Harja Muc-Off Drivetrain Brush

14,99 

Heitä vanha pensselisi romukoppaan ja puhdista voimansiirtosi kaikkein syvimmätkin sopukat tehokkaasti. Tämä voimansiirron puhdistukseen tarkoitettu harja on täydellinen kaveri Bio Drivetrain Cleaner -pesuaineelle. Puhdista ketju, rataspakka, eturattaat ja vaihteensiirtäjät käden käänteessä.

4 varastossa

Ilmainen toimitus tilatessasi varusteita, tarvikkeita tai varaosia yli 250 euron arvosta! Ei koske polkupyöriä.
Tarvitsetko apua tuotteen kanssa?
KYSY LISÄÄ!
TEKNISET TIEDOT
LISÄTIEDOT
SAATAVUUS
  • Laadukkaat nailonharjakset
  • Valetut silikoniotepinnat helpottavat käsittelyä
  • Mattamusta viimeistely
  • Maalisiveltimen kaltainen muotoilu helpottaa harjan käyttöä

Harjan käyttöiän pidentämiseksi vältä kiehuvan veden käyttöä ja kuumien osien harjaamista. On suositeltavaa käyttää lämmintä vettä ja antaa kaikkien osien jäähtyä ennen harjauksen aloittamista.

Lisätiedot

Toimituskulut lasketaan kassalla tilauksen perusteella. Toimitus on ilmainen arvoltaan yli 250 euron (sis.alv.) tarvike-, varaosa- ja varustetilauksille. Ilmainen toimitus ei koske pyöriä. Toimitusehtoihin pääset tutustumaan tästä.
Verkkokaupassa näkyvien tuotteiden saatavuustiedot ovat reaaliaikaiset. Jos haluamaasi kokoa, mallia tai väriä ei heti löydy varastostamme, on hyvin todennäköistä, että voimme tilata sen sinulle nopeasti. Ota meihin yhteyttä soittamalla numeroon 010 319 2331, sähköpostitse osoitteessa info@parolanpyorahuolto.fi tai alla olevan lomakkeen kautta. Etsitään sinulle toivomasi tuote! 
Yhteydenotto yleinen

Työsuhdepyörät

Kai hyödynnät jo suosittua työsuhdepyöräetua?

Asiaa pyöräilystä

Löydä inspiraatiota blogista

Saatat myös pitää näistä

Takumäentie 1 B, 13130 Hämeenlinna | 010 319 2331
Copyright © 2024 Parolan Pyörähuolto
usercartmagnifiercrossmenuchevron-down