Lake MX201 Maastokenkä

299,99 

MX201 Flat tarjoaa täydellisen tasapainon tasapolkimilla ajamiseen ja koko päivän kävelyyn. Puolijoustava pohja tarjoaa täydellisen mukavuuden kävelyyn ja tarvittavan jäykkyyden koko päivän pyöräilyyn. Rakennettu Comfort Plus LAST -lestillämme, jossa on leveämpi varvaslaatikko, MX201 Flatilla on ainutlaatuinen rakenne, joka tarjoaa kevyen ja erittäin hengittävän kengän, jossa on antelias etujalan alusta, joka sopii monenlaisille jalkamuodoille. Esittelyssä täysin uusi COMFORT PLUS LAST, jossa on leveämpi varvaslaatikko ja ainutlaatuinen rakenne, joka tarjoaa kevyen ja erittäin hengittävän kengän, jossa on antelias etujalan alusta, joka sopii monenlaisille jalkamuodoille. Mukava aito kumi ja EVA Enduro -pohja, jossa on puolijäykkä nailonvälikerros. MX201:ssä on Laken legendaarinen fiberglass-ruiskutettu nailonpohja kaavalla, joka on täysin uudelleen suunniteltu ja tarjoaa uskomattoman pidon ja kestävyyden koko päivän pyöräilyyn. Clarino Mikrokuitu & NuFoam mesh -päällinen. Muotoonsopiva ja kestävä mikrokuitu- ja mesh-päällinen, mukavalla ja turvallisella BOA®-sulkemisella, jossa on Tectuff Mikrokuituvarvassuoja. BOA® Fit System Li2 -säätimet. Li2-säädin on pyöräilyn edistynein alusta, joka tarjoaa tarkan, mikrosäädettävän istuvuuden molempiin suuntiin ja on suunniteltu kestämään hankausta.
Ilmainen toimitus tilatessasi varusteita, tarvikkeita tai varaosia yli 250 euron arvosta! Ei koske polkupyöriä.
Tarvitsetko apua tuotteen kanssa?
KYSY LISÄÄ!
TEKNISET TIEDOT
LISÄTIEDOT
SAATAVUUS

Lisätiedot

Toimituskulut lasketaan kassalla tilauksen perusteella. Toimitus on ilmainen arvoltaan yli 250 euron (sis.alv.) tarvike-, varaosa- ja varustetilauksille. Ilmainen toimitus ei koske pyöriä. Toimitusehtoihin pääset tutustumaan tästä.
Verkkokaupassa näkyvien tuotteiden saatavuustiedot ovat reaaliaikaiset. Jos haluamaasi kokoa, mallia tai väriä ei heti löydy varastostamme, on hyvin todennäköistä, että voimme tilata sen sinulle nopeasti. Ota meihin yhteyttä soittamalla numeroon 010 319 2331, sähköpostitse osoitteessa info@parolanpyorahuolto.fi tai alla olevan lomakkeen kautta. Etsitään sinulle toivomasi tuote! 
Yhteydenotto yleinen

Työsuhdepyörät

Kai hyödynnät jo suosittua työsuhdepyöräetua?

Asiaa pyöräilystä

Löydä inspiraatiota blogista

Saatat myös pitää näistä

Takumäentie 1 B, 13130 Hämeenlinna | 010 319 2331
Copyright © 2024 Parolan Pyörähuolto
usercartmagnifiercrossmenuchevron-down