Maastokenkä Lake MX 241

379,99 

MX242 on kaikkien kokemustemme, edistyneiden materiaalien ja kenkävalmistustekniikoiden huipentuma, joka tarjoaa parhaan sovitusratkaisun vaikeasti sovitettaville jalkatyypeille. Valmistettu lämpömuovattavalla kantakappaleella ja ainutlaatuisesti suunnitellulla päällisellä, jossa on tarpeeksi säätövaraa kuljettajille, joilla on vaivaisenluut, jalkojen muodonmuutoksia, kapeat tai leveät jalat tai korkea tai matala jalkaholvi. Erotetut paneelit mahdollistavat istuvuuden hienosäädön, helpottaen painetta herkillä ja kivuliailla jalkojen alueilla. MX Kilpailulasti – Esittelee isomman varvaslaatikon ja tiukemman kannan kuin Comfort-lesti ja hieman enemmän kokonaisvolyymia kuin Sport-lesti. Poikkeuksellisen turvallinen kovassa ajossa/kilpailuissa, ja varvaslaatikossa tarpeeksi tilaa estämään puristumisen juostessa ylämäkiä tai jalkautumis osuuksia. Suunniteltu suorituskykyiseen ajoon ja kilpailemiseen. Lake Competition 100% Hiilikuitupohja aidolla kumipohjalla, jossa on laajennettu suojaus ja maastovakaus. Helcor Kulutuksenkestävä nahka, Ecco Fullgrain nahka ja Nufoam-vuori hiilikuitutukipaneeleilla, jotka auttavat ylläpitämään turvallista istuvuutta lisäten samalla jalan vakautta. Helcor kulutuksenkestävä nahka on erityisesti suunniteltu olemaan erittäin kestävä hankauksia, naarmuja ja kolhuja vastaan. Päällinen on jaettu kuuteen itsenäiseen vyöhykkeeseen tarjoten joustavimman istuvuuden sekä kapeille että leveille jaloille sekä korkean ja matalan jalkaholvin omaaville jaloille. Muovattava kantakappale kaksinkertaistaa kannan pidon turvallisen istuvuuden varmistamiseksi. BOA® Fit System Li2 -säätimet. Li2-säädin on pyöräilyn edistynein alusta, joka tarjoaa tarkan, mikrosäädettävän istuvuuden molempiin suuntiin ja on suunniteltu kestämään hankausta.
Ilmainen toimitus tilatessasi varusteita, tarvikkeita tai varaosia yli 250 euron arvosta! Ei koske polkupyöriä.
Tarvitsetko apua tuotteen kanssa?
KYSY LISÄÄ!
TEKNISET TIEDOT
LISÄTIEDOT
SAATAVUUS

Lisätiedot

Toimituskulut lasketaan kassalla tilauksen perusteella. Toimitus on ilmainen arvoltaan yli 250 euron (sis.alv.) tarvike-, varaosa- ja varustetilauksille. Ilmainen toimitus ei koske pyöriä. Toimitusehtoihin pääset tutustumaan tästä.
Verkkokaupassa näkyvien tuotteiden saatavuustiedot ovat reaaliaikaiset. Jos haluamaasi kokoa, mallia tai väriä ei heti löydy varastostamme, on hyvin todennäköistä, että voimme tilata sen sinulle nopeasti. Ota meihin yhteyttä soittamalla numeroon 010 319 2331, sähköpostitse osoitteessa info@parolanpyorahuolto.fi tai alla olevan lomakkeen kautta. Etsitään sinulle toivomasi tuote! 
Yhteydenotto yleinen

Työsuhdepyörät

Kai hyödynnät jo suosittua työsuhdepyöräetua?

Asiaa pyöräilystä

Löydä inspiraatiota blogista

Saatat myös pitää näistä

Takumäentie 1 B, 13130 Hämeenlinna | 010 319 2331
Copyright © 2024 Parolan Pyörähuolto
usercartmagnifiercrossmenuchevron-down