Takumäentie 1B, 13130 Hämeenlinna
2022

Trek Session 9 X01

Trek Session on kehitetty yhtä tarkoitusta silmälläpitäen - mahdollisimman nopeisiin laskuihin radasta riippumatta. Korkealle sijoitettu takahaarukan nivelpiste takaa tehokkaan etenemisen ja minimoi jousituksen kickback-efektin. Sessionin kaksi erillistä Mino Link -säätöä mahdollistavat säädöt sekä runkogeometriaan että takaiskarin progressiivisuuteen. SRAMin 7-vaihteinen X01 DH-voimansiirto on se, jonka kaikki haluavat. RockShoxin valmistamat jousituskomponentit pitävät renkaat tontissa ja ottavat isotkin tärskyt mukisematta vastaan. Kello ei välttämättä ole ystäväsi, Session sen sijaan on.

7.399,00 

Poista
OminaisuudetTekniset tiedotKootRahoitusKysy saatavuus

Ominaisuudet

Reachiin perustuva mitoitus

Uuden Sessionin mitoitus perustuu reach-mittaan. Rungon ulottuvuudella on alamäkiajossa paljon suurempi merkitys kuin vaikkapa pystyputken pituudella.

Aja mieleiselläsi kiekolla

Voit halutessasi käyttää Sessionissa vakio 29" kiekoista poiketen 27.5" kiekkoa takana tai ketteryyden maksimoiseksi 27.5" kiekkoja edessä ja takana. Valinta on sinun.

Monipuoliset säädöt

Kaksi Mino Link -säätöä. Takalinkun säädöllä pääset vaikuttamaan keulakulmaan ja keskiön korkeuteen. Iskarin alapään Mino Link -säädöllä voit puolestaan vaikuttaa takaiskarin progressiivisuuteen. Ajoitpa kisaa tai räppäsit bike parkissa, Sessionista löytyvät ihanteelliset asetukset.

Optimoitu nopeaksi

Sessionin ohjainrissaa ja korkeaa nivelpistettä hyödyntävä takapää optimoi takarenkaan liikeradan helpottaen esteiden ylittämistä ja parantaen pitoa. Takajousituksen minimaalinen kickback parantaa pyörän hallintaa alastuloissa.

Runkokoon mukainen takahaarukka

Takahaarukan pituus kasvaa rungon reach-mitan myötä. Näin kaikkiin runkokokoihin saadaan mahdollisimman tasainen painojakauma ja moitteeton ajettavuus.

Valitse reittisi

Sessionin runko mahdollistaa vaijereiden ja letkujen reitityksen pinnassa tai rungon sisällä. Valitse kliinimmän ulkonäön ja huollon helppouden väliltä.

Tekniset tiedot

Runko

Alpha Platinum -alumiinia

Haarukka

RoxkShox Boxxer Ultimate, DebonAir, Charger 2.1 RC2, jousto 200 mm

Takaiskari

RockShox Super Deluxe Ultimate DH, RC-vaimennin, jousto 200 mm

Navat

Bontrager Line DH

Vanteet

Bontrager Line DH 30, Tubeless Ready

Renkaat

Bontrager G5 Team Issue, 29x2.50"

Vaihdevipu

SRAM X01 DH

Takavaihtaja

SRAM X01 DH

Vaihteiden määrä

7

Kampisarja

SRAM X01 DH, 34t eturatas

Keskiö

SRAM DUB, kierteellä

Polkimet

Wellgo MG-1, magnesiumrunko

Takarattaat

SRAM PG-720, 11-25t

Ketju

SRAM PC-1110

Satula

Bontrager Arvada

Satulatolppa

Bontrager Rhythm Elite, 31.6 mm, offset 0 mm

Ohjaustanko

Bontrager Line Pro, OCLV-hiilikuitua, 35 mm, nousu 15 mm, leveys 820 mm

Ohjainkannatin

Bontrager Line Pro Direct Mount

Kädensijat

Bontrager XR Trail Elite, lukittavat

Ohjainlaakeri

Integroitu

Jarrut

SRAM Code RSC, hydrauliset levyjarrut

Jarrulevyt

SRAM CenterLine, 200/180 mm

Paino

17.08 kg

Painorajoitus

136 kg (sis. pyörän, ajajan ja varusteet)
Saatavilla olevat koot: R1, R2, R3
Kokosuositukset:
R1: 161-175 cm
R2: 174-188 cm
R3: 186-196 cm

Pyörän koko

Sopivuus käyttäjälleen on yksi tärkeimmistä, jos ei jopa tärkein polkupyörän ominaisuuksista. Nykyisissä pyörissä ajoasentoa on mahdollista säätää usein eri tavoin, mutta oikean kokoinen runko on kaiken lähtökohta. Ei ole olemassa yhtä yleispätevää taulukkoa, jonka perusteella kuka tahansa voi sokkona ostaa itselleen täydellisesti istuvan fillarin. Kokonaispituus toki vaikuttaa, mutta myös kehon mittasuhteet, ajajan liikkuvuus (tai sen rajoitteet) ja mieltymykset on otettava huomioon koon valinnassa. Suosittelemmekin aina koeajoa ja perinpohjaista tutustumista pyörän ajoasentoon ja ajettavuuteen. Viimeiset hienosäädöt onnistuvat meillä myös mainiosti ja useimmiten ilman eri veloitusta. 

TAKUU

Myymme tuotteita, joiden takana voimme seistä 100-prosenttisesti. Huipputuotteissakin on joskus virheitä. Ohessa voit tutustua yleisiin takuukäytäntöihin.

Reklamaatioiden käsittely

Havaitessasi vian, ota yhteyttä liikkeeseen, josta ostit pyöräsi. Muista varautua esittämään ostoksestasi kuitti tai ostotodistus.

Elinikäinen takuu (Trek + Electra)

Trekin ja Electran runkosarjoilla (runko + jäykkä etuhaarukka), valmiiden pyörien rungoilla ja täysjousitettujen pyörien takahaarukoilla (vm 2020 alkaen) on alkuperäisen omistajan eliniän pituinen takuu. Tämä takuu koskee myös Bontragerin hiilikuituvanteilla varustettuja kiekkoja.

Takuu seuraavalla omistajalla (Trek + Electra)

Alkuperäistä omistajaa seuraavat omistajat ovat oikeutettuja kolmen vuoden takuuseen (runko + takahaarukka) pyörän alkuperäisestä ostopäivästä lukien. Alkuperäinen ostokuitti tarvitaan takuukäsittelyä varten.

Elinikäinen takuu (Orbea)

Rekisteröimällä Orbea-pyöräsi 30 päivän kuluessa ostosta olet oikeutettu Orbean vapaaehtoiseen elinikäiseen takuuseen. Takuu koskee Orbean valmistamia runkoja ja jäykkiä etuhaarukoita. Takuu on voimassa vain pyörän alkuperäisellä omistajalla. 

2 vuoden takuu

Polkupyörän muissa komponenteissa sovelletaan kunkin komponenttivalmistajan myöntämää takuuta. Useimmiten takuuaika on EU-alueella vakioksi muodostunut 2 vuotta ostopäivästä.

Mitä takuun piiriin kuuluu?

Takuu kattaa valmistus- ja materiaalivirheet. Takuu ei kata vaurioita, jotka ovat aiheutuneet seuraavista seikoista:
- Normaali kuluminen
- Virheellinen kokoaminen
- Korroosio
- Virheellinen huolto tai huollon laiminlyönti
- Epäsopivat komponentit tai lisävarusteet
- Laiminlyönti, väärinkäyttö, onnettomuus
- Runkoon tai muihin rakenteisiin tehdyt muutokset

Maksa sinulle 
sopivissa erissä

Rahoituksen hakeminen on helppoa ja nopeaa. Kun tiedät toivomasi rahoitusmäärän (jopa 10 000€), voit tehdä hakemuksen alla olevalla sähköisellä hakemuksella tai paikan päällä asiantuntevan henkilökuntamme avustuksella. 
• Et maksa ostoksen teon yhteydessä mitään. Lasku ostoksestasi toimitetaan kotiisi ostokuukautta seuraavana kuukautena, jolloin valitset sinulle parhaiten sopivan maksuvaihtoehdon
• Saat aina 30–60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa
• Maksa valitsemassasi tahdissa - Jopa 12 kk korotonta maksuaikaa

SINÄ PÄÄTÄT

Päätät itse missä tahdissa haluat maksaa ostoksesi. Laskun saatuasi voit maksaa koko summan kerralla tai valita sinulle sopivimman maksuvaihtoehdon. Maksuohjelmasta toiseen vaihtaminen on helppoa ja voit jatkossakin valita kuukausittaiseen tilanteeseesi sopivimman vaihtoehdon. 

Tutustu esimerkkilaskelmiin oheisesta esitteestä (painike alla).

RAHOITUSESITE

HAKEMINEN

Voit hakea luottoa myymälässämme tai kaikessa rauhassa etukäteen. Lähetä tekstiviesti PYÖRÄ numeroon 18311 tai täytä alla oleva sähköinen hakemus. Saat luottopäätöksen heti ja tilin käyttöösi, kun olet allekirjoittanut luottosopimuksen sähköisesti TUPAS-varmenteella. Tämän jälkeen voit asioida liikkeessä näyttämällä oston yhteydessä voimassa olevan henkilötodistuksen. Voit myös korottaa jo olemassa olevaa luottorajaasi saman hakemuksen kautta.
AVAA HAKEMUS

MUISTA

Tili on jatkuva luotto, jota voit hyödyntää jatko-ostoihin. Saat myös uusissa ostoissa käyttöösi samat joustavat maksuvaihtoehdot. Maksettuasi luottosaldosi kokonaan takaisin, tili on kuluttomasti käytössäsi tulevia ostoksia varten.

Luotonantaja: 
Resurs Bank AB Suomen sivuliike, PL 3900,
00002 Helsinki | 09 622 4308 | asiakaspalvelu@resurs.fi
Tilaa uutiskirje ja pysy ajan tasalla tekemisistämme!
TIETOSUOJA
AUKIOLOAJAT
Copyright © 2020 – 2022 Parolan Pyörähuolto

Seuraa meitä:

cloud-syncstarlaptop-phonemenucross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram