Takumäentie 1B, 13130 Hämeenlinna
2021

Trek Top Fuel 9.8 GX

XC-kisapyörän nopeus yhdistettynä trail-pyörän ajettavuuteen. Perinteisiä XC-pyöriä pidemmällä joustomatkalla ja loivemmalla ohjauskulmalla varustettu Top Fuel on nopea yleispyörä maastoon. Voit muokata sen olemusta reitin ja tarpeen mukaan takahaarukan MinoLink-muttereita kääntämällä. Superjäykkä hiilikuiturunko tottelee ohjausta millintarkasti ja RockShox-jousitus huolehtii pidon säilyttämisestä. Hissitolppa ja leveät 29" renkaat kielivät Top Fuelin rämäpäisemmästä puolesta. Aja missä vain, nopeasti.
Väri(t): Carbon Blue Smoke/Radioactive Coral, Gloss Red/Matte Carbon Smoke ja Matte Raw Carbon/Voodoo Trek Black

5.999,00 

OminaisuudetTekniset tiedotKootRahoitusKysy saatavuus

Ominaisuudet

Säädettävä geometria

Trekin innovatiivinen MinoLink-järjestelmä mahdollistaa ohjauskulman muuttamisen 0.5 asteella ja keskiön korkeuden muuttamisen 10 mm:llä takahaarukan yläputkissa sijaitsevat epäkeskomutterit kääntämällä. Hienosäädä Fuel EX mieleiseksesi!

Tubeless Ready

Sisärenkaattomassa käytössä on monia etuja: Pienempi vierintävastus, pienemmät pyörivät massat ja mahdollisuus ajaa pienemmillä rengaspaineilla ilman rengasrikon vaaraa. Top Fuelissa on kaikki valmiina tubeless-käyttöä varten.

Bontrager DropLock

DropLock-vivulla lukitset jousituksen ja hissitolpan liikkeen yhdellä helpolla painalluksella. Erinomainen apu silloin, kun haluat hyödyntää jalkojesi tuottaman voiman täysimääräisenä.

Carbon Care Wheel

Huolettomia kilometrejä Bontrager-hiilikuitukiekoilla. Jos hiilikuitukiekkosi vaurioituvat kahden ensimmäisen vuoden kuluessa ostopäivästä, ne vaihdetaan tai korjataan veloituksetta Trekin toimesta.

Blendr

Blendr-järjestelmä mahdollistaa yhteensopivan ajotietokoneen ja/tai valaisimen siistin asennuksen ohjainkannattimen keskelle.

ABP

ABP-järjestelmä (Active Braking Pivot) mahdollistaa takajousituksen pysymisen aktiivisena kiihdytys- tai jarrutusvoimista riippumatta. Toisin sanoen, voit ajaa röykkyiseen kurviin takajarru lukossa ja takajousitus tekee silti työnsä säilyttäen pidon takarenkaalla.

Taivutettu vaakaputki

Top Fuel -mallin pienimmässä runkokoossa (S) on taivutettu vaakaputki. Taivutetun putken ansiosta rungon seisomakorkeus (standover) on matalampi. Matalampi seisomakorkeus helpottaa pysähtymistä ja liikkeellelähtöä.

Säädä jousitus oikein

Meiltä ostamasi Fuel on lähtökohtaisesti säädetty painosi mukaan, mutta jos sinun tarvitsee joskus palata takaisin perussäätöihin, Trekin jousituslaskuri on kätevä työkalu siihen. Syötä pyörän malli, vuosimalli ja omat tietosi ja saat tuloksena hyvän lähtökohdan säätämiselle.
LASKURIIN

Straight Shot

Suora Straight Shot -alaputki on rakenteeltaan erittäin jäykkä ja kevyt. Jäykkä alaputki mahdollistaa Top Fuelille sen vertaansa vailla olevan ohjaustarkkuuden kovassakin vauhdissa.

Tekniset tiedot

Runko

OCLV Mountain Carbon, hiilikuitua, MinoLink

Etujousitus

RockShox SID Select+, DebonAir, Charger 2 RL, jousto 120 mm

Takajousitus

RockShox SID Luxe Ultimate, DebonAir, Ultimate RL, jousto 115 mm

Navat

Bontrager Kovee Elite 30

Vanteet

Bontrager Kovee Elite 30, hiilikuitua, Tubeless Ready

Renkaat

Bontrager XR3 Team Issue, Tubeless Ready, 29x2.4"

Vaihdevipu

SRAM GX Eagle

Takavaihtaja

SRAM GX Eagle

Vaihteiden määrä

12

Kampisarja

SRAM GX 7K Eagle, eturatas 32T

Keskiö

SRAM DUB, pressfit

Takarattaat

SRAM Eagle XG-1275, 10-52

Ketju

SRAM GX Eagle

Satula

Bontrager Montrose Elite, titaanikiskot

Satulatolppa

Bontrager Line Elite Dropper -hissitolppa, sisäinen vaijerireititys

Ohjaustanko

Bontrager Line Pro, OCLV-hiilikuitua, 35 mm, nousu 15 mm, leveys 750 mm

Ohjainkannatin

Bontrager Kovee Pro, 35 mm, Knock Block, nousu 13°

Kädensijat

Bontrager XR Trail Elite, lukittavat

Ohjainlaakeri

Knock Block, integroitu

Jarrut

SRAM G2 RS, hydrauliset levyjarrut

Jarrulevyt

SRAM CenterLine, 180/160 mm

Paino

11.74 kg (M-koko)

Painorajoitus

136 kg (sis. pyörän, ajajan ja varusteet)
Saatavilla olevat koot: S, M, M/L, L, XL, XXL
Kokosuositukset:
S: 153-166.5 cm
M: 161-172 cm
M/L: 165.5-179 cm
L: 177-188 cm
XL: 186-196 cm
XXL: 195-203 cm

Pyörän koko

Sopivuus käyttäjälleen on yksi tärkeimmistä, jos ei jopa tärkein polkupyörän ominaisuuksista. Nykyisissä pyörissä ajoasentoa on mahdollista säätää usein eri tavoin, mutta oikean kokoinen runko on kaiken lähtökohta. Ei ole olemassa yhtä yleispätevää taulukkoa, jonka perusteella kuka tahansa voi sokkona ostaa itselleen täydellisesti istuvan fillarin. Kokonaispituus toki vaikuttaa, mutta myös kehon mittasuhteet, ajajan liikkuvuus (tai sen rajoitteet) ja mieltymykset on otettava huomioon koon valinnassa. Suosittelemmekin aina koeajoa ja perinpohjaista tutustumista pyörän ajoasentoon ja ajettavuuteen. Viimeiset hienosäädöt onnistuvat meillä myös mainiosti ja useimmiten ilman eri veloitusta. 

TAKUU

Trek on sitoutunut valmistamaan maailman parhaita tuotteita ja sitoutuu korvaamaan mahdolliset materiaali- ja valmistusvirheet ohessa olevien ehtojen mukaisesti.

Reklamaatioiden käsittely

Havaitessasi vian, ota yhteyttä Trek-jälleenmyyjäsi. Muista ottaa mukaasi ostotodistus.

Elinikäinen takuu

Trekin runkosarjoilla (runko + jäykkä etuhaarukka), valmiiden pyörien rungoilla ja täysjousitettujen pyörien takahaarukoilla (vm 2020 alkaen) on alkuperäisen omistajan eliniän pituinen takuu. Tämä takuu koskee myös Bontragerin hiilikuituvanteilla varustettuja kiekkoja.

Kahden vuoden takuu

Kahden vuoden takuun piiriin kuuluvat Trekin ja Bontragerin komponentit, jousituksen laakerit ja linkut. Trek-pyörien maalipinta ja runkotarrat kuuluvat myös tämän takuun piiriin. Kahden vuoden takuu on myös Bontragerin jälkimarkkinatuotteilla, kuten vaatteilla, kengillä, kypärillä ja lisävarusteilla.

Pyörän takuu seuraavalla omistajalla

Alkuperäistä omistajaa seuraavat omistajat ovat oikeutettuja kolmen vuoden takuuseen (runko+takahaarukka) pyörän alkuperäisestä ostopäivästä lukien. Takuun vahvistamiseksi tarvitset pyörän alkuperäisen ostotodistuksen.

Pyörän muut komponentit

Pyörän muissa komponenteissa kuten voimansiirron osissa on kunkin komponenttivalmistajan myöntämä takuu. Useimmiten näiden komponenttien takuu on 2 vuotta.

Mitä takuun piiriin kuuluu

Takuu kattaa valmistus- ja materiaalivirheet. Takuu ei kata seuraavia asioita:
-Normaali kuluminen
-Vauriot, jotka aiheutuvat virheellisestä kokoamisesta
-Korroosiosta aiheutuvat vauriot
-Virheellisestä huollosta tai huollon laiminlyönnistä johtuvat viat
-Epäsopivien komponenttien tai lisävarusteiden asennuksesta aiheutuvat vauriot
-Laiminlyönnistä, väärinkäytöstä tai onnettomuudesta johtuvat vauriot
-Jos polkupyörän runkoon tai muihin rakenteisiin on tehty muutoksia

Maksa sinulle 
sopivissa erissä

Rahoituksen hakeminen on helppoa ja nopeaa. Kun tiedät toivomasi rahoitusmäärän (jopa 10 000€), voit tehdä hakemuksen alla olevalla sähköisellä hakemuksella tai paikan päällä asiantuntevan henkilökuntamme avustuksella. 
• Et maksa ostoksen teon yhteydessä mitään. Lasku ostoksestasi toimitetaan kotiisi ostokuukautta seuraavana kuukautena, jolloin valitset sinulle parhaiten sopivan maksuvaihtoehdon
• Saat aina 30–60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa
• Maksa valitsemassasi tahdissa - Jopa 12 kk korotonta maksuaikaa

SINÄ PÄÄTÄT

Päätät itse missä tahdissa haluat maksaa ostoksesi. Laskun saatuasi voit maksaa koko summan kerralla tai valita sinulle sopivimman maksuvaihtoehdon. Maksuohjelmasta toiseen vaihtaminen on helppoa ja voit jatkossakin valita kuukausittaiseen tilanteeseesi sopivimman vaihtoehdon. 

Tutustu esimerkkilaskelmiin oheisesta esitteestä (painike alla).

RAHOITUSESITE

HAKEMINEN

Voit hakea luottoa myymälässämme tai kaikessa rauhassa etukäteen. Lähetä tekstiviesti PYÖRÄ numeroon 18311 tai täytä alla oleva sähköinen hakemus. Saat luottopäätöksen heti ja tilin käyttöösi, kun olet allekirjoittanut luottosopimuksen sähköisesti TUPAS-varmenteella. Tämän jälkeen voit asioida liikkeessä näyttämällä oston yhteydessä voimassa olevan henkilötodistuksen. Voit myös korottaa jo olemassa olevaa luottorajaasi saman hakemuksen kautta.
AVAA HAKEMUS

MUISTA

Tili on jatkuva luotto, jota voit hyödyntää jatko-ostoihin. Saat myös uusissa ostoissa käyttöösi samat joustavat maksuvaihtoehdot. Maksettuasi luottosaldosi kokonaan takaisin, tili on kuluttomasti käytössäsi tulevia ostoksia varten.

Luotonantaja: 
Resurs Bank AB Suomen sivuliike, PL 3900,
00002 Helsinki | 09 622 4308 | asiakaspalvelu@resurs.fi
Tilaa uutiskirje ja pysy ajan tasalla tekemisistämme!
TIETOSUOJA
AUKIOLOAJAT
Copyright © 2020 – 2021 Parolan Pyörähuolto

Seuraa meitä:

cloud-syncstarlaptop-phonemenucross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram