Takumäentie 1B, 13130 Hämeenlinna
2020

Trek Verve+ 3

Mukava sähköavusteinen hybridipyörä. Omien jalkojesi lisäksi Verve-mallia liikuttaa Boschin Active Line Plus -moottori. Trekin RIB-akkujärjestelmän ansiosta tyylikkäästi integroitu akku on myös helppo irrottaa latauksen ajaksi tai ottaa se mukaan varkailta suojaan. Jousitettu etuhaarukka, pulleat renkaat ja joustoistuinputki tekevät Vervestä pehmeän ja rasittamattoman arkipyörän. Hydrauliset levyjarrut pysäyttävät tehokkaasti jos liikennevalot vaihtuvatkin ennen aikojaan.
Väri(t): Matte Trek Black

2.899,00 

OminaisuudetTekniset tiedotKootRahoitusKysy saatavuus

Ominaisuudet

Bosch Active Line Plus

Kaupunkipyöriin suunniteltu Bosch Active Line antaa luonnollisen tuntuisen, jouhean ajettavuuden. Sen 50 Nm:n vääntö riittää avittamaan sinut vastatuuliosuuksien ja ylämäkien ohi vaivattomasti.

Bosch Intuvia

Selkeästä ja suurikokoisesta Intuvia-näytöstä näet sähköpyöräsi tarpeelliset tiedot yhdellä silmäyksellä ja hallitset Bosch-sähköjärjestelmän toimintoja.

Joustohaarukka

Kilpapyörät erikseen - Verve on ennen kaikkea mukava sähköpyörä ja sen jousitettu etuhaarukka auttaa tasoittamaan ajoalustasta tulevia tärskyjä.

Hydrauliset levyjarrut

Turvallista hallintaa joka säällä. Hydrauliset levyjarrut ovat kulutuskestävä ja toimintavarma ratkaisu myös arkipyörässä.

Pistosuojatut renkaat

Luotettava arkipyörä vaatii arvoisensa renkaat. Pistosuojakerros renkaan kulutuspinnan alla auttaa ehkäisemään rengasrikkoja.

Jousitettu satulatolppa

Joustohaarukan kanssa mukavuutta lisäävä elementti. Jousitettu istuinputki auttaa vähentämään takapuoleen ja alaselkään töyssyistä koituvia iskuja.

Tekniset tiedot

Runko

Alpha Smooth -alumiinia

Etuhaarukka

SR Suntour NEX, joustomatka 50 mm

Navat

Shimano TX505

Vanteet

Alex DP23

Renkaat

Bontrager E6 Hard-Case Lite, 700x50c

Vaihdevivut

Shimano Altus M2010

Takavaihtaja

Shimano Altus M2000

Vaihteiden määrä

9

Kampisarja

ProWheel, alumiinia, eturatas 38t

Keskiö

Moottoriin integroitu

Takarattaat

Shimano HG200, 11-36t

Ketju

Shimano HG53

Satula

Selle Royal Nuvola

Satulatolppa

Alumiinia, jousitettu

Ohjaustanko

Alumiinia, ergonominen muotoilu

Ohjainkannatin

Bontrager, alumiinia, 31.8 mm, säädettävä kulma

Kädensijat

Bontrager Satellite Plus, ergonomiset

Ohjainlaakeri

VP, 1 1/8" kierrelaakeri

Jarrut

Shimano MT200, hydrauliset levyjarrut

Jarrulevyt

Shimano RT10, 160 mm

Paino

24.10 kg (L-koko)

Painorajoitus

136 kg (sis. pyörän, ajajan ja varusteet)
Saatavilla olevat koot: M, L, XL, XXL
Kokosuositukset:
M: 165-175 cm
L: 175-186 cm
XL: 186-197 cm
XXL: 197-203 cm

Pyörän koko

Sopivuus käyttäjälleen on yksi tärkeimmistä, jos ei jopa tärkein polkupyörän ominaisuuksista. Nykyisissä pyörissä ajoasentoa on mahdollista säätää usein eri tavoin, mutta oikean kokoinen runko on kaiken lähtökohta. Ei ole olemassa yhtä yleispätevää taulukkoa, jonka perusteella kuka tahansa voi sokkona ostaa itselleen täydellisesti istuvan fillarin. Kokonaispituus toki vaikuttaa, mutta myös kehon mittasuhteet, ajajan liikkuvuus (tai sen rajoitteet) ja mieltymykset on otettava huomioon koon valinnassa. Suosittelemmekin aina koeajoa ja perinpohjaista tutustumista pyörän ajoasentoon ja ajettavuuteen. Viimeiset hienosäädöt onnistuvat meillä myös mainiosti ja useimmiten ilman eri veloitusta. 

TAKUU

Trek on sitoutunut valmistamaan maailman parhaita tuotteita ja sitoutuu korvaamaan mahdolliset materiaali- ja valmistusvirheet ohessa olevien ehtojen mukaisesti.

Reklamaatioiden käsittely

Havaitessasi vian, ota yhteyttä Trek-jälleenmyyjäsi. Muista ottaa mukaasi ostotodistus.

Elinikäinen takuu

Trekin runkosarjoilla (runko + jäykkä etuhaarukka), valmiiden pyörien rungoilla ja täysjousitettujen pyörien takahaarukoilla (vm 2020 alkaen) on alkuperäisen omistajan eliniän pituinen takuu. Tämä takuu koskee myös Bontragerin hiilikuituvanteilla varustettuja kiekkoja.

Kahden vuoden takuu

Kahden vuoden takuun piiriin kuuluvat Trekin ja Bontragerin komponentit, jousituksen laakerit ja linkut. Trek-pyörien maalipinta ja runkotarrat kuuluvat myös tämän takuun piiriin. Kahden vuoden takuu on myös Bontragerin jälkimarkkinatuotteilla, kuten vaatteilla, kengillä, kypärillä ja lisävarusteilla.

Pyörän takuu seuraavalla omistajalla

Alkuperäistä omistajaa seuraavat omistajat ovat oikeutettuja kolmen vuoden takuuseen (runko+takahaarukka) pyörän alkuperäisestä ostopäivästä lukien. Takuun vahvistamiseksi tarvitset pyörän alkuperäisen ostotodistuksen.

Pyörän muut komponentit

Pyörän muissa komponenteissa kuten voimansiirron osissa on kunkin komponenttivalmistajan myöntämä takuu. Useimmiten näiden komponenttien takuu on 2 vuotta.

Mitä takuun piiriin kuuluu

Takuu kattaa valmistus- ja materiaalivirheet. Takuu ei kata seuraavia asioita:
-Normaali kuluminen
-Vauriot, jotka aiheutuvat virheellisestä kokoamisesta
-Korroosiosta aiheutuvat vauriot
-Virheellisestä huollosta tai huollon laiminlyönnistä johtuvat viat
-Epäsopivien komponenttien tai lisävarusteiden asennuksesta aiheutuvat vauriot
-Laiminlyönnistä, väärinkäytöstä tai onnettomuudesta johtuvat vauriot
-Jos polkupyörän runkoon tai muihin rakenteisiin on tehty muutoksia

Maksa sinulle 
sopivissa erissä

Rahoituksen hakeminen on helppoa ja nopeaa. Kun tiedät toivomasi rahoitusmäärän (jopa 10 000€), voit tehdä hakemuksen alla olevalla sähköisellä hakemuksella tai paikan päällä asiantuntevan henkilökuntamme avustuksella. 
• Et maksa ostoksen teon yhteydessä mitään. Lasku ostoksestasi toimitetaan kotiisi ostokuukautta seuraavana kuukautena, jolloin valitset sinulle parhaiten sopivan maksuvaihtoehdon
• Saat aina 30–60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa
• Maksa valitsemassasi tahdissa - Jopa 12 kk korotonta maksuaikaa

SINÄ PÄÄTÄT

Päätät itse missä tahdissa haluat maksaa ostoksesi. Laskun saatuasi voit maksaa koko summan kerralla tai valita sinulle sopivimman maksuvaihtoehdon. Maksuohjelmasta toiseen vaihtaminen on helppoa ja voit jatkossakin valita kuukausittaiseen tilanteeseesi sopivimman vaihtoehdon. 

Tutustu esimerkkilaskelmiin oheisesta esitteestä (painike alla).

RAHOITUSESITE

HAKEMINEN

Voit hakea luottoa myymälässämme tai kaikessa rauhassa etukäteen. Lähetä tekstiviesti PYÖRÄ numeroon 18311 tai täytä alla oleva sähköinen hakemus. Saat luottopäätöksen heti ja tilin käyttöösi, kun olet allekirjoittanut luottosopimuksen sähköisesti TUPAS-varmenteella. Tämän jälkeen voit asioida liikkeessä näyttämällä oston yhteydessä voimassa olevan henkilötodistuksen. Voit myös korottaa jo olemassa olevaa luottorajaasi saman hakemuksen kautta.
AVAA HAKEMUS

MUISTA

Tili on jatkuva luotto, jota voit hyödyntää jatko-ostoihin. Saat myös uusissa ostoissa käyttöösi samat joustavat maksuvaihtoehdot. Maksettuasi luottosaldosi kokonaan takaisin, tili on kuluttomasti käytössäsi tulevia ostoksia varten.

Luotonantaja: 
Resurs Bank AB Suomen sivuliike, PL 3900,
00002 Helsinki | 09 622 4308 | asiakaspalvelu@resurs.fi
Tilaa uutiskirje ja pysy ajan tasalla tekemisistämme!
TIETOSUOJA
AUKIOLOAJAT
Copyright © 2020 – 2021 Parolan Pyörähuolto

Seuraa meitä:

cloud-syncstarlaptop-phonemenucross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram