Takumäentie 1B, 13130 Hämeenlinna
2023

Trek Roscoe 7

Tekniikan Maailman testivoittaja (TM 7/23) jäykkäperäisten maastopyörien (1500 - 1800 €) testissä kokonaisarvosanalla 9,4 / 10. Roscoe on suorituskykyinen trail-maastopyörä, joka ei kaihda kovempaakaan menoa. 140 mm etujoustoa ja nykytrendin mukainen runkogeometria tekevät Roscoesta helposti hallittavan tilanteessa kuin tilanteessa. Kun kaipaat äärimmäistä hauskanpitopyörää järkibudjetilla, Roscoe 7 vastaa huutoon. Tule kokeilemaan testivoittajaa myymäläämme!

1.829,00 

Poista
OminaisuudetTekniset tiedotKootRahoitusKysy saatavuus

Ominaisuudet

ISCG-kiinnityspisteet

Standardoitujen kiinnityspisteiden ansiosta voit helposti asentaa lisäturvaa tuovan ketjuohjurin.

Tubeless Ready

Sisärenkaan pois jättäminen pienentää vierintävastusta ja pyöriviä massoja sekä mahdollistaa pienempien rengaspaineiden käytön. Uudessa Roscoessa on kaikki valmiina tubeless-käyttöä varten.

Hissitolppa

Hissitolppa mahdollistaa satulan laskemisen alas kätevästi ohjaintankovipua painamalla. Kun satula on pois tieltä, painonpisteen siirto ja teknisten osuuksien, kuten jyrkkien laskujen ajaminen helpottuu.

Kierteellinen keskiö

Rankkaan maastoajoon tarkoitetuissa pyörissä kierteellinen keskiö on tukevampi ja kestävämpi ratkaisu. Vähemmän kitinöitä ja natinoita.

Sisäinen vaijerireititys

Runkoputkien sisällä kulkevat vaijerit ovat suojassa lialta ja vaurioilta. Sisäinen reititys mahdollistaa myös selkeän ja siistin ulkonäön.

Boost-napaleveydet

Leveämmät akselit mahdollistavat sivuttaisjäykemmät kiekot ja antavat voimansiirrolle riittävästi tilaa leveitä renkaita käytettäessä.

Tekniset tiedot

Runko

Alpha Gold-alumiinia

Haarukka

RockShox Recon Silver RL, Solo Air, joustomatka 140 mm

Navat

Shimano MT400 / MT510

Vanteet

Bontrager Line Comp 30, Tubeless Ready

Renkaat

Bontrager XR4 Team Issue, Tubeless Ready, 29x2.6" (XS: 27.5x2.6")

Vaihdevipu

Shimano Deore M6100

Takavaihtaja

Shimano Deore M6100

Vaihteiden määrä

12

Kampisarja

SRAM X1 Eagle, DUB, eturatas 30t

Keskiö

Shimano SM-BB52, 73 mm, kierteinen, ulkoiset laakerit

Polkimet

VP-536, muoviset avopolkimet

Takarattaat

Shimano Deore M6100, 11-51t

Ketju

Shimano Deore M6100

Satula

Bontrager Arvada

Satulatolppa

TranzX JD-YSP18 -hissitolppa, sisäinen vaijerireititys

Ohjaustanko

Bontrager Rhythm Comp, 31.8 mm, nousu 15 mm, leveys 780 mm (XS,S: 750 mm)

Ohjainkannatin

Bontrager, alumiinia, 31.8 mm, Blendr-yhteensopiva, kulma 7°

Kädensijat

Bontrager XR Trail Comp, lukittavat

Ohjainlaakeri

FSA IS-2

Jarrut

Shimano MT200, hydrauliset levyjarrut

Jarrulevyt

Shimano RT10, 180/180 mm

Paino

14.30 kg (M-koko)

Painorajoitus

136 kg (sis. pyörän, ajajan ja varusteet)
Saatavilla olevat koot: XS, S, M, M/L, L, XL
Kokosuositukset:
XS: 137-155 cm
S: 153-166.5 cm
M: 161-172 cm
L: 177-188 cm
XL: 186-196 cm

Pyörän koko

Sopivuus käyttäjälleen on yksi tärkeimmistä, jos ei jopa tärkein polkupyörän ominaisuuksista. Nykyisissä pyörissä ajoasentoa on mahdollista säätää usein eri tavoin, mutta oikean kokoinen runko on kaiken lähtökohta. Ei ole olemassa yhtä yleispätevää taulukkoa, jonka perusteella kuka tahansa voi sokkona ostaa itselleen täydellisesti istuvan fillarin. Kokonaispituus toki vaikuttaa, mutta myös kehon mittasuhteet, ajajan liikkuvuus (tai sen rajoitteet) ja mieltymykset on otettava huomioon koon valinnassa. Suosittelemmekin aina koeajoa ja perinpohjaista tutustumista pyörän ajoasentoon ja ajettavuuteen. Viimeiset hienosäädöt onnistuvat meillä myös mainiosti ja useimmiten ilman eri veloitusta. 

TAKUU

Myymme tuotteita, joiden takana voimme seistä 100-prosenttisesti. Huipputuotteissakin on joskus virheitä. Ohessa voit tutustua yleisiin takuukäytäntöihin.

Reklamaatioiden käsittely

Havaitessasi vian, ota yhteyttä liikkeeseen, josta ostit pyöräsi. Muista varautua esittämään ostoksestasi kuitti tai ostotodistus.

Elinikäinen takuu (Trek + Electra)

Trekin ja Electran runkosarjoilla (runko + jäykkä etuhaarukka), valmiiden pyörien rungoilla ja täysjousitettujen pyörien takahaarukoilla (vm 2020 alkaen) on alkuperäisen omistajan eliniän pituinen takuu. Tämä takuu koskee myös Bontragerin hiilikuituvanteilla varustettuja kiekkoja.

Takuu seuraavalla omistajalla (Trek + Electra)

Alkuperäistä omistajaa seuraavat omistajat ovat oikeutettuja kolmen vuoden takuuseen (runko + takahaarukka) pyörän alkuperäisestä ostopäivästä lukien. Alkuperäinen ostokuitti tarvitaan takuukäsittelyä varten.

Elinikäinen takuu (Orbea)

Rekisteröimällä Orbea-pyöräsi 30 päivän kuluessa ostosta olet oikeutettu Orbean vapaaehtoiseen elinikäiseen takuuseen. Takuu koskee Orbean valmistamia runkoja ja jäykkiä etuhaarukoita. Takuu on voimassa vain pyörän alkuperäisellä omistajalla. 

2 vuoden takuu

Polkupyörän muissa komponenteissa sovelletaan kunkin komponenttivalmistajan myöntämää takuuta. Useimmiten takuuaika on EU-alueella vakioksi muodostunut 2 vuotta ostopäivästä.

Mitä takuun piiriin kuuluu?

Takuu kattaa valmistus- ja materiaalivirheet. Takuu ei kata vaurioita, jotka ovat aiheutuneet seuraavista seikoista:
- Normaali kuluminen
- Virheellinen kokoaminen
- Korroosio
- Virheellinen huolto tai huollon laiminlyönti
- Epäsopivat komponentit tai lisävarusteet
- Laiminlyönti, väärinkäyttö, onnettomuus
- Runkoon tai muihin rakenteisiin tehdyt muutokset

Maksa sinulle 
sopivissa erissä

Rahoituksen hakeminen on helppoa ja nopeaa. Kun tiedät toivomasi rahoitusmäärän (jopa 10 000€), voit tehdä hakemuksen alla olevalla sähköisellä hakemuksella tai paikan päällä asiantuntevan henkilökuntamme avustuksella. 
• Et maksa ostoksen teon yhteydessä mitään. Lasku ostoksestasi toimitetaan kotiisi ostokuukautta seuraavana kuukautena, jolloin valitset sinulle parhaiten sopivan maksuvaihtoehdon
• Saat aina 30–60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa
• Maksa valitsemassasi tahdissa - Jopa 12 kk korotonta maksuaikaa

SINÄ PÄÄTÄT

Päätät itse missä tahdissa haluat maksaa ostoksesi. Laskun saatuasi voit maksaa koko summan kerralla tai valita sinulle sopivimman maksuvaihtoehdon. Maksuohjelmasta toiseen vaihtaminen on helppoa ja voit jatkossakin valita kuukausittaiseen tilanteeseesi sopivimman vaihtoehdon. 

Tutustu esimerkkilaskelmiin oheisesta esitteestä (painike alla).

RAHOITUSESITE

HAKEMINEN

Voit hakea luottoa myymälässämme tai kaikessa rauhassa etukäteen. Lähetä tekstiviesti PYÖRÄ numeroon 18311 tai täytä alla oleva sähköinen hakemus. Saat luottopäätöksen heti ja tilin käyttöösi, kun olet allekirjoittanut luottosopimuksen sähköisesti TUPAS-varmenteella. Tämän jälkeen voit asioida liikkeessä näyttämällä oston yhteydessä voimassa olevan henkilötodistuksen. Voit myös korottaa jo olemassa olevaa luottorajaasi saman hakemuksen kautta.
AVAA HAKEMUS

MUISTA

Tili on jatkuva luotto, jota voit hyödyntää jatko-ostoihin. Saat myös uusissa ostoissa käyttöösi samat joustavat maksuvaihtoehdot. Maksettuasi luottosaldosi kokonaan takaisin, tili on kuluttomasti käytössäsi tulevia ostoksia varten.

Luotonantaja: 
Resurs Bank AB Suomen sivuliike, PL 3900,
00002 Helsinki | 09 622 4308 | asiakaspalvelu@resurs.fi
Tilaa uutiskirje ja pysy ajan tasalla tekemisistämme!
TIETOSUOJA
AUKIOLOAJAT
Copyright © 2020 – 2023 Parolan Pyörähuolto

Seuraa meitä:

cloud-syncstarlaptop-phonemenucross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram