Kuvassa Lake CX 219 maantiepyöräilykenkä
  • Kuvassa Lake CX 219 maantiepyöräilykenkä

Maantiekenkä Lake CX 219

249,99 

Lake CX219 maantiekenkä tarjoaa kilpatason ominaisuudet, istuvuuden ja suorituskyvyn tinkimättä laadusta ja kestävyydestä. CX219:ssä on muotoon sopiva ja kestävä mikrokuitu- ja mesh-päällinen, mukava ja turvallinen BOA-sulkeminen, jossa käytetään Carbitex-kielipaneeleita kitkan vähentämiseen nauhan säädössä. 100 % hiilikuitupohja luo mukavan, kevyen ja tyylikkään kokonaisuuden. CX/TX Kilpailulesti - Profiililla, joka on erityisesti suunniteltu erittäin nopeatahtiseen ajoon ja suurempaan paineeseen, kilpailulestimme tarjoaa kaarevamman profiilin kuin Sport-lasti. Pääerot sisältävät lisääntyneen varpaankorotuksen ja kantakohotuksen, tiukemman kannan ja hieman leveämmän päkiänympäryksen, jotta jalka voi laajentua korkean polkemispaineen alla. Lake Competition 100 % Hiilikuitupohja. Saatavilla 3-reikäisellä klossikiinnityksellä. Clarino Mikrokuitu & mesh-päällinen. CX219:ssä on muotoon sopiva ja kestävä mikrokuitu- ja mesh-päällinen, mukava ja turvallinen BOA®-sulkeminen, jossa käytetään Carbitex-kielipaneeleita kitkan vähentämiseen nauhan säädössä. BOA® Fit System L6 -säädin. L6-säädin tarjoaa tarkan, mikrosäädettävän istuvuuden, maksimaalisen iskunkestävyyden ja kestävyyden.
Ilmainen toimitus tilatessasi varusteita, tarvikkeita tai varaosia yli 250 euron arvosta! Ei koske polkupyöriä.
Tarvitsetko apua tuotteen kanssa?
KYSY LISÄÄ!
TEKNISET TIEDOT
LISÄTIEDOT
SAATAVUUS

Lisätiedot

Toimituskulut lasketaan kassalla tilauksen perusteella. Toimitus on ilmainen arvoltaan yli 250 euron (sis.alv.) tarvike-, varaosa- ja varustetilauksille. Ilmainen toimitus ei koske pyöriä. Toimitusehtoihin pääset tutustumaan tästä.
Verkkokaupassa näkyvien tuotteiden saatavuustiedot ovat reaaliaikaiset. Jos haluamaasi kokoa, mallia tai väriä ei heti löydy varastostamme, on hyvin todennäköistä, että voimme tilata sen sinulle nopeasti. Ota meihin yhteyttä soittamalla numeroon 010 319 2331, sähköpostitse osoitteessa info@parolanpyorahuolto.fi tai alla olevan lomakkeen kautta. Etsitään sinulle toivomasi tuote! 
Yhteydenotto yleinen

Työsuhdepyörät

Kai hyödynnät jo suosittua työsuhdepyöräetua?

Asiaa pyöräilystä

Löydä inspiraatiota blogista

Saatat myös pitää näistä

Takumäentie 1 B, 13130 Hämeenlinna | 010 319 2331
Copyright © 2024 Parolan Pyörähuolto
usercartmagnifiercrossmenuchevron-down