Maantiekenkä Lake CX 201

299,99 

CX201 vie mukavuuden ja istuvuuden seuraavalle tasolle. Mukana on täysin uusi lesti, jossa on leveämpi varvaslaatikko ja ainutlaatuinen rakenne, joka tarjoaa kevyen ja erittäin hengittävän kengän. CX Comfort Plus Lesti – Lake Esittelee täysin uuden COMFORT PLUS lestin, jossa on leveämpi varvaslaatikko ja ainutlaatuinen rakenne, joka tarjoaa kevyen ja erittäin hengittävän kengän anteliaalla etujalan alustalla, joka sopii monenlaisille jalkamuodoille. Lake Comfort Plus Carbon Composite Sole. Saatavilla 3-reikäisellä klossikiinnityksellä. Clarino Mikrokuitu & NuFoam mesh -päällinen
Ilmainen toimitus tilatessasi varusteita, tarvikkeita tai varaosia yli 250 euron arvosta! Ei koske polkupyöriä.
Tarvitsetko apua tuotteen kanssa?
KYSY LISÄÄ!
TEKNISET TIEDOT
LISÄTIEDOT
SAATAVUUS

Lisätiedot

Toimituskulut lasketaan kassalla tilauksen perusteella. Toimitus on ilmainen arvoltaan yli 250 euron (sis.alv.) tarvike-, varaosa- ja varustetilauksille. Ilmainen toimitus ei koske pyöriä. Toimitusehtoihin pääset tutustumaan tästä.
Verkkokaupassa näkyvien tuotteiden saatavuustiedot ovat reaaliaikaiset. Jos haluamaasi kokoa, mallia tai väriä ei heti löydy varastostamme, on hyvin todennäköistä, että voimme tilata sen sinulle nopeasti. Ota meihin yhteyttä soittamalla numeroon 010 319 2331, sähköpostitse osoitteessa info@parolanpyorahuolto.fi tai alla olevan lomakkeen kautta. Etsitään sinulle toivomasi tuote! 
Yhteydenotto yleinen

Työsuhdepyörät

Kai hyödynnät jo suosittua työsuhdepyöräetua?

Asiaa pyöräilystä

Löydä inspiraatiota blogista

Saatat myös pitää näistä

Takumäentie 1 B, 13130 Hämeenlinna | 010 319 2331
Copyright © 2024 Parolan Pyörähuolto
usercartmagnifiercrossmenuchevron-down