Sram Takavaihtaja GX Eagle Lunar 12-v

159,99 

Ajajat haluavat, että vaihtaja tekee työnsä vaihtaen käskyn mukaan, olipa kyseessä sitten nousukuormitus tai vaiheen maali. GX Eagle -vaihtaja saa sen valmiiksi päivitetyllä häkkiarkkitehtuurilla, joka parantaa ketjun hallintaa. Se on kehitetty toimimaan uusien 10-52  kasettien kanssa, ja se on myös taaksepäin yhteensopiva 10-50  versioiden kanssa. Annetaan ajajille valinnanvaraa, koska niin sen pitäisi olla. Viimeistelty uudella GX Eaglen tunnusvärillä – täydentämään mitä tahansa kasetti- ja ketjuväriä, jota ajaja haluaa Eagle Colorsystemiltä. Lisätodiste siitä, että GX Eagle -vaihtaja on olemassa yhtä asiaa varten - tehdäkseen työnsä.

11 varastossa

Ilmainen toimitus tilatessasi varusteita, tarvikkeita tai varaosia yli 250 euron arvosta! Ei koske polkupyöriä.
Tarvitsetko apua tuotteen kanssa?
KYSY LISÄÄ!
TEKNISET TIEDOT
LISÄTIEDOT
SAATAVUUS

Lisätiedot

Toimituskulut lasketaan kassalla tilauksen perusteella. Toimitus on ilmainen arvoltaan yli 250 euron (sis.alv.) tarvike-, varaosa- ja varustetilauksille. Ilmainen toimitus ei koske pyöriä. Toimitusehtoihin pääset tutustumaan tästä.
Verkkokaupassa näkyvien tuotteiden saatavuustiedot ovat reaaliaikaiset. Jos haluamaasi kokoa, mallia tai väriä ei heti löydy varastostamme, on hyvin todennäköistä, että voimme tilata sen sinulle nopeasti. Ota meihin yhteyttä soittamalla numeroon 010 319 2331, sähköpostitse osoitteessa info@parolanpyorahuolto.fi tai alla olevan lomakkeen kautta. Etsitään sinulle toivomasi tuote! 
Yhteydenotto yleinen

Työsuhdepyörät

Kai hyödynnät jo suosittua työsuhdepyöräetua?

Asiaa pyöräilystä

Löydä inspiraatiota blogista

Saatat myös pitää näistä

Takumäentie 1 B, 13130 Hämeenlinna | 010 319 2331
Copyright © 2024 Parolan Pyörähuolto
usercartmagnifiercrossmenuchevron-down