Suojausaine Muc-Off Bike Protect

17,99 

MUC-OFF Bike Protect on erinomainen valinta pyöräilijöille, jotka haluavat suojata pyöränsä kosteudelta ja likaantumiselta. Tämä CFC-vapaa suojasuihke ei ainoastaan karkoita kosteutta, vaan myös luo suojaavan kalvon, joka hylkii likaa ja parantaa pyörän ulkonäköä. Aerosolisuihkepullo tekee sovelluksesta nopeaa ja helppoa, tarjoten kattavan suojan koko pyörälle. Bike Protect on ihanteellinen tuote pyörän huoltoon ja suojaukseen, auttaen pitämään sen parhaassa mahdollisessa kunnossa pitkään.

28 varastossa

Ilmainen toimitus tilatessasi varusteita, tarvikkeita tai varaosia yli 250 euron arvosta! Ei koske polkupyöriä.
Tarvitsetko apua tuotteen kanssa?
KYSY LISÄÄ!
TEKNISET TIEDOT
LISÄTIEDOT
SAATAVUUS

Lisätiedot

Toimituskulut lasketaan kassalla tilauksen perusteella. Toimitus on ilmainen arvoltaan yli 250 euron (sis.alv.) tarvike-, varaosa- ja varustetilauksille. Ilmainen toimitus ei koske pyöriä. Toimitusehtoihin pääset tutustumaan tästä.
Verkkokaupassa näkyvien tuotteiden saatavuustiedot ovat reaaliaikaiset. Jos haluamaasi kokoa, mallia tai väriä ei heti löydy varastostamme, on hyvin todennäköistä, että voimme tilata sen sinulle nopeasti. Ota meihin yhteyttä soittamalla numeroon 010 319 2331, sähköpostitse osoitteessa info@parolanpyorahuolto.fi tai alla olevan lomakkeen kautta. Etsitään sinulle toivomasi tuote! 
Yhteydenotto yleinen

Työsuhdepyörät

Kai hyödynnät jo suosittua työsuhdepyöräetua?

Asiaa pyöräilystä

Löydä inspiraatiota blogista

Saatat myös pitää näistä

Takumäentie 1 B, 13130 Hämeenlinna | 010 319 2331
Copyright © 2024 Parolan Pyörähuolto
usercartmagnifiercrossmenuchevron-down