Ketjuöljy REX Black Diamond e-Bike

53,99 

Sähköpyörissä ketjut ja rattaat altistuvat tavallista suuremmille voimille. Pienet rataskoot, matala kadenssi ja suuri teho ovat yhdistelmä, joka kuluttaa ketjut ja rattaat vaihtokuntoon nopeasti. Oikean ketjuöljyn valinnalla ketjujen käyttöikä voidaan jopa kuusinkertaistaa.

4 varastossa

Ilmainen toimitus tilatessasi varusteita, tarvikkeita tai varaosia yli 250 euron arvosta! Ei koske polkupyöriä.
Tarvitsetko apua tuotteen kanssa?
KYSY LISÄÄ!
TEKNISET TIEDOT
LISÄTIEDOT
SAATAVUUS
  • Sähköpyöräkäyttöön optimoitu ketjuöljy
  • Perustuu suosittuun REX Black Diamond -öljyyn, mutta koostumusta on viritetty sähköpyörien erityisvaatimuksia vastaavaksi

Zero Friction Cycling on maailman johtava ja kaikkien valmistajien luottama testilaboratorio eri ketjuöljyjen voitelukyvyn mittaamiseen. Yli 300.000 testikilometriä eri voiteluaineilla muodostavat kattavan tietopankin markkinoilla oleveista voiteluaineista. Mikään muu ketjuöljy ei ole päässyt riippumattomissa testeissä lähellekään Rex Black Diamondin voitelukykyä. Black Diamond päihitti testeissä kilpailevat ketjuöljyt, vaikka sen testaamisessa käytettiin ällistyttävän pitkää, jopa 1000 km voiteluväliä.

Lisätiedot

Toimituskulut lasketaan kassalla tilauksen perusteella. Toimitus on ilmainen arvoltaan yli 250 euron (sis.alv.) tarvike-, varaosa- ja varustetilauksille. Ilmainen toimitus ei koske pyöriä. Toimitusehtoihin pääset tutustumaan tästä.
Verkkokaupassa näkyvien tuotteiden saatavuustiedot ovat reaaliaikaiset. Jos haluamaasi kokoa, mallia tai väriä ei heti löydy varastostamme, on hyvin todennäköistä, että voimme tilata sen sinulle nopeasti. Ota meihin yhteyttä soittamalla numeroon 010 319 2331, sähköpostitse osoitteessa info@parolanpyorahuolto.fi tai alla olevan lomakkeen kautta. Etsitään sinulle toivomasi tuote! 
Yhteydenotto yleinen

Työsuhdepyörät

Kai hyödynnät jo suosittua työsuhdepyöräetua?

Asiaa pyöräilystä

Löydä inspiraatiota blogista

Saatat myös pitää näistä

Takumäentie 1 B, 13130 Hämeenlinna | 010 319 2331
Copyright © 2024 Parolan Pyörähuolto
usercartmagnifiercrossmenuchevron-down