Takumäentie 1B, 13130 Hämeenlinna
2022

Trek X-Caliber 8

Laajalla välitysalueella varustettu SRAM SX Eagle -voimansiirto palvelee niin kovavauhtisessa maastoajossa kuin hitaammassa puunkierrossakin. X-Caliberin helppo ajettavuus koukuttaa maastopyöräilyyn ensi metreistä lähtien. Loistavat komponentit ja varusteltavuus tekevät X-Caliberi 8:sta hyvän vaihtoehdon sekä polkujen kaahailuun että urheilulliseen arkiajoon säässä kuin säässä.

1.399,00 

Poista
OminaisuudetTekniset tiedotKootRahoitusKysy saatavuus

Ominaisuudet

Sisäinen vaijerireititys

Vaijereiden vienti runkoputken sisällä mahdollistaa siistin ulkonäön ja pitää vaijerit suojassa lialta ja vaurioilta.

Blendr

Blendr-integroinnin ansiosta yhteensopiva valaisin tai ajotietokone on mahdollista asentaa siististi ohjainkannattimen keskelle.

Lukittava jousitus

Lukitse etujousitus jyrkissä ylämäissä tai tasaisilla osuuksilla ja hyödynnä jalkojesi tuottama teho täysimääräisenä.

Smart Wheel Size

Runkokoon mukainen rengaskoko mahdollistaa optimaalisen runkogeometrian ja ajettavuuden eri pituisille ajajille. XS- ja S-koon pyörissä käytetään 27.5" renkaita, muissa 29" rengaskokoa.

Kiinnityspisteet tavaratelineelle

Varustele X-Caliber arkikäyttöön. Rungon kiinnityspisteiden ansiosta kunnollisen tavaratelineen ja vaikkapa seisontatuen asentaminen on helppoa.

Entistä suorituskykyisempi

X-Caliber 8 on ajettavuudeltaan ja ominaisuuksiltaan paljon hintalappuaan parempi. Nykyaikainen 12-vaihteinen voimansiirto, ilmajousellinen etuhaarukka ja tehokkaat jarrut tekevät siitä valmiin vaikkapa marathonkisan lähtöviivalle.

Tekniset tiedot

Runko

Alpha Gold-alumiinia

Haarukka

RockShox Judy SL, SoloAir, lukittava, jousto 100 mm (XS: 80 mm)

Navat

Bontrager, alumiinia, suljetut laakerit

Vanteet

Bontrager Kovee, kaksiseinämärakenne, Tubeless Ready

Renkaat

Maxxis Ardent Race, 29x2.35" (XS ja S: 27.5 x 2.35")

Vaihdevipu

Shimano Deore M6100

Takavaihtaja

Shimano XT M8100

Vaihteiden määrä

12

Kampisarja

Shimano MT511, eturatas 30t

Keskiö

Shimano SM-BB52

Polkimet

VP-536, muoviset avopolkimet

Takarattaat

Shimano Deore M6100, 10-51t

Ketju

Shimano Deore M6100

Satula

Bontrager Arvada

Satulatolppa

Bontrager, alumiinia, 31,.6 mm, offset 12 mm

Ohjaustanko

Bontrager, alumiinia, 31.8 mm, nousu 15 mm, leveys 720 mm (XS ja S: 690 mm)

Ohjainkannatin

Bontrager Elite, alumiinia, 31.8 mm, nousu 7°

Kädensijat

Bontrager XR Trail Comp, lukittavat

Ohjainlaakeri

Semi-integroitu

Jarrut

Shimano MT200, hydrauliset levyjarrut

Jarrulevyt

Shimano RT26, 180/160 mm

Painorajoitus

136 kg (sis. pyörän, ajajan ja varusteet)
Saatavilla olevat koot: XS, S, M, M/L, L, XL, XXL
Kokosuositukset:
XS: 137-155 cm
S: 153-166.5 cm
M: 161-172 cm
M/L: 165.5-179 cm
L: 177-188 cm
XL: 186-196 cm
XXL: 195-203 cm

Pyörän koko

Sopivuus käyttäjälleen on yksi tärkeimmistä, jos ei jopa tärkein polkupyörän ominaisuuksista. Nykyisissä pyörissä ajoasentoa on mahdollista säätää usein eri tavoin, mutta oikean kokoinen runko on kaiken lähtökohta. Ei ole olemassa yhtä yleispätevää taulukkoa, jonka perusteella kuka tahansa voi sokkona ostaa itselleen täydellisesti istuvan fillarin. Kokonaispituus toki vaikuttaa, mutta myös kehon mittasuhteet, ajajan liikkuvuus (tai sen rajoitteet) ja mieltymykset on otettava huomioon koon valinnassa. Suosittelemmekin aina koeajoa ja perinpohjaista tutustumista pyörän ajoasentoon ja ajettavuuteen. Viimeiset hienosäädöt onnistuvat meillä myös mainiosti ja useimmiten ilman eri veloitusta. 

TAKUU

Myymme tuotteita, joiden takana voimme seistä 100-prosenttisesti. Huipputuotteissakin on joskus virheitä. Ohessa voit tutustua yleisiin takuukäytäntöihin.

Reklamaatioiden käsittely

Havaitessasi vian, ota yhteyttä liikkeeseen, josta ostit pyöräsi. Muista varautua esittämään ostoksestasi kuitti tai ostotodistus.

Elinikäinen takuu (Trek + Electra)

Trekin ja Electran runkosarjoilla (runko + jäykkä etuhaarukka), valmiiden pyörien rungoilla ja täysjousitettujen pyörien takahaarukoilla (vm 2020 alkaen) on alkuperäisen omistajan eliniän pituinen takuu. Tämä takuu koskee myös Bontragerin hiilikuituvanteilla varustettuja kiekkoja.

Takuu seuraavalla omistajalla (Trek + Electra)

Alkuperäistä omistajaa seuraavat omistajat ovat oikeutettuja kolmen vuoden takuuseen (runko + takahaarukka) pyörän alkuperäisestä ostopäivästä lukien. Alkuperäinen ostokuitti tarvitaan takuukäsittelyä varten.

Elinikäinen takuu (Orbea)

Rekisteröimällä Orbea-pyöräsi 30 päivän kuluessa ostosta olet oikeutettu Orbean vapaaehtoiseen elinikäiseen takuuseen. Takuu koskee Orbean valmistamia runkoja ja jäykkiä etuhaarukoita. Takuu on voimassa vain pyörän alkuperäisellä omistajalla. 

2 vuoden takuu

Polkupyörän muissa komponenteissa sovelletaan kunkin komponenttivalmistajan myöntämää takuuta. Useimmiten takuuaika on EU-alueella vakioksi muodostunut 2 vuotta ostopäivästä.

Mitä takuun piiriin kuuluu?

Takuu kattaa valmistus- ja materiaalivirheet. Takuu ei kata vaurioita, jotka ovat aiheutuneet seuraavista seikoista:
- Normaali kuluminen
- Virheellinen kokoaminen
- Korroosio
- Virheellinen huolto tai huollon laiminlyönti
- Epäsopivat komponentit tai lisävarusteet
- Laiminlyönti, väärinkäyttö, onnettomuus
- Runkoon tai muihin rakenteisiin tehdyt muutokset

Maksa sinulle 
sopivissa erissä

Rahoituksen hakeminen on helppoa ja nopeaa. Kun tiedät toivomasi rahoitusmäärän (jopa 10 000€), voit tehdä hakemuksen alla olevalla sähköisellä hakemuksella tai paikan päällä asiantuntevan henkilökuntamme avustuksella. 
• Et maksa ostoksen teon yhteydessä mitään. Lasku ostoksestasi toimitetaan kotiisi ostokuukautta seuraavana kuukautena, jolloin valitset sinulle parhaiten sopivan maksuvaihtoehdon
• Saat aina 30–60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa
• Maksa valitsemassasi tahdissa - Jopa 12 kk korotonta maksuaikaa

SINÄ PÄÄTÄT

Päätät itse missä tahdissa haluat maksaa ostoksesi. Laskun saatuasi voit maksaa koko summan kerralla tai valita sinulle sopivimman maksuvaihtoehdon. Maksuohjelmasta toiseen vaihtaminen on helppoa ja voit jatkossakin valita kuukausittaiseen tilanteeseesi sopivimman vaihtoehdon. 

Tutustu esimerkkilaskelmiin oheisesta esitteestä (painike alla).

RAHOITUSESITE

HAKEMINEN

Voit hakea luottoa myymälässämme tai kaikessa rauhassa etukäteen. Lähetä tekstiviesti PYÖRÄ numeroon 18311 tai täytä alla oleva sähköinen hakemus. Saat luottopäätöksen heti ja tilin käyttöösi, kun olet allekirjoittanut luottosopimuksen sähköisesti TUPAS-varmenteella. Tämän jälkeen voit asioida liikkeessä näyttämällä oston yhteydessä voimassa olevan henkilötodistuksen. Voit myös korottaa jo olemassa olevaa luottorajaasi saman hakemuksen kautta.
AVAA HAKEMUS

MUISTA

Tili on jatkuva luotto, jota voit hyödyntää jatko-ostoihin. Saat myös uusissa ostoissa käyttöösi samat joustavat maksuvaihtoehdot. Maksettuasi luottosaldosi kokonaan takaisin, tili on kuluttomasti käytössäsi tulevia ostoksia varten.

Luotonantaja: 
Resurs Bank AB Suomen sivuliike, PL 3900,
00002 Helsinki | 09 622 4308 | asiakaspalvelu@resurs.fi
Tilaa uutiskirje ja pysy ajan tasalla tekemisistämme!
TIETOSUOJA
AUKIOLOAJAT
Copyright © 2020 – 2022 Parolan Pyörähuolto

Seuraa meitä:

cloud-syncstarlaptop-phonemenucross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram