Takumäentie 1B, 13130 Hämeenlinna
2021

Trek Roscoe 7

Roscoe on ennen kaikkea hauska maastopyörä. Sen plus-kokoiset renkaat tuovat sekä joustoa että pitoa ja Rock Shoxin ilmajousella ja 120 mm:n joustomatkalla varustettu haarukka tasoittaa menoa kovassakin vauhdissa. Roscoe 7:lla maastopyöräilyn aloittaminen on helppoa eivätkä sen ominaisuudet lopu kesken vauhdin kasvaessa ja taitojen karttuessa.
Väri(t): Factory Orange/Metallic Gunmetal, Aloha Green/Battleship Blue ja Dnister Black

1.299,00 

OminaisuudetTekniset tiedotKootRahoitusKysy saatavuus

Ominaisuudet

Ilmajousella varustettu etuhaarukka

Ilmajousi on kierrejousta kevyempi ja mahdollistaa tarkan säädön ajajan painon mukaan.

Tubeless Ready

Sisärenkaan pois jättäminen pienentää vierintävastusta ja pyöriviä massoja sekä mahdollistaa pienempien rengaspaineiden käytön. Roscoe on varustettu Tubeless Ready -renkailla ja vannenauhoilla. Tarvitset vain venttiilit ja tiivistysaineen.

Hissitolppa

Hissitolppa mahdollistaa satulan laskemisen alas kätevästi ohjaintankovipua painamalla. Kun satula on pois tieltä, painonpisteen siirto ja teknisten osuuksien, kuten jyrkkien laskujen ajaminen helpottuu.

Lukittava jousitus

Jousituksen painuminen syö jonkin verran poljintehoa etenkin seisten ajettaessa. Jos taival on tasaista, eikä joustoa tarvita, voit lukita jousituksen ja saat kaikki jalkojen tehot käyttöön.

Sisäinen vaijerireititys

Runkoputkien sisällä kulkevat vaijerit ovat suojassa lialta ja vaurioilta. Sisäinen reititys mahdollistaa myös selkeän ja siistin ulkonäön.

Kiinnityspisteet varusteille

Voit varustella Roscoen arkikäyttöä helpottavilla varusteilla. Rungon kiinnityspisteet mahdollistavat esimerkiksi seisontatuen ja tavaratelineen asentamisen helposti.

Tekniset tiedot

Runko

Alpha Gold-alumiinia

Etuhaarukka

RockShox Judy SL, SoloAir, lukittava, jousto 120 mm

Navat

Formula DC511/DC2241

Vanteet

Bontrager Line 40, Tubeless Ready

Renkaat

Maxxis Rekon, tubeless, 60 tpi, 27.5 x 2.80”

Vaihdevipu

SRAM SX Eagle

Takavaihtaja

SRAM SX Eagle

Vaihteiden määrä

12

Kampisarja

SRAM SX Eagle, eturatas 30t

Keskiö

SRAM GXP

Takarattaat

SRAM PG-1210 Eagle, 11-50t

Ketju

SRAM SX Eagle

Satula

Bontrager Arvada

Satulatolppa

TranzX JD-YSP18 -hissitolppa, sisäinen vaijerireititys

Ohjaustanko

Bontrager, alumiinia, 31.8 mm, nousu 15 mm, leveys 750 mm (XS: 720 mm)

Ohjainkannatin

Bontrager Rhythm Comp, 31.8 mm, Knock Block, nousu 0°

Kädensijat

Bontrager XR Trail Comp, lukittavat

Ohjainlaakeri

Semi-integroitu

Jarrut

Shimano MT200, hydrauliset levyjarrut

Jarrulevyt

Shimano RT26, 180/160 mm

Paino

14.84 kg (M-koko)

Painorajoitus

136 kg (sis. pyörän, ajajan ja varusteet)
Saatavilla olevat koot: XS, S, M, M/L, L, XL, XXL
Kokosuositukset:
XS: 137-155 cm
S: 153-166.5 cm
M: 161-172 cm
L: 177-188 cm
XL: 186-196 cm
XXL: 193-203 cm

Pyörän koko

Sopivuus käyttäjälleen on yksi tärkeimmistä, jos ei jopa tärkein polkupyörän ominaisuuksista. Nykyisissä pyörissä ajoasentoa on mahdollista säätää usein eri tavoin, mutta oikean kokoinen runko on kaiken lähtökohta. Ei ole olemassa yhtä yleispätevää taulukkoa, jonka perusteella kuka tahansa voi sokkona ostaa itselleen täydellisesti istuvan fillarin. Kokonaispituus toki vaikuttaa, mutta myös kehon mittasuhteet, ajajan liikkuvuus (tai sen rajoitteet) ja mieltymykset on otettava huomioon koon valinnassa. Suosittelemmekin aina koeajoa ja perinpohjaista tutustumista pyörän ajoasentoon ja ajettavuuteen. Viimeiset hienosäädöt onnistuvat meillä myös mainiosti ja useimmiten ilman eri veloitusta. 

TAKUU

Trek on sitoutunut valmistamaan maailman parhaita tuotteita ja sitoutuu korvaamaan mahdolliset materiaali- ja valmistusvirheet ohessa olevien ehtojen mukaisesti.

Reklamaatioiden käsittely

Havaitessasi vian, ota yhteyttä Trek-jälleenmyyjäsi. Muista ottaa mukaasi ostotodistus.

Elinikäinen takuu

Trekin runkosarjoilla (runko + jäykkä etuhaarukka), valmiiden pyörien rungoilla ja täysjousitettujen pyörien takahaarukoilla (vm 2020 alkaen) on alkuperäisen omistajan eliniän pituinen takuu. Tämä takuu koskee myös Bontragerin hiilikuituvanteilla varustettuja kiekkoja.

Kahden vuoden takuu

Kahden vuoden takuun piiriin kuuluvat Trekin ja Bontragerin komponentit, jousituksen laakerit ja linkut. Trek-pyörien maalipinta ja runkotarrat kuuluvat myös tämän takuun piiriin. Kahden vuoden takuu on myös Bontragerin jälkimarkkinatuotteilla, kuten vaatteilla, kengillä, kypärillä ja lisävarusteilla.

Pyörän takuu seuraavalla omistajalla

Alkuperäistä omistajaa seuraavat omistajat ovat oikeutettuja kolmen vuoden takuuseen (runko+takahaarukka) pyörän alkuperäisestä ostopäivästä lukien. Takuun vahvistamiseksi tarvitset pyörän alkuperäisen ostotodistuksen.

Pyörän muut komponentit

Pyörän muissa komponenteissa kuten voimansiirron osissa on kunkin komponenttivalmistajan myöntämä takuu. Useimmiten näiden komponenttien takuu on 2 vuotta.

Mitä takuun piiriin kuuluu

Takuu kattaa valmistus- ja materiaalivirheet. Takuu ei kata seuraavia asioita:
-Normaali kuluminen
-Vauriot, jotka aiheutuvat virheellisestä kokoamisesta
-Korroosiosta aiheutuvat vauriot
-Virheellisestä huollosta tai huollon laiminlyönnistä johtuvat viat
-Epäsopivien komponenttien tai lisävarusteiden asennuksesta aiheutuvat vauriot
-Laiminlyönnistä, väärinkäytöstä tai onnettomuudesta johtuvat vauriot
-Jos polkupyörän runkoon tai muihin rakenteisiin on tehty muutoksia

Maksa sinulle 
sopivissa erissä

Rahoituksen hakeminen on helppoa ja nopeaa. Kun tiedät toivomasi rahoitusmäärän (jopa 10 000€), voit tehdä hakemuksen alla olevalla sähköisellä hakemuksella tai paikan päällä asiantuntevan henkilökuntamme avustuksella. 
• Et maksa ostoksen teon yhteydessä mitään. Lasku ostoksestasi toimitetaan kotiisi ostokuukautta seuraavana kuukautena, jolloin valitset sinulle parhaiten sopivan maksuvaihtoehdon
• Saat aina 30–60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa
• Maksa valitsemassasi tahdissa - Jopa 12 kk korotonta maksuaikaa

SINÄ PÄÄTÄT

Päätät itse missä tahdissa haluat maksaa ostoksesi. Laskun saatuasi voit maksaa koko summan kerralla tai valita sinulle sopivimman maksuvaihtoehdon. Maksuohjelmasta toiseen vaihtaminen on helppoa ja voit jatkossakin valita kuukausittaiseen tilanteeseesi sopivimman vaihtoehdon. 

Tutustu esimerkkilaskelmiin oheisesta esitteestä (painike alla).

RAHOITUSESITE

HAKEMINEN

Voit hakea luottoa myymälässämme tai kaikessa rauhassa etukäteen. Lähetä tekstiviesti PYÖRÄ numeroon 18311 tai täytä alla oleva sähköinen hakemus. Saat luottopäätöksen heti ja tilin käyttöösi, kun olet allekirjoittanut luottosopimuksen sähköisesti TUPAS-varmenteella. Tämän jälkeen voit asioida liikkeessä näyttämällä oston yhteydessä voimassa olevan henkilötodistuksen. Voit myös korottaa jo olemassa olevaa luottorajaasi saman hakemuksen kautta.
AVAA HAKEMUS

MUISTA

Tili on jatkuva luotto, jota voit hyödyntää jatko-ostoihin. Saat myös uusissa ostoissa käyttöösi samat joustavat maksuvaihtoehdot. Maksettuasi luottosaldosi kokonaan takaisin, tili on kuluttomasti käytössäsi tulevia ostoksia varten.

Luotonantaja: 
Resurs Bank AB Suomen sivuliike, PL 3900,
00002 Helsinki | 09 622 4308 | asiakaspalvelu@resurs.fi
Tilaa uutiskirje ja pysy ajan tasalla tekemisistämme!
TIETOSUOJA
AUKIOLOAJAT
Copyright © 2020 – 2021 Parolan Pyörähuolto

Seuraa meitä:

cloud-syncstarlaptop-phonemenucross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram