Lake MX 238 Gravel maasto- ja gravelpyöräilykenkä
  • Lake MX 238 Gravel maasto- ja gravelpyöräilykenkä

Gravelkenkä Lake MX 238

349,99 

Lake MX238 Gravel -kenkä tarjoaa soratie- ja maastokuskeille maantiepyöräkengän mukavuuden ja suorituskyvyn yhdistettynä maastopyöräkengän käveltävyyteen ilman ylimääräisen painon tai tilavuuden lisäämistä. MX Kilpailulesti – Sisältää isomman varvaslaatikon ja tiukemman kannan kuin Comfort-lesti sekä hieman enemmän kokonaistilavuutta kuin Sport-lesti. Poikkeuksellisen turvallinen kovassa ajossa/kilpailuissa tarjoten tarpeeksi tilaa varvaslaatikossa estämään puristumisen juostessa ylämäkiä tai käveltäessä. Suunniteltu suorituskykyiseen ajoon ja kilpailuun. Lake Competition 100 % Hiilikuitupohja Mountain Race X aidolla kumipohjalla. Clarino Mikrokuitu tai Ecco Fullgrain Mokkanahka mesh-verkolla ja Helcor kulutusta kestävillä paneeleilla. BOA® Fit System Li2 -säätimet. Li2-säädin on pyöräilyn edistynein alusta, joka tarjoaa tarkan, mikrosäädettävän istuvuuden molempiin suuntiin ja on suunniteltu kestämään hankausta. VASTUUVAPAUSLAUSEKE: Kengät saattavat toimitetaan IP1-säätimillä.
Ilmainen toimitus tilatessasi varusteita, tarvikkeita tai varaosia yli 250 euron arvosta! Ei koske polkupyöriä.
Tarvitsetko apua tuotteen kanssa?
KYSY LISÄÄ!
TEKNISET TIEDOT
LISÄTIEDOT
SAATAVUUS

Lisätiedot

Toimituskulut lasketaan kassalla tilauksen perusteella. Toimitus on ilmainen arvoltaan yli 250 euron (sis.alv.) tarvike-, varaosa- ja varustetilauksille. Ilmainen toimitus ei koske pyöriä. Toimitusehtoihin pääset tutustumaan tästä.
Verkkokaupassa näkyvien tuotteiden saatavuustiedot ovat reaaliaikaiset. Jos haluamaasi kokoa, mallia tai väriä ei heti löydy varastostamme, on hyvin todennäköistä, että voimme tilata sen sinulle nopeasti. Ota meihin yhteyttä soittamalla numeroon 010 319 2331, sähköpostitse osoitteessa info@parolanpyorahuolto.fi tai alla olevan lomakkeen kautta. Etsitään sinulle toivomasi tuote! 
Yhteydenotto yleinen

Työsuhdepyörät

Kai hyödynnät jo suosittua työsuhdepyöräetua?

Asiaa pyöräilystä

Löydä inspiraatiota blogista

Saatat myös pitää näistä

Takumäentie 1 B, 13130 Hämeenlinna | 010 319 2331
Copyright © 2024 Parolan Pyörähuolto
usercartmagnifiercrossmenuchevron-down