Maantiekenkä Lake CX 177

169,99 

CX177 nostaa rimaa suorituskykytasolla pyöräilyssä. Ominaisuus ominaisuudelta mikään muu kenkä samassa luokassa ei vertaudu. CX/TX Sport lesti.  Road Sport Fiberglass -ruiskutettu nailonulkopohja. Saatavilla 3-reikäisellä klossikiinnityksellä. Mikä todella erottaa CX177-mallin on sen uskomaton Fiberglass-ruiskutettu nailonpohja. Laken nailonpohja on maailmankuulu kompromissittomasta mukavuudestaan ja suorituskyvystään. Mikään muu ruiskutusnailonpohja ei tarjoa samaa jäykkyyden tai mukavuuden tasoa. Clarino Mikrokuitu & mesh-päällinen. CX177-mallissa on muotoonsopiva ja kestävä mikrokuitu- ja mesh-päällinen, mukavalla ja turvallisella BOA®-sulkemisella, joka hyödyntää Carbitex-kielekkeiden paneeleja vähentämään kitkan aiheuttamaa säätövastusta. BOA® Fit System L6-säätimet. L6-säädin tarjoaa tarkan, mikrosäädettävän istuvuuden, maksimaalisen iskunvaimennuksen ja kestävyyden.
Ilmainen toimitus tilatessasi varusteita, tarvikkeita tai varaosia yli 250 euron arvosta! Ei koske polkupyöriä.
Tarvitsetko apua tuotteen kanssa?
KYSY LISÄÄ!
TEKNISET TIEDOT
LISÄTIEDOT
SAATAVUUS

Lisätiedot

Toimituskulut lasketaan kassalla tilauksen perusteella. Toimitus on ilmainen arvoltaan yli 250 euron (sis.alv.) tarvike-, varaosa- ja varustetilauksille. Ilmainen toimitus ei koske pyöriä. Toimitusehtoihin pääset tutustumaan tästä.
Verkkokaupassa näkyvien tuotteiden saatavuustiedot ovat reaaliaikaiset. Jos haluamaasi kokoa, mallia tai väriä ei heti löydy varastostamme, on hyvin todennäköistä, että voimme tilata sen sinulle nopeasti. Ota meihin yhteyttä soittamalla numeroon 010 319 2331, sähköpostitse osoitteessa info@parolanpyorahuolto.fi tai alla olevan lomakkeen kautta. Etsitään sinulle toivomasi tuote! 
Yhteydenotto yleinen

Työsuhdepyörät

Kai hyödynnät jo suosittua työsuhdepyöräetua?

Asiaa pyöräilystä

Löydä inspiraatiota blogista

Saatat myös pitää näistä

Takumäentie 1 B, 13130 Hämeenlinna | 010 319 2331
Copyright © 2024 Parolan Pyörähuolto
usercartmagnifiercrossmenuchevron-down