Liuotin Muc-Off Bio Deagreaser

15,99 

MUC-OFF Bio Degreaser on tehokas rasvanpoistaja, joka on suunniteltu erityisesti pyöräilyn komponenttien, kuten ketjujen ja vaihteistojen, puhdistukseen ja rasvanpoistoon. Sen vesiliukoinen ja biohajoava koostumus tekee siitä ympäristöystävällisen valinnan, ja se on turvallinen käyttää, koska se on CFC- ja liuotinvapaa. Tämä tuote on ihanteellinen ammattimaiseen käyttöön työpajoissa, mutta huomioi, että tehokkaan ja turvallisen käytön varmistamiseksi on käytettävä poistoilmanvaihtojärjestelmää.

8 varastossa

Ilmainen toimitus tilatessasi varusteita, tarvikkeita tai varaosia yli 250 euron arvosta! Ei koske polkupyöriä.
Tarvitsetko apua tuotteen kanssa?
KYSY LISÄÄ!
TEKNISET TIEDOT
LISÄTIEDOT
SAATAVUUS

Käyttötarkoitus: Ketjujen, vaihteistojen ja komponenttien puhdistus ja rasvanpoisto. Huom! Ammattimaiseen käyttöön työpajassa vaaditaan lain mukaan poistoilmanvaihtojärjestelmä.
Sisältö: 1x 500 ml
Muuta: Vesiliukoinen ja biohajoava, CFC- ja liuotinvapaa

Lisätiedot

Toimituskulut lasketaan kassalla tilauksen perusteella. Toimitus on ilmainen arvoltaan yli 250 euron (sis.alv.) tarvike-, varaosa- ja varustetilauksille. Ilmainen toimitus ei koske pyöriä. Toimitusehtoihin pääset tutustumaan tästä.
Verkkokaupassa näkyvien tuotteiden saatavuustiedot ovat reaaliaikaiset. Jos haluamaasi kokoa, mallia tai väriä ei heti löydy varastostamme, on hyvin todennäköistä, että voimme tilata sen sinulle nopeasti. Ota meihin yhteyttä soittamalla numeroon 010 319 2331, sähköpostitse osoitteessa info@parolanpyorahuolto.fi tai alla olevan lomakkeen kautta. Etsitään sinulle toivomasi tuote! 
Yhteydenotto yleinen

Työsuhdepyörät

Kai hyödynnät jo suosittua työsuhdepyöräetua?

Asiaa pyöräilystä

Löydä inspiraatiota blogista

Saatat myös pitää näistä

Takumäentie 1 B, 13130 Hämeenlinna | 010 319 2331
Copyright © 2024 Parolan Pyörähuolto
usercartmagnifiercrossmenuchevron-down