Maantiekenkä Lake CX242

429,99 

CX242 on Laken kaiken kokemukse, edistyneiden materiaalien ja kenkävalmistustekniikoiden huipentuma, joka tarjoaa parhaan sovitusratkaisun vaikeasti sovitettaville jalkatyypeille. Kenkä on valmistettu lämpömuovattavalla kantakappaleella ja ainutlaatuisesti suunnitellulla päällisellä, jossa on tarpeeksi säätövaraa kuljettajille, joilla on vaivaisenluut, jalkojen muodonmuutoksia, kapeat tai leveät jalat, tai korkea tai matala jalkaholvi. Erotetut paneelit mahdollistavat istuvuuden hienosäädön, helpottaen painetta herkillä ja kivuliailla jalkojen alueilla. CX/TX Kilpailulesti – Profiililtaan erityisesti suunniteltu hyvin korkeatahtiseen ajoon ja suurempaan paineeseen, kilpailulestimme tarjoaa kaarevamman profiilin kuin Sport-lesti. Pääerot sisältävät lisääntyneen varpaankorotuksen ja kantakohotuksen, tiukemman kannan ja hieman leveämmän päkiän ympärysmittan, jotta jalka voi laajentua korkean polkemispaineen alla. Lake Kilpailu 100 % Hiilikuitupohja. Saatavilla 3-reikäisellä klossikiinnityksellä. Täysnahka tai Clarino Mikrokuitu ja NuFoam-vuori hiilikuitutukipaneeleilla, jotka auttavat ylläpitämään turvallista istuvuutta lisäten samalla jalan vakautta. Päällinen on jaettu 6 itsenäiseen vyöhykkeeseen tarjoten joustavimman istuvuuden sekä kapeille että leveille jaloille sekä korkean ja matalan jalkaholvin omaaville jaloille. Muovattava kantakappale kaksinkertaistaa kannan pidon turvallisen istuvuuden varmistamiseksi. Carbitex-tukipaneelit tarjoavat lisätukea parantaen sulkemista. BOA® Fit System Li2-säätimet. Li2-säädin on pyöräilyssä edistynein alusta, joka tarjoaa tarkan, mikrosäädettävän istuvuuden molempiin suuntiin ja on suunniteltu kestämään hankausta.
Ilmainen toimitus tilatessasi varusteita, tarvikkeita tai varaosia yli 250 euron arvosta! Ei koske polkupyöriä.
Tarvitsetko apua tuotteen kanssa?
KYSY LISÄÄ!
TEKNISET TIEDOT
LISÄTIEDOT
SAATAVUUS

Lisätiedot

Toimituskulut lasketaan kassalla tilauksen perusteella. Toimitus on ilmainen arvoltaan yli 250 euron (sis.alv.) tarvike-, varaosa- ja varustetilauksille. Ilmainen toimitus ei koske pyöriä. Toimitusehtoihin pääset tutustumaan tästä.
Verkkokaupassa näkyvien tuotteiden saatavuustiedot ovat reaaliaikaiset. Jos haluamaasi kokoa, mallia tai väriä ei heti löydy varastostamme, on hyvin todennäköistä, että voimme tilata sen sinulle nopeasti. Ota meihin yhteyttä soittamalla numeroon 010 319 2331, sähköpostitse osoitteessa info@parolanpyorahuolto.fi tai alla olevan lomakkeen kautta. Etsitään sinulle toivomasi tuote! 
Yhteydenotto yleinen

Työsuhdepyörät

Kai hyödynnät jo suosittua työsuhdepyöräetua?

Asiaa pyöräilystä

Löydä inspiraatiota blogista

Saatat myös pitää näistä

Takumäentie 1 B, 13130 Hämeenlinna | 010 319 2331
Copyright © 2024 Parolan Pyörähuolto
usercartmagnifiercrossmenuchevron-down