Talvikenkä Lake MXZ 304

379,99 

Ainutlaatuinen kengän muoto mahdollistaa lämpimän ilman loukkuun jäämisen, mikä on paras eriste kaikissa jalkineissa. MXZ304  on standardi talvipyöräilykengissä. Kokosuositus: Talvisukkien kanssa käytettäessä suosittelemme tilaamaan 1-1,5 kokoa suuremman kuin normaali Lake Cycling -kenkäkokosi. Talvilasti – Paljon leveämmällä ja korkeammalla varvaslaatikolla kuin perinteisissä lesteissämme, Talvilasti mahdollistaa jalan verenkierron ylläpitämisen, vaikka käytössä olisi paksummat sukat. Talvilastimme on standardi talvipyöräilyjalkineille. Pittards WR100 -nahka, Outlast-lämpötilaa säätelevä vuori, 3M Thinsulate-vuori varvaslaatikossa, Thermosol-komposiittieristeinen pohjallinen. BOA® Fit System M4 -säädin. M4-säädin on suunniteltu käytettäväksi käsineiden kanssa ja pakkaslämpötiloissa, uhmaamaan hiekkaa, mutaa ja jäätä. Yhdistettynä Click-Fit pikavapautukseen, järjestelmä tekee kengän pukemisesta ja riisumisesta helppoa. Päälliset on käsitelty kestävällä vettähylkivällä (DWR) pinnoitteella, joka kuluu ajan myötä. Suosittelemme DWR-suihkeen uudelleenlevittämistä 1-2 kertaa vuodessa kohtuullisesti ajaville ja joka 2-3 märkäajokerran jälkeen päivittäin ajaville.
Ilmainen toimitus tilatessasi varusteita, tarvikkeita tai varaosia yli 250 euron arvosta! Ei koske polkupyöriä.
Tarvitsetko apua tuotteen kanssa?
KYSY LISÄÄ!
TEKNISET TIEDOT
LISÄTIEDOT
SAATAVUUS

Lisätiedot

Toimituskulut lasketaan kassalla tilauksen perusteella. Toimitus on ilmainen arvoltaan yli 250 euron (sis.alv.) tarvike-, varaosa- ja varustetilauksille. Ilmainen toimitus ei koske pyöriä. Toimitusehtoihin pääset tutustumaan tästä.
Verkkokaupassa näkyvien tuotteiden saatavuustiedot ovat reaaliaikaiset. Jos haluamaasi kokoa, mallia tai väriä ei heti löydy varastostamme, on hyvin todennäköistä, että voimme tilata sen sinulle nopeasti. Ota meihin yhteyttä soittamalla numeroon 010 319 2331, sähköpostitse osoitteessa info@parolanpyorahuolto.fi tai alla olevan lomakkeen kautta. Etsitään sinulle toivomasi tuote! 
Yhteydenotto yleinen

Työsuhdepyörät

Kai hyödynnät jo suosittua työsuhdepyöräetua?

Asiaa pyöräilystä

Löydä inspiraatiota blogista

Saatat myös pitää näistä

Takumäentie 1 B, 13130 Hämeenlinna | 010 319 2331
Copyright © 2024 Parolan Pyörähuolto
usercartmagnifiercrossmenuchevron-down