Maastokenkä Lake MX 219

239,99 

Lake MX219 pyöräilykengät tarjoavat kilpatason ominaisuudet, istuvuuden ja suorituskyvyn ilman, että laatu ja kestävyys kärsivät. MX Kilpailulesti on suunniteltu tarjoamaan isompi varvaslaatikko ja tiukempi kanta kuin Comfort-lestissä, sekä hieman enemmän tilavuutta kuin Sport-lestissä. Tämä tekee kengästä erittäin turvallisen kovassa ajossa ja kilpailuissa, samalla kun varvaslaatikossa on tarpeeksi tilaa estämään puristumisen juostessa ylämäkiä tai käveltäessä. Suunniteltu suorituskykyiseen ajoon ja kilpailuun. Lake Kilpailu 100% Hiilikuitupohja ja Mountain Competition aidolla kumipohjalla tarjoavat lisäsuojaa ja maastovakautta. Clarino Mikrokuitu ja mesh-päällinen muotoutuvat ja kestävät, ja BOA®-sulkeminen takaa mukavan ja turvallisen istuvuuden. BOA® Fit System L6 -säätimet mahdollistavat tarkan, mikrosäädettävän istuvuuden, maksimaalisen iskunkestävyyden ja kestävyyden
Ilmainen toimitus tilatessasi varusteita, tarvikkeita tai varaosia yli 250 euron arvosta! Ei koske polkupyöriä.
Tarvitsetko apua tuotteen kanssa?
KYSY LISÄÄ!
TEKNISET TIEDOT
LISÄTIEDOT
SAATAVUUS

Lisätiedot

Toimituskulut lasketaan kassalla tilauksen perusteella. Toimitus on ilmainen arvoltaan yli 250 euron (sis.alv.) tarvike-, varaosa- ja varustetilauksille. Ilmainen toimitus ei koske pyöriä. Toimitusehtoihin pääset tutustumaan tästä.
Verkkokaupassa näkyvien tuotteiden saatavuustiedot ovat reaaliaikaiset. Jos haluamaasi kokoa, mallia tai väriä ei heti löydy varastostamme, on hyvin todennäköistä, että voimme tilata sen sinulle nopeasti. Ota meihin yhteyttä soittamalla numeroon 010 319 2331, sähköpostitse osoitteessa info@parolanpyorahuolto.fi tai alla olevan lomakkeen kautta. Etsitään sinulle toivomasi tuote! 
Yhteydenotto yleinen

Työsuhdepyörät

Kai hyödynnät jo suosittua työsuhdepyöräetua?

Asiaa pyöräilystä

Löydä inspiraatiota blogista

Saatat myös pitää näistä

Takumäentie 1 B, 13130 Hämeenlinna | 010 319 2331
Copyright © 2024 Parolan Pyörähuolto
usercartmagnifiercrossmenuchevron-down