SP Connect ohjaustanko kiinnike

44,99 

SP CONNECT Handlebar Mount on suunniteltu tarjoamaan turvallinen ja monipuolinen kiinnitysratkaisu älypuhelimellesi pyörän ohjaustankoon. Yhteensopiva SPC+ järjestelmän kanssa, tämä kiinnike mahdollistaa puhelimen kiinnittämisen näkyvälle ja helposti saavutettavalle paikalle, mikä tekee navigoinnista, musiikin kuuntelusta tai treenin seurannasta vaivatonta pyöräillessä.

1 varastossa

Ilmainen toimitus tilatessasi varusteita, tarvikkeita tai varaosia yli 250 euron arvosta! Ei koske polkupyöriä.
Tarvitsetko apua tuotteen kanssa?
KYSY LISÄÄ!
TEKNISET TIEDOT
LISÄTIEDOT
SAATAVUUS

Pakkaukseen sisältyy 1 ohjaustankokiinnike, 1 GoPro-adapteri + pikaruuvit, sekä 1 MicroRail Swivel -adapteri. Tämä tekee kiinnikkeestä erittäin monipuolisen, mahdollistaen erilaisten laitteiden, kuten toimintakameroiden tai muiden SP CONNECT -tarvikkeiden, kiinnittämisen pyörääsi.

Lisätiedot

Toimituskulut lasketaan kassalla tilauksen perusteella. Toimitus on ilmainen arvoltaan yli 250 euron (sis.alv.) tarvike-, varaosa- ja varustetilauksille. Ilmainen toimitus ei koske pyöriä. Toimitusehtoihin pääset tutustumaan tästä.
Verkkokaupassa näkyvien tuotteiden saatavuustiedot ovat reaaliaikaiset. Jos haluamaasi kokoa, mallia tai väriä ei heti löydy varastostamme, on hyvin todennäköistä, että voimme tilata sen sinulle nopeasti. Ota meihin yhteyttä soittamalla numeroon 010 319 2331, sähköpostitse osoitteessa info@parolanpyorahuolto.fi tai alla olevan lomakkeen kautta. Etsitään sinulle toivomasi tuote! 
Yhteydenotto yleinen

Työsuhdepyörät

Kai hyödynnät jo suosittua työsuhdepyöräetua?

Asiaa pyöräilystä

Löydä inspiraatiota blogista

Saatat myös pitää näistä

Takumäentie 1 B, 13130 Hämeenlinna | 010 319 2331
Copyright © 2024 Parolan Pyörähuolto
usercartmagnifiercrossmenuchevron-down