Bikefinder GPS jäljityslaite

160,00 

Pyöräile vapaasti huolehtimatta varkaudesta.

Pyörävarkaus on nykyään suuri sosiaalinen ongelma. Mutta BikeFinderilla on asiaan ratkaisu: johtava seurantalaite, joka käyttää GPS-, GSM-ja Bluetooth-tekniikkaa. Tämä tekniikka on helppo integroida kaikentyyppisiin polkupyöriin.

Laajennusmekanismi varmistaa, ettei ohjaustangon sisällä olevaa seurantalaitetta voi käytännössä poistaa ilman mukana toimitettuja erikoistyökaluja.

BikeFinder tarjoaa myös sovelluksen, jolla voit seurata polkupyöräsi sijaintia ja ilmoittaa varkaudesta. BikeFinder-tiimi opastaa sinua pyörän takaisinsaamisessa.

Alan johtava Tryg-pyörävakuutus antaa lisää mielenrauhaa. Jos polkupyöräsi varastetaan eikä sitä löydy, saatuuden tilalle.

BikeFinderin avulla sinun ei enää koskaan tarvitse huolehtia polkupyörästäsi. Jatka vain pyöräilyä.

1 varastossa

Ilmainen toimitus tilatessasi varusteita, tarvikkeita tai varaosia yli 250 euron arvosta! Ei koske polkupyöriä.
Tarvitsetko apua tuotteen kanssa?
KYSY LISÄÄ!
TEKNISET TIEDOT
LISÄTIEDOT
SAATAVUUS

Lisätiedot

Toimituskulut lasketaan kassalla tilauksen perusteella. Toimitus on ilmainen arvoltaan yli 250 euron (sis.alv.) tarvike-, varaosa- ja varustetilauksille. Ilmainen toimitus ei koske pyöriä. Toimitusehtoihin pääset tutustumaan tästä.
Verkkokaupassa näkyvien tuotteiden saatavuustiedot ovat reaaliaikaiset. Jos haluamaasi kokoa, mallia tai väriä ei heti löydy varastostamme, on hyvin todennäköistä, että voimme tilata sen sinulle nopeasti. Ota meihin yhteyttä soittamalla numeroon 010 319 2331, sähköpostitse osoitteessa info@parolanpyorahuolto.fi tai alla olevan lomakkeen kautta. Etsitään sinulle toivomasi tuote! 
Yhteydenotto yleinen

Työsuhdepyörät

Kai hyödynnät jo suosittua työsuhdepyöräetua?

Asiaa pyöräilystä

Löydä inspiraatiota blogista

Saatat myös pitää näistä

Takumäentie 1 B, 13130 Hämeenlinna | 010 319 2331
Copyright © 2024 Parolan Pyörähuolto
usercartmagnifiercrossmenuchevron-down