Ajovalosetti XLC Light set Proxima Pro CL-S25 Black

59,99 

XLC Proxima Pro CL-S25 on huippuluokan valosarja, joka sisältää sekä etu- että takavalon. Valosarjassa on akun varaustason ilmaisin sekä edessä että takana, ja etuvalon kirkkaus säätyy automaattisesti ympäristön valon mukaan.

1 varastossa

Ilmainen toimitus tilatessasi varusteita, tarvikkeita tai varaosia yli 250 euron arvosta! Ei koske polkupyöriä.
Tarvitsetko apua tuotteen kanssa?
KYSY LISÄÄ!
TEKNISET TIEDOT
LISÄTIEDOT
SAATAVUUS

Valosarja on mikro-USB-ladattava, mikä tekee siitä kätevän ja ympäristöystävällisen. Valosarjan väri on musta, ja se toimii akulla. Etuvalon akun kapasiteetti on 2000 mAh ja takavalon 320 mAh, molemmat litiumakkuja. Valonlähteenä toimii LED, joka tarjoaa pitkän käyttöajan: jopa 710 minuuttia etuvalolle ja 300 minuuttia takavalolle. Etuvalon valoteho 10 metrin etäisyydellä on 15/40/80 Lux.

Lisätiedot

Toimituskulut lasketaan kassalla tilauksen perusteella. Toimitus on ilmainen arvoltaan yli 250 euron (sis.alv.) tarvike-, varaosa- ja varustetilauksille. Ilmainen toimitus ei koske pyöriä. Toimitusehtoihin pääset tutustumaan tästä.
Verkkokaupassa näkyvien tuotteiden saatavuustiedot ovat reaaliaikaiset. Jos haluamaasi kokoa, mallia tai väriä ei heti löydy varastostamme, on hyvin todennäköistä, että voimme tilata sen sinulle nopeasti. Ota meihin yhteyttä soittamalla numeroon 010 319 2331, sähköpostitse osoitteessa info@parolanpyorahuolto.fi tai alla olevan lomakkeen kautta. Etsitään sinulle toivomasi tuote! 
Yhteydenotto yleinen

Työsuhdepyörät

Kai hyödynnät jo suosittua työsuhdepyöräetua?

Asiaa pyöräilystä

Löydä inspiraatiota blogista

Saatat myös pitää näistä

Takumäentie 1 B, 13130 Hämeenlinna | 010 319 2331
Copyright © 2024 Parolan Pyörähuolto
usercartmagnifiercrossmenuchevron-down