Muc-Off Disc Brake cleaner

11,99 

MUC-OFF Disc Brake Cleaner on erikoistuote, joka on suunniteltu puhdistamaan jarrulevyt ja jarrupalat tehokkaasti ja turvallisesti. Sen käyttö poistaa tehokkaasti jarrupölyn, jarruöljyn ja jarrunesteen, mikä parantaa jarrutustehoa ja vähentää ärsyttävää jarrujen vinkunaa. Tuote on turvallinen käyttää kaikilla pinnoilla, mukaan lukien hiilikuitu, metalli ja muovi. CFC-vapaa koostumus tekee siitä ympäristöystävällisen valinnan. Tämä puhdistusaine on välttämätön työkalu kaikille pyöräilijöille, jotka haluavat ylläpitää jarrujärjestelmänsä parhaassa mahdollisessa kunnossa.

32 varastossa

Ilmainen toimitus tilatessasi varusteita, tarvikkeita tai varaosia yli 250 euron arvosta! Ei koske polkupyöriä.
Tarvitsetko apua tuotteen kanssa?
KYSY LISÄÄ!
TEKNISET TIEDOT
LISÄTIEDOT
SAATAVUUS

Käyttötarkoitus: Jarrulevyjen ja jarrupalojen puhdistus
Kuvaus: Poistaa jarrupölyn, jarruöljyn ja jarrunesteen, parantaa jarrutustehoa, vähentää jarrujen vinkunaa, turvallinen kaikille pinnoille
Sisältö: 1x 400 ml
Muuta: CFC-vapaa
Pakkaustyyppi: Suihkepullo

Lisätiedot

Toimituskulut lasketaan kassalla tilauksen perusteella. Toimitus on ilmainen arvoltaan yli 250 euron (sis.alv.) tarvike-, varaosa- ja varustetilauksille. Ilmainen toimitus ei koske pyöriä. Toimitusehtoihin pääset tutustumaan tästä.
Verkkokaupassa näkyvien tuotteiden saatavuustiedot ovat reaaliaikaiset. Jos haluamaasi kokoa, mallia tai väriä ei heti löydy varastostamme, on hyvin todennäköistä, että voimme tilata sen sinulle nopeasti. Ota meihin yhteyttä soittamalla numeroon 010 319 2331, sähköpostitse osoitteessa info@parolanpyorahuolto.fi tai alla olevan lomakkeen kautta. Etsitään sinulle toivomasi tuote! 
Yhteydenotto yleinen

Työsuhdepyörät

Kai hyödynnät jo suosittua työsuhdepyöräetua?

Asiaa pyöräilystä

Löydä inspiraatiota blogista

Saatat myös pitää näistä

Takumäentie 1 B, 13130 Hämeenlinna | 010 319 2331
Copyright © 2024 Parolan Pyörähuolto
usercartmagnifiercrossmenuchevron-down