REX Black Diamond ketjuöljy

53,99 

Ketjuöljyjen kuningas – tutkitusti ylivertaista voitelukykyä

Rex Black DIamond on yksi markkinoiden tutkituimmista ketjuöljyistä. Sen kitkataso on todettu yhdeksi markkinoiden pienimmistä Wheel Energy Oy:n laboratorion mittauksissa. Lisäksi Black Diamond on rikkonut ennätyksiä myös Australialaisen, alansa arvostetuimman Zero Friction Cyclingin testeissä, joissa mitataan ketjuöljyn vaikutusta ketjujen kulumiseen pitkissä ja vaativissa, maantie- ja maastoajoa simuloivissa testeissä. Black Diamond on tällä hetkellä markkinoiden tutkisusti pitkäkestoisin ketjuöljy, kun mitataan kertavoitelun kestoa. Matala kitkataso ja vähäinen ketjujen kuluminen takaavat tehokkaasti toimivan voimansiirron kaikissa olosuhteissa. Säästä watteja ja säästä rahaa myös pyörän huoltokuluissa! Laboratoriotestien lisäksi Black Diamond on ollut voittoisa myös kisoissa, ja sillä on ajettu etappivoitto Tour de Francessa heti julkaisuvuonna 2019.

Sateenkestävä – Ennennäkemätön yhdistelmä kuivan ja märän kelin suorituskykyä

Mahdollisimman pienen kitkan saavuttaminen ketjuöljyssä on aiemmin vaatinut säänkeston uhraamista. Myös niin sanotut “wet lube” -ketjuöljyt ovat ennen olleet paljon energiaa ryöstäviä ja likaa kerääviä. Rex Black Diamondissa yhdistyy maailmanluokan voitelukyky vahvaan säänkestoon ennennäkemättömällä tavalla. Testattu menestyksekkäästi vaativisa kisaolosuhteissa maastossa ja maantiellä! Rex Black Diamond on yksi markkinoiden tutkituimmista ketjuöljyistä. Sen kitkataso on todettu yhdeksi markkinoiden pienimmistä Wheel Energy Oy:n laboratorion mittauksissa. Lisäksi Black Diamond on rikkonut ennätyksiä myös Australialaisen, alansa arvostetuimman Zero Friction Cyclingin testeissä, joissa mitataan ketjuöljyn vaikutusta ketjujen kulumiseen pitkissä ja vaativissa, maantie- ja maastoajoa simuloivissa testeissä. Black Diamond on tällä hetkellä markkinoiden tutkisusti pitkäkestoisin ketjuöljy, kun mitataan kertavoitelun kestoa. Matala kitkataso ja vähäinen ketjujen kuluminen takaavat tehokkaasti toimivan voimansiirron kaikissa olosuhteissa. Säästä watteja ja säästä rahaa myös pyörän huoltokuluissa! Laboratoriotestien lisäksi Black Diamond on ollut voittoisa myös kisoissa, ja sillä on ajettu etappivoitto Tour de Francessa heti julkaisuvuonna 2019.

Liuotinvapaa, haihtumaton, laimentamaton

Suurin osa kaikista saatavilla ketjuöljyistä sisältää haihtuvia liuottimia tai jopa vettä. Se on hyvä keino valmistuskustannusten alentamisessa, mutta Rexillä ajattelimme toisin. Jokainen pisara Rexiä on 100% voiteluainetta; kaikki mitä laitat ketjuun pysyy siellä eikä haihdu ilmaan. Tämän ansiosta pienestä ja helposti mukana kulkevasta pullosta saadaan noin kolmekymmentä voitelukertaa. Levitä tippa per nivel ja olet valmis ajamaan.

2 varastossa

Ilmainen toimitus tilatessasi varusteita, tarvikkeita tai varaosia yli 250 euron arvosta! Ei koske polkupyöriä.
Tarvitsetko apua tuotteen kanssa?
KYSY LISÄÄ!
TEKNISET TIEDOT
LISÄTIEDOT
SAATAVUUS

Lisätiedot

Toimituskulut lasketaan kassalla tilauksen perusteella. Toimitus on ilmainen arvoltaan yli 250 euron (sis.alv.) tarvike-, varaosa- ja varustetilauksille. Ilmainen toimitus ei koske pyöriä. Toimitusehtoihin pääset tutustumaan tästä.
Verkkokaupassa näkyvien tuotteiden saatavuustiedot ovat reaaliaikaiset. Jos haluamaasi kokoa, mallia tai väriä ei heti löydy varastostamme, on hyvin todennäköistä, että voimme tilata sen sinulle nopeasti. Ota meihin yhteyttä soittamalla numeroon 010 319 2331, sähköpostitse osoitteessa info@parolanpyorahuolto.fi tai alla olevan lomakkeen kautta. Etsitään sinulle toivomasi tuote! 
Yhteydenotto yleinen

Työsuhdepyörät

Kai hyödynnät jo suosittua työsuhdepyöräetua?

Asiaa pyöräilystä

Löydä inspiraatiota blogista

Saatat myös pitää näistä

Takumäentie 1 B, 13130 Hämeenlinna | 010 319 2331
Copyright © 2024 Parolan Pyörähuolto
usercartmagnifiercrossmenuchevron-down