Kenkä Lake MX146-X

299,99 

Lake MX146 on suunniteltu syksyyn, kevääseen, leutoihin talviin ja kosteisiin säihin – täydellinen valinta, kun kilpapyöräilykengät ovat liian kylmät tai talvikengät liian lämpimät. Olipa kyseessä fatbike-pyöräily, työmatkapyöräily, cyclocross tai mikä tahansa muu, MX146 on valmis haasteeseen. Kengän monipuolisuus tekee siitä ihanteellisen valinnan vaihteleviin olosuhteisiin, tarjoten mukavuutta ja suojaa ilman kompromisseja. Kokosuositus: Käytettäessä paksujen talvisukkien kanssa suosittelemme valitsemaan 1-1,5 kokoa suuremman koon kuin normaalin Lake Cycling -kenkäkokosi. Tämä varmistaa parhaan mahdollisen istuvuuden ja mukavuuden kylmemmissä olosuhteissa.
Ilmainen toimitus tilatessasi varusteita, tarvikkeita tai varaosia yli 250 euron arvosta! Ei koske polkupyöriä.
Tarvitsetko apua tuotteen kanssa?
KYSY LISÄÄ!
TEKNISET TIEDOT
LISÄTIEDOT
SAATAVUUS

Lisätiedot

Toimituskulut lasketaan kassalla tilauksen perusteella. Toimitus on ilmainen arvoltaan yli 250 euron (sis.alv.) tarvike-, varaosa- ja varustetilauksille. Ilmainen toimitus ei koske pyöriä. Toimitusehtoihin pääset tutustumaan tästä.
Verkkokaupassa näkyvien tuotteiden saatavuustiedot ovat reaaliaikaiset. Jos haluamaasi kokoa, mallia tai väriä ei heti löydy varastostamme, on hyvin todennäköistä, että voimme tilata sen sinulle nopeasti. Ota meihin yhteyttä soittamalla numeroon 010 319 2331, sähköpostitse osoitteessa info@parolanpyorahuolto.fi tai alla olevan lomakkeen kautta. Etsitään sinulle toivomasi tuote! 
Yhteydenotto yleinen

Työsuhdepyörät

Kai hyödynnät jo suosittua työsuhdepyöräetua?

Asiaa pyöräilystä

Löydä inspiraatiota blogista

Saatat myös pitää näistä

Takumäentie 1 B, 13130 Hämeenlinna | 010 319 2331
Copyright © 2024 Parolan Pyörähuolto
usercartmagnifiercrossmenuchevron-down