SKS Mudguard Infinity Universal Rear 27,5" - 29" Matte black

34,99 

SKS Infinity Universal -lokasuoja on suunniteltu tarjoamaan ylivoimaista suojaa lian ja roiskeiden varalta. Tämä takalokasuoja voidaan kiinnittää INFINITY UNIVERSAL -tavaratelineeseen muutamalla yksinkertaisella askeleella. Sen vapaasti säädettävien kiinnikkeiden ansiosta lokasuoja on universaalisti sovitettavissa, mikä takaa optimaalisen suojan. SKS Infinity Universal on ihanteellinen valinta pyöräilijöille, jotka arvostavat puhtautta ja mukavuutta ajon aikana.

3 varastossa

Ilmainen toimitus tilatessasi varusteita, tarvikkeita tai varaosia yli 250 euron arvosta! Ei koske polkupyöriä.
Tarvitsetko apua tuotteen kanssa?
KYSY LISÄÄ!
TEKNISET TIEDOT
LISÄTIEDOT
SAATAVUUS

Renkaan koko: 27,5" - 29"
Tuotetiedot:
SKS Infinity Universal -lokasuoja on universaalisti sovitettavissa vapaasti säädettävien kiinnikkeiden ansiosta, mikä tarjoaa optimaalisen suojan. Tämä tekee siitä ihanteellisen lisävarusteen lähes kaikenkokoisille pyörille.

Kiinnitys: Kiinnitys INFINITY UNIVERSAL -tavaratelineeseen

Lisätiedot

Toimituskulut lasketaan kassalla tilauksen perusteella. Toimitus on ilmainen arvoltaan yli 250 euron (sis.alv.) tarvike-, varaosa- ja varustetilauksille. Ilmainen toimitus ei koske pyöriä. Toimitusehtoihin pääset tutustumaan tästä.
Verkkokaupassa näkyvien tuotteiden saatavuustiedot ovat reaaliaikaiset. Jos haluamaasi kokoa, mallia tai väriä ei heti löydy varastostamme, on hyvin todennäköistä, että voimme tilata sen sinulle nopeasti. Ota meihin yhteyttä soittamalla numeroon 010 319 2331, sähköpostitse osoitteessa info@parolanpyorahuolto.fi tai alla olevan lomakkeen kautta. Etsitään sinulle toivomasi tuote! 
Yhteydenotto yleinen

Työsuhdepyörät

Kai hyödynnät jo suosittua työsuhdepyöräetua?

Asiaa pyöräilystä

Löydä inspiraatiota blogista

Saatat myös pitää näistä

Takumäentie 1 B, 13130 Hämeenlinna | 010 319 2331
Copyright © 2024 Parolan Pyörähuolto
usercartmagnifiercrossmenuchevron-down