Hoitosetti Muc-Off Clean, Protect and Lube Kit

24,99 

Kolme suosittua puhdistukseen, voiteluun ja suojaukseen tarkoitettua tuotetta yhdessä. Klassikko Bike Cleaner soveltuu koko pyörän puhdistukseen, Wet Lube tarjoaa pitkäkestoista voitelua märkiin olosuhteisiin ja MO-94 irrottaa juuttuneita osia, voitelee ja suojaa korroosiolta.

1 varastossa

Ilmainen toimitus tilatessasi varusteita, tarvikkeita tai varaosia yli 250 euron arvosta! Ei koske polkupyöriä.
Tarvitsetko apua tuotteen kanssa?
KYSY LISÄÄ!
TEKNISET TIEDOT
LISÄTIEDOT
SAATAVUUS
Sisältö
  1. Muc-Off Bike Cleaner (1 litra): Yleispuhdistusaine, joka on hellävarainen kaikille pinnoille.
  2. Muc-Off MO-94 (400 ml spray): Yleisvoiteluaine, joka irrottaa jumittuneita osia, voitelee liikkuvia osia ja muodostaa suojaavan kerroksen.
  3. Muc-Off Wet Lube (50 ml): Pitkäkestoisen voitelutuloksen antava ketjuöljy märkiin ja mutaisiin olosuhteisiin.

Lisätiedot

Tuotetiedot

Muc-Off MO-94: Helposti syttyvä aerosoli. Paineistettu astia, saattaa räjähtää kuumuudelle altistettaessa. Ärsyttää voimakkaasti silmiä. Saattaa aiheuttaa uneliaisuutta tai huimausta. Jatkuva altistuminen voi aiheuttaa ihon kuivumista tai halkeilua.

Toimituskulut lasketaan kassalla tilauksen perusteella. Toimitus on ilmainen arvoltaan yli 250 euron (sis.alv.) tarvike-, varaosa- ja varustetilauksille. Ilmainen toimitus ei koske pyöriä. Toimitusehtoihin pääset tutustumaan tästä.
Verkkokaupassa näkyvien tuotteiden saatavuustiedot ovat reaaliaikaiset. Jos haluamaasi kokoa, mallia tai väriä ei heti löydy varastostamme, on hyvin todennäköistä, että voimme tilata sen sinulle nopeasti. Ota meihin yhteyttä soittamalla numeroon 010 319 2331, sähköpostitse osoitteessa info@parolanpyorahuolto.fi tai alla olevan lomakkeen kautta. Etsitään sinulle toivomasi tuote! 
Yhteydenotto yleinen

Työsuhdepyörät

Kai hyödynnät jo suosittua työsuhdepyöräetua?

Asiaa pyöräilystä

Löydä inspiraatiota blogista

Saatat myös pitää näistä

Takumäentie 1 B, 13130 Hämeenlinna | 010 319 2331
Copyright © 2024 Parolan Pyörähuolto
usercartmagnifiercrossmenuchevron-down