumiinia

Laadukas alumiinirunko on kevyt ja kestävä.

Lapsille suunniteltu

Lapsille suunnitellun runkogeometrian ansiosta Roscoe 24 on turvallinen ja helppo hallita. Taivutetun vaakaputken ansiosta kyytiin nousu ja pysähtyminen on helppoa.

Levyjarrut

Mekaaniset levyjarrut ovat helppohoitoiset ja tehokkaat. Jarruvoimaa ei kuitenkaan ole liikaa, joten aloittelevakin kuski välttyy tahattomilta äkkipysähdyksiltä.

Helppo käyttää

Roscoen 1x8 -vaihteinen vaihteisto on helppo. Kun vaihdevipuja on vain yksi, nuori kuski voi keskittyä ajamiseen vaihteiden vaihtelun sijaan.

Leveät renkaat

Leveät, 2.8" renkaat tuovat varmuutta ja pitoa maastossa ajettaessa. Suuren ilmatilansa ansiosta ne toimittavat myös jousituksen virkaa.

Optimoidut kontaktipisteet

Alusta asti lapsille suunnitellussa pyörässä tärkeät kontaktipisteet, kuten jarrukahvat, kädensijat, satula ja polkimet on valittu ajajan koko huomioiden.

Tekniset tiedot

Runko

Alpha Silver-alumiinia

Etuhaarukka

Alumiinia

Navat

Formula DC20/DC-22

Vanteet

Alumiinia

Renkaat

Cheng Shin, 24x2.8"

Vaihdevipu

Shimano Altus M310

Takavaihtaja

Shimano Tourney TX80

Vaihteiden määrä

8

Kampisarja

Alumiinia, eturatas 32t, lahjesuoja

Keskiö

Suljettu kasettikeskiö

Takarattaat

SunRun, 11-34t

Ketju

KMC Z51

Satula

Trek Dialed 24

Satulatolppa

Bontrager, alumiinia, 27.2 mm, offset 8 mm

Ohjaustanko

Bontrager, alumiinia, 31.8 mm, nousu 15 mm, leveys 580 mm

Ohjainkannatin

Bontrager, alumiinia, 31.8 mm, nousu 7°

Kädensijat

Trek Dialed, kraton-kumia

Ohjainlaakeri

VP, semi-integroitu

Jarrut

Tektro M280, mekaaniset levyjarrut

Jarrulevyt

Tektro, 160 mm

Paino

11.68 kg

Painorajoitus

77 kg (sis. pyörän, ajajan ja varusteet)
Saatavilla olevat koot: 12.2"
Kokosuositukset:
130-150 cm

Pyörän koko

Sopivuus käyttäjälleen on yksi tärkeimmistä, jos ei jopa tärkein polkupyörän ominaisuuksista. Nykyisissä pyörissä ajoasentoa on mahdollista säätää usein eri tavoin, mutta oikean kokoinen runko on kaiken lähtökohta. Ei ole olemassa yhtä yleispätevää taulukkoa, jonka perusteella kuka tahansa voi sokkona ostaa itselleen täydellisesti istuvan fillarin. Kokonaispituus toki vaikuttaa, mutta myös kehon mittasuhteet, ajajan liikkuvuus (tai sen rajoitteet) ja mieltymykset on otettava huomioon koon valinnassa. Suosittelemmekin aina koeajoa ja perinpohjaista tutustumista pyörän ajoasentoon ja ajettavuuteen. Viimeiset hienosäädöt onnistuvat meillä myös mainiosti ja useimmiten ilman eri veloitusta. 

TAKUU

Trek on sitoutunut valmistamaan maailman parhaita tuotteita ja sitoutuu korvaamaan mahdolliset materiaali- ja valmistusvirheet ohessa olevien ehtojen mukaisesti.

Reklamaatioiden käsittely

Havaitessasi vian, ota yhteyttä Trek-jälleenmyyjäsi. Muista ottaa mukaasi ostotodistus.

Elinikäinen takuu

Trekin runkosarjoilla (runko + jäykkä etuhaarukka), valmiiden pyörien rungoilla ja täysjousitettujen pyörien takahaarukoilla (vm 2020 alkaen) on alkuperäisen omistajan eliniän pituinen takuu. Tämä takuu koskee myös Bontragerin hiilikuituvanteilla varustettuja kiekkoja.

Kahden vuoden takuu

Kahden vuoden takuun piiriin kuuluvat Trekin ja Bontragerin komponentit, jousituksen laakerit ja linkut. Trek-pyörien maalipinta ja runkotarrat kuuluvat myös tämän takuun piiriin. Kahden vuoden takuu on myös Bontragerin jälkimarkkinatuotteilla, kuten vaatteilla, kengillä, kypärillä ja lisävarusteilla.

Pyörän takuu seuraavalla omistajalla

Alkuperäistä omistajaa seuraavat omistajat ovat oikeutettuja kolmen vuoden takuuseen (runko+takahaarukka) pyörän alkuperäisestä ostopäivästä lukien. Takuun vahvistamiseksi tarvitset pyörän alkuperäisen ostotodistuksen.

Pyörän muut komponentit

Pyörän muissa komponenteissa kuten voimansiirron osissa on kunkin komponenttivalmistajan myöntämä takuu. Useimmiten näiden komponenttien takuu on 2 vuotta.

Mitä takuun piiriin kuuluu

Takuu kattaa valmistus- ja materiaalivirheet. Takuu ei kata seuraavia asioita:
-Normaali kuluminen
-Vauriot, jotka aiheutuvat virheellisestä kokoamisesta
-Korroosiosta aiheutuvat vauriot
-Virheellisestä huollosta tai huollon laiminlyönnistä johtuvat viat
-Epäsopivien komponenttien tai lisävarusteiden asennuksesta aiheutuvat vauriot
-Laiminlyönnistä, väärinkäytöstä tai onnettomuudesta johtuvat vauriot
-Jos polkupyörän runkoon tai muihin rakenteisiin on tehty muutoksia

Maksa sinulle 
sopivissa erissä

Rahoituksen hakeminen on helppoa ja nopeaa. Kun tiedät toivomasi rahoitusmäärän (jopa 10 000€), voit tehdä hakemuksen alla olevalla sähköisellä hakemuksella tai paikan päällä asiantuntevan henkilökuntamme avustuksella. 
• Et maksa ostoksen teon yhteydessä mitään. Lasku ostoksestasi toimitetaan kotiisi ostokuukautta seuraavana kuukautena, jolloin valitset sinulle parhaiten sopivan maksuvaihtoehdon
• Saat aina 30–60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa
• Maksa valitsemassasi tahdissa - Jopa 12 kk korotonta maksuaikaa

SINÄ PÄÄTÄT

Päätät itse missä tahdissa haluat maksaa ostoksesi. Laskun saatuasi voit maksaa koko summan kerralla tai valita sinulle sopivimman maksuvaihtoehdon. Maksuohjelmasta toiseen vaihtaminen on helppoa ja voit jatkossakin valita kuukausittaiseen tilanteeseesi sopivimman vaihtoehdon. 

Tutustu esimerkkilaskelmiin oheisesta esitteestä (painike alla).

RAHOITUSESITE

HAKEMINEN

Voit hakea luottoa myymälässämme tai kaikessa rauhassa etukäteen. Lähetä tekstiviesti PYÖRÄ numeroon 18311 tai täytä alla oleva sähköinen hakemus. Saat luottopäätöksen heti ja tilin käyttöösi, kun olet allekirjoittanut luottosopimuksen sähköisesti TUPAS-varmenteella. Tämän jälkeen voit asioida liikkeessä näyttämällä oston yhteydessä voimassa olevan henkilötodistuksen. Voit myös korottaa jo olemassa olevaa luottorajaasi saman hakemuksen kautta.
AVAA HAKEMUS

MUISTA

Tili on jatkuva luotto, jota voit hyödyntää jatko-ostoihin. Saat myös uusissa ostoissa käyttöösi samat joustavat maksuvaihtoehdot. Maksettuasi luottosaldosi kokonaan takaisin, tili on kuluttomasti käytössäsi tulevia ostoksia varten.

Luotonantaja: 
Resurs Bank AB Suomen sivuliike, PL 3900,
00002 Helsinki | 09 622 4308 | asiakaspalvelu@resurs.fi
Tilaa uutiskirje ja pysy ajan tasalla tekemisistämme!
TIETOSUOJA
AUKIOLOAJAT
Copyright © 2020 – 2021 Parolan Pyörähuolto

Seuraa meitä:

cloud-syncstarlaptop-phonemenucross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram