Kuvassa Lake MX 177 maastokenkä.Kuvassa maastopyöröilykengän pohja
  • Kuvassa Lake MX 177 maastokenkä.
  • Kuvassa maastopyöröilykengän pohja

Maastokenkä Lake MX177

169,99 

Lake MX177 maastokenkä tarjoaa uskomattoman suorituskyvyn, vakauden ja koko päivän kestävän mukavuuden erittäin kestävässä ja budjettiystävällisessä muotoilussa. MX Sport Last – Tässä lestillä on isompi, tilavampi varvaslaatikko verrattuna Comfort-lestiimme samalla kun se tarjoaa parantunutta jalkojen hallintaa kantapään ja jalkapöydän alueella. Tuloksena oleva istuvuus on suunniteltu aggressiiviseen ajoon samalla kun se pysyy mukavana käytössä koko päivän. Ihanteellinen kuriireille, seikkailupyöräilijöille ja kenelle tahansa muulle, joka käyttää pyöräilykenkiään pitkiä aikoja. MX177 tarjoaa uskomatonta suorituskykyä, vakautta ja koko päivän kestävää mukavuutta. Ominaisuus ominaisuudelta mikään muu kenkä ei vertaudu MX177:ään samassa kategoriassa. Supergrip Enduro -pohja Ice Lock -liukuestenastoin. Mikä todella erottaa MX177:n on sen uskomaton Fiberglass-ruiskutettu nailonpohja. Laken nailonpohja on maailmankuulu kompromissittomasta mukavuudestaan ja suorituskyvystään. Mikään muu ruiskutettu nailonpohja ei tarjoa samaa jäykkyyden tai mukavuuden tasoa. Yhdistettynä aitoon kumipohjaan MX177 on yksi monipuolisimmista saatavilla olevista pyöräilykengistä. Clarino Mikrokuitu & mesh -päällinen. MX177:ssä on muotoonsopiva ja kestävä mikrokuitu- ja mesh-päällinen, mukavalla ja turvallisella BOA®-sulkemisella, joka hyödyntää Carbitex-kielekkeiden paneeleja vähentäen kitkaa säätövaijerissa. BOA® Fit System L6 -säätimet. L6-säädin tarjoaa tarkan, mikrosäädettävän istuvuuden, maksimaalisen iskunkestävyyden ja kestävyyden.
Ilmainen toimitus tilatessasi varusteita, tarvikkeita tai varaosia yli 250 euron arvosta! Ei koske polkupyöriä.
Tarvitsetko apua tuotteen kanssa?
KYSY LISÄÄ!
TEKNISET TIEDOT
LISÄTIEDOT
SAATAVUUS

.

Lisätiedot

Toimituskulut lasketaan kassalla tilauksen perusteella. Toimitus on ilmainen arvoltaan yli 250 euron (sis.alv.) tarvike-, varaosa- ja varustetilauksille. Ilmainen toimitus ei koske pyöriä. Toimitusehtoihin pääset tutustumaan tästä.
Verkkokaupassa näkyvien tuotteiden saatavuustiedot ovat reaaliaikaiset. Jos haluamaasi kokoa, mallia tai väriä ei heti löydy varastostamme, on hyvin todennäköistä, että voimme tilata sen sinulle nopeasti. Ota meihin yhteyttä soittamalla numeroon 010 319 2331, sähköpostitse osoitteessa info@parolanpyorahuolto.fi tai alla olevan lomakkeen kautta. Etsitään sinulle toivomasi tuote! 
Yhteydenotto yleinen

Työsuhdepyörät

Kai hyödynnät jo suosittua työsuhdepyöräetua?

Asiaa pyöräilystä

Löydä inspiraatiota blogista

Saatat myös pitää näistä

Takumäentie 1 B, 13130 Hämeenlinna | 010 319 2331
Copyright © 2024 Parolan Pyörähuolto
usercartmagnifiercrossmenuchevron-down