Takumäentie 1B, 13130 Hämeenlinna
Ale!
2021

Trek Slash 8 -DEMO

Endurokisaamiseen tehty alumiinirunkoinen pyörä, joka on valmis kovaankin käskytykseen. 170 mm etujoustoa ja 160 mm hallittua takajoustoa mahdollistavat nopeat ajat kaikkein teknisimmilläkin pätkillä. Muokkaa pyörän käytöstä takalinkun käännettävällä MinoLink-palalla. Slashissa on myös valmiina kaikki tarvittava tubelesskäyttöä silmälläpitäen. Voimansiirto on tuttua ja toimivaa SRAM GX-sarjaa ja hidastumisesta huolehtivat nelimäntäiset Code R -jarrut 200/180 mm jarrulevyillä. Rungon sisäisessä säilytyskotelossa voit kätevästi kuljettaa energiageelejä tai työkaluja.
Väri(t): 

2.499,00 

Poista
OminaisuudetTekniset tiedotKootRahoitusKysy saatavuus

Ominaisuudet

Säädettävä geometria

Trekin innovatiivinen MinoLink-järjestelmä mahdollistaa ohjauskulman muuttamisen 0.5 asteella ja keskiön korkeuden muuttamisen 10 mm:llä takahaarukan yläputkissa sijaitsevat epäkeskomutterit kääntämällä. Hienosäädä Slash mieleiseksesi!

Tubeless Ready

Sisärenkaattomassa käytössä on monia etuja: Pienempi vierintävastus, pienemmät pyörivät massat ja mahdollisuus ajaa pienemmillä rengaspaineilla ilman rengasrikon vaaraa. Slashissa on kaikki valmiina tubeless-käyttöä varten.

Kierteellinen keskiö

Tukeva ratkaisu rankkaan enduroajoon ja vähemmän kitinöitä ja natinoita keskiön seudulla - mikä voisikaan olla parempaa?

Knock Block

Ohjainlaakeriin sisäänrakennettu stoppari estää ohjaintangon kääntymistä "yli" kaatumistilanteissa. Näin ohjaintanko ei pääse vaurioittamaan runkoa ja maalipintaa.

ThruShaft

RockShoxin Trekille yksinoikeudella valmistama ThruShaft-iskari mahdollistaa hyvän keskialueen kantavuuden, herkän reagoinnin pieniin iskuihin sekä erinomaisen suurempien iskujen suodatuskyvyn.

ABP

ABP-järjestelmä (Active Braking Pivot) mahdollistaa takajousituksen pysymisen aktiivisena kiihdytys- tai jarrutusvoimista riippumatta. Toisin sanoen, voit ajaa röykkyiseen kurviin takajarru lukossa ja takajousitus tekee silti työnsä säilyttäen pidon takarenkaalla.

Tekniset tiedot

Runko

Alpha Platinum -alumiinia, MinoLink

Haarukka

RockShox Lyrik Select+, DEbonAir, Charger 2.1RC, jousto 170 mm

Takaiskari

RockShox Super Deluxe Ultimate RT3, ThruShaft, DebonAir joustomatka 160 mm

Navat

Bontrager Line Comp 30

Vanteet

Bontrager Line Comp 30, alumiinia, Tubeless Ready

Renkaat

Bontrager XR5 Team Issue, Tubeless Ready, 29x2.5"

Vaihdevipu

SRAM GX Eagle

Takavaihtaja

SRAM GX Eagle

Vaihteiden määrä

12

Kampisarja

SRAM X1 Eagle, DUB, eturatas 30t

Keskiö

SRAM DUB MTB, kierteellä

Takarattaat

SRAM Eagle XG-1275, 10-52t

Ketju

SRAM GX Eagle

Satula

Bontrager Arvada, CrMo-kiskot

Satulatolppa

TranzX JD-YSP39 -hissitolppa, sisäinen vaijerireititys

Ohjaustanko

Bontrager Line, alumiinia, 35 mm, nousu 27.5 mm, leveys 820 mm

Ohjainkannatin

Bontrager Line, 35 mm, Knock Block, nousu 0°

Kädensijat

Bontrager XR Trail Pro, lukittavat

Ohjainlaakeri

Knock Block 2.0, integroitu

Jarrut

SRAM Code R, hydrauliset levyjarrut

Jarrulevyt

SRAM CenterLine, 200/180 mm

Paino

15.04 kg (M-koko)

Painorajoitus

136 kg (sis. pyörän, ajajan ja varusteet)

Varusteet

Bontrager BITS-laukku rungon sisään
Saatavilla olevat koot: S, M, M/L, L, XL
Kokosuositukset:
S: 153-166.5 cm
M: 161-172 cm
M/L: 165.5-179 cm
L: 177-188 cm
XL: 186-196 cm

Pyörän koko

Sopivuus käyttäjälleen on yksi tärkeimmistä, jos ei jopa tärkein polkupyörän ominaisuuksista. Nykyisissä pyörissä ajoasentoa on mahdollista säätää usein eri tavoin, mutta oikean kokoinen runko on kaiken lähtökohta. Ei ole olemassa yhtä yleispätevää taulukkoa, jonka perusteella kuka tahansa voi sokkona ostaa itselleen täydellisesti istuvan fillarin. Kokonaispituus toki vaikuttaa, mutta myös kehon mittasuhteet, ajajan liikkuvuus (tai sen rajoitteet) ja mieltymykset on otettava huomioon koon valinnassa. Suosittelemmekin aina koeajoa ja perinpohjaista tutustumista pyörän ajoasentoon ja ajettavuuteen. Viimeiset hienosäädöt onnistuvat meillä myös mainiosti ja useimmiten ilman eri veloitusta. 

TAKUU

Trek on sitoutunut valmistamaan maailman parhaita tuotteita ja sitoutuu korvaamaan mahdolliset materiaali- ja valmistusvirheet ohessa olevien ehtojen mukaisesti.

Reklamaatioiden käsittely

Havaitessasi vian, ota yhteyttä Trek-jälleenmyyjäsi. Muista ottaa mukaasi ostotodistus.

Elinikäinen takuu

Trekin runkosarjoilla (runko + jäykkä etuhaarukka), valmiiden pyörien rungoilla ja täysjousitettujen pyörien takahaarukoilla (vm 2020 alkaen) on alkuperäisen omistajan eliniän pituinen takuu. Tämä takuu koskee myös Bontragerin hiilikuituvanteilla varustettuja kiekkoja.

Kahden vuoden takuu

Kahden vuoden takuun piiriin kuuluvat Trekin ja Bontragerin komponentit, jousituksen laakerit ja linkut. Trek-pyörien maalipinta ja runkotarrat kuuluvat myös tämän takuun piiriin. Kahden vuoden takuu on myös Bontragerin jälkimarkkinatuotteilla, kuten vaatteilla, kengillä, kypärillä ja lisävarusteilla.

Pyörän takuu seuraavalla omistajalla

Alkuperäistä omistajaa seuraavat omistajat ovat oikeutettuja kolmen vuoden takuuseen (runko+takahaarukka) pyörän alkuperäisestä ostopäivästä lukien. Takuun vahvistamiseksi tarvitset pyörän alkuperäisen ostotodistuksen.

Pyörän muut komponentit

Pyörän muissa komponenteissa kuten voimansiirron osissa on kunkin komponenttivalmistajan myöntämä takuu. Useimmiten näiden komponenttien takuu on 2 vuotta.

Mitä takuun piiriin kuuluu

Takuu kattaa valmistus- ja materiaalivirheet. Takuu ei kata seuraavia asioita:
-Normaali kuluminen
-Vauriot, jotka aiheutuvat virheellisestä kokoamisesta
-Korroosiosta aiheutuvat vauriot
-Virheellisestä huollosta tai huollon laiminlyönnistä johtuvat viat
-Epäsopivien komponenttien tai lisävarusteiden asennuksesta aiheutuvat vauriot
-Laiminlyönnistä, väärinkäytöstä tai onnettomuudesta johtuvat vauriot
-Jos polkupyörän runkoon tai muihin rakenteisiin on tehty muutoksia

Maksa sinulle 
sopivissa erissä

Rahoituksen hakeminen on helppoa ja nopeaa. Kun tiedät toivomasi rahoitusmäärän (jopa 10 000€), voit tehdä hakemuksen alla olevalla sähköisellä hakemuksella tai paikan päällä asiantuntevan henkilökuntamme avustuksella. 
• Et maksa ostoksen teon yhteydessä mitään. Lasku ostoksestasi toimitetaan kotiisi ostokuukautta seuraavana kuukautena, jolloin valitset sinulle parhaiten sopivan maksuvaihtoehdon
• Saat aina 30–60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa
• Maksa valitsemassasi tahdissa - Jopa 12 kk korotonta maksuaikaa

SINÄ PÄÄTÄT

Päätät itse missä tahdissa haluat maksaa ostoksesi. Laskun saatuasi voit maksaa koko summan kerralla tai valita sinulle sopivimman maksuvaihtoehdon. Maksuohjelmasta toiseen vaihtaminen on helppoa ja voit jatkossakin valita kuukausittaiseen tilanteeseesi sopivimman vaihtoehdon. 

Tutustu esimerkkilaskelmiin oheisesta esitteestä (painike alla).

RAHOITUSESITE

HAKEMINEN

Voit hakea luottoa myymälässämme tai kaikessa rauhassa etukäteen. Lähetä tekstiviesti PYÖRÄ numeroon 18311 tai täytä alla oleva sähköinen hakemus. Saat luottopäätöksen heti ja tilin käyttöösi, kun olet allekirjoittanut luottosopimuksen sähköisesti TUPAS-varmenteella. Tämän jälkeen voit asioida liikkeessä näyttämällä oston yhteydessä voimassa olevan henkilötodistuksen. Voit myös korottaa jo olemassa olevaa luottorajaasi saman hakemuksen kautta.
AVAA HAKEMUS

MUISTA

Tili on jatkuva luotto, jota voit hyödyntää jatko-ostoihin. Saat myös uusissa ostoissa käyttöösi samat joustavat maksuvaihtoehdot. Maksettuasi luottosaldosi kokonaan takaisin, tili on kuluttomasti käytössäsi tulevia ostoksia varten.

Luotonantaja: 
Resurs Bank AB Suomen sivuliike, PL 3900,
00002 Helsinki | 09 622 4308 | asiakaspalvelu@resurs.fi
Tilaa uutiskirje ja pysy ajan tasalla tekemisistämme!
TIETOSUOJA
AUKIOLOAJAT
Copyright © 2020 – 2023 Parolan Pyörähuolto

Seuraa meitä:

cloud-syncstarlaptop-phonemenucross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram